- Liittynyt
- 26.9.2003
- Viestejä
- 1 041
Namnam..mihin vittuun sä olet tuon dipannut?
Näyttää alienilta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Namnam..mihin vittuun sä olet tuon dipannut?
Näyttää alienilta
Aamulla kävin tuorekinkun ja päivän se on tuossa tiskipöydällä köllöttänyt. Nyt paistomittarin mukaan kinkun sisälämpö noin +11 astetta. Pitääkö nyt oikeesti odottaa siihen asti että kinkun sisälämpö on +20 pinnastta?
Edit: senhän voi laittaa jo nyt uuniin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.pirkka.fi/ruoka/arkisto/2006/12/22/joulukinkku-miten-se.aspx
WTF? Sisälämpötila pinnasta? :D... kinkun sisälämpö on +20 pinnastta?
Neuvostoliitto sanoi:Minkähän vuoksi muuten tuo sisälämpätila pitäisi olla paistamista aloitettaessa juuri +10, eikä esimerkiksi huoneenlämpöinen kuten monennäköisiä muita lihoja kypsennettäessä suositellaan?
Jotain natriumkloridiliuosta? :Djoka itse asiassa ei siis ole edes suolavettä vaan jotain ihme aineen nimistä en muista nyt mitä.
Jotain natriumkloridiliuosta? :D
Uunista hajosi vastus. Loistava aika sanoisinko, saatana :D