Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Orioni paahtaa itsepäisesti ylös. Aivan liian aikaisin hermot petti ja möin.

Kävin kurkkaamassa +43,98%. Ei tästä kauhean kauaa ole kun kiroilin ettei tämä mitään ole tuottanut dead money. Mutta saivat sen yhden lääkkeen läpi ja Bayerin royaltit juoksee nyt.
QT alkaa uhkaavasti lähestymään satkua!
 
Växellåda @Lonewolf



Positiivinen yllätys.
Öljyt sekä pää- että jakovaihteistossa puhtaat, magneeteissa ei mitään kummoista.
Laatikon runkolevyn molemmin puolin punaista tiivistemassaa, haiskahtaa siltä että joskus peruskunnostettu.
Pakkivalon kytkin rikki, se tosin ei maksa juuri mitään.
Kytkinakselin pää pitää vielä mitata ja tutkia onko kuinka tiukka sovite silmälaakeriin.

Virka-apupyyntö tuotti tulosta, kytkinkopan korjaus pitäisi onnistua Tigillä.

Suattaa olla ettei ihan puuilon koneilla tuo sulaisi läpiasti hehe.
 
Sector Alarmi kävi koputtelemassa. Nainen avasi oven, kuulin "en ole myymässä mitään, hieno possu pihalla". Kävelin ovelle, kun Nainen kohteliaasti sanoi että emme osta mitään, en sanonut sanaakaan ja vedin oven kiinni. Ymmärsi lähteä.
Miks nää tulee aina jotenki tosi ihme aikoihin käymään? Työkaveri sano, että sunnuntai-iltana tulivat kauppaamaan jotain ja täälläki ovat ovella käyneet aiemmin joskus puoli ysin maissa illalla.
 
Miks nää tulee aina jotenki tosi ihme aikoihin käymään? Työkaveri sano, että sunnuntai-iltana tulivat kauppaamaan jotain ja täälläki ovat ovella käyneet aiemmin joskus puoli ysin maissa illalla.
Kuuluu firman toimintatapoihin, pakko yrittää tehdä tulosta yötä myöten? (Maksumuurijuttuja)

Lapset peloissaan: ”Epänormaalin kova koputtelija” paljastui Sector Alarm -mieheksi​

”Lopulta myyjä suuttui ja suorastaan huusi ’haluatteko sitten, että talonne palaa’”, kuvaa asiakas aggressiivista kotimyyntilannetta. Tällä hetkellä hälytysjärjestelmiä myyvistä yrityksistä ongelmayrityksenä näyttäytyy Sector Alarm, sanoo KKV:n asiantuntija. Talouselämä perkasi yhtiöstä tulleet yhteydenotot kahden vuoden ajalta läpi. Niissä toistuivat samat ikävät asiat.
https://www.talouselama.fi/uutiset/...mieheksi/37666b82-c71d-4949-b96b-a32077db88b5

”Paljon asennellaan hälyttimiä ihmisille, jotka eivät niillä oikeasti tee yhtään mitään”, sanoo Veikko. Hän työskentelee asentajana Sector Alarmissa, jota on syytetty aggressiivisesta ja painostavasta myynnistä. Liisa taas irtisanoutui yhden päivän jälkeen, koska koki työn niin kamalaksi. Sector Alarmin toimitusjohtaja kommentoi työntekijöiden kokemuksia HS:lle sähköpostitse.
https://www.hs.fi/suomi/art-2000010599465.html
 
Miks nää tulee aina jotenki tosi ihme aikoihin käymään? Työkaveri sano, että sunnuntai-iltana tulivat kauppaamaan jotain ja täälläki ovat ovella käyneet aiemmin joskus puoli ysin maissa illalla.
Ihmiset on luultavasti kotona silloin. e: oli muuten toinen kerta kun firman mies...poika...käy ovella, viimeksi avasin itse oven ja suljin myös melkolailla samantien. Pitääpä keksiä jotain sanottavaakin ensi kertaan..mietin kyllä jo tänään että olisi pitänyt mennä kalsarisillaan juttelemaan partsille, mitenkähän olis pojan pokka ja myyntipuheet pitäny?

e2:vai lähettäiskö vaan laskun seksuaalisista palveluksista yritykselle?
 
Juu. Pointtina vaan, että vaikka (vähemmän kiireellinen) yksilö istuu penkillä, ei se tarkoita, että koko sairaalassa ei tapahdu mitään.

Meidän saikkulassa monesti triagesta läpipäässeet ns istuvat potilaat ihmettelivät odotusaulassa, että eikö niissä lääkäreiden vastaanottohuoneissa ole ketään paikalla, kun sinne ei ketään näytetä kutsuttavan. Sitten sai selittää, että oikeassa ovat, ei niissä välttämättä kukaan lkr olekaan, koska ne samat lkrit hoitavat myös niitä sairaalaan sisälle otettuja potilaita, jotka pötköttelevät sänkypaikoilla muutaman suljetun oven takana. Loppukevennyksenä sai mainita tuon Herr Doktorin toteamuksen, että jos triagesta mennään kaikkien jonojen ohi, niin tilanne on paha. Mutta kyllähän se odottelu vailla tietoa odotusajan pituudesta on puuduttavaa ☹
 
Back
Ylös Bottom