Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
Yritin tehdä matikantehtäviä, mutta maha pulputtaa niin penteleesti. Ei pysty keskittymään.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Ihmiset on luultavasti kotona silloin. e: oli muuten toinen kerta kun firman mies...poika...käy ovella, viimeksi avasin itse oven ja suljin myös melkolailla samantien. Pitääpä keksiä jotain sanottavaakin ensi kertaan..mietin kyllä jo tänään että olisi pitänyt mennä kalsarisillaan juttelemaan partsille, mitenkähän olis pojan pokka ja myyntipuheet pitäny?

e2:vai lähettäiskö vaan laskun seksuaalisista palveluksista yritykselle?
No varmaan ovat kotona joo, mutta ainakaa meille ei tarttis kenenkään tulla mitään kauppaamaan enää klo 19 jälkeen.
 
Joku pidempi sijoitus kelpaisi huomiselle kun veronpalautukset tulee tilille. Ehkä vaan nestettä ni saa ns. "Dollar cost averagea" alaspäin jos se ikinä tuolta nousee =D

Meilläpäin sector alarm tai verisure, mitä näitä nyt on, teki nerokkaita juttuja talvella. Kävivät tuoreeseen lumeen tekemässä yöllä jälkiä ikkunoiden taakse ja menivät päivä-kaks viiveellä myymään hälyttimiä kun "alueellakin on kuulema ollut kaikenlaista"
 
Suosittelemme myös jäsen V:lle. Saa ilmajäähynä ja pyöreät valot.
Tuli viime viikonloppuna vastaan trailerin päällä tuollaisen tyhjäksi purettu kori, veturina yhdistelmässä uudenkarhea Range Rover.
Ilmeisesti jotain #alanmiehiä.
 
Oli toisen aamupalan aika (tuttu Tolkienista). Tilasin listan ulkopuolelta, 5/5 @Heatseeker

IMG_0954.webp
 
Alan miehille ja naisille mainittakoon, että olen nähnyt parissa päivässä Queenslandissa enemmän asiallisia Hiluxeja ja Cruisereita kuin eämäni aikana Lapin läänissä (eli todella paljon). Edit: Hiaceja täällä on vähemmän.

Toissapäivänä kävin pyörähtämässä Bloomfeld Trackilla (tsek that out) Emmagen Creekissä, jossa nimensämukaisesti on joen ylitys, jonka jälkeen kyseinen tie on 4x4 only. En todellakaan lähtenyt kahlaamaan ”4x4” X-Traililla, mutta hetken ihastelin muiden vehkeitä (no homo) ja voi pojat, millaisia kaunottaria siitä lappasi yli. Pusikosta napattu kuva edustaa lähimpänä normi siviililiikenteessä Suomessa näkyvää autokantaa, suurin osa oli reilusti korotettua ja muutenkin alustaa jumpattua. Todella asiallisia alan miehiä ja naisia. Jälkimmäinen kuva vastaavasti miedointa Cairnsin katukuvassa näkyvää Toyotaa. Tiivistäisin, että täällä on autot ja lepposa meiniki kuten oikeassa Lapissa, mutta ilmasto noin 100% erilainen. Kiva käydä, mutta Lapin kesä ja talvi on aina parasta.

IMG_0794.webp


IMG_0953.webp
 
Melkein harkitsin käveleväni tuonne kuvan keskellä näkyvälle hiekkarannalle (tornitalon juuressa) uimaan ennen suuntaamista lentokentälle, mutta joku on varastanut Tyynen valtameren. #lowtide. Näköjään keskimäärin 3,57 metriä vuorovesivaihtelu, pieni vaikutus uintikokemukseen. Menen katsomaan laguunia.

IMG_0958.webp
 
Ostin lentoliput epsanjaan ja takas syysloman ajaks. Eka ulkomaanreisu kolmistaan tytsyjen kans 4,5v ja 8,5v. Koeponnistin reissaamisen viime kesänä viikon hki reisulla ja hyvin meni. Kannatti kouluttaa lapset rauhallisiksi ja kunnollisiksi.
Hyvä. Valitettavasti aika moni ei osaa tätä. Etenkin työn puolesta paljon reissaavana usein tulee vastaan tilanteita, joissa pitäisi niputtaa vanhemmat (lasten vikahan se ei lähtökohtaisesti ole koskaan). Mitä enemmän tulee ikää ja maileja lentomittariin, sitä vähemmän jaksaa katsella idiootteja. Itse pyrin aina olemaan erittäin kohtelias kohdatessa uusia ihmisiä etenkin ulkomailla, koska itseni lisäksi edustan (työmatkoilla) työnantajaa ja Suomea. Muutama ystävällinen sana ei maksa mitään, mutta toki huonoon käytökseen vastaan asiaankuuluvalla tavalla.
 
Veronpalautuksia tulossa vasta marraskuussa. :cautious:

Tälle vuotta täytynee naputella kotitalousvähennykset kohta eetteriin, jotta ehtii saada hyödyn samantien.
 
Tjaa, pitäs varmaan meilläkin tehdä tuo kotitalousvähennys ilmalämpöpumpusta.

Ja ite vois työntää muutaman ammattikirjan vähennyksiin. Meinasin hetken mielenhäiriössä ostaa tuommoisen parin tonnin valvomotuolin työtuoliksi. Pitäs olla ainakin mukava ja tukeva, mutta taitaapi olla niin, ettei vois työntää vähennyksiin, jos on tehnyt jo tuon kertaluontoisen työhuonevähennyksen.. ei kiinnostais ruveta vähentään todellisten kulujen mukaan ja laskemaan mitään ylimääräisiä..
 
Veroprosenteista.

Oon ensi vuonna muuttamassa, niin ajattelin jo kirjat vaihtaa tämän vuoden puolella.
Kunnallisveroprosentti nimittäin tippuu 2,6 %-yksikköä ja ensi vuoden verokanta lukitaan vuoden vaihteessa.

Tarkoittaako tuo nyt suoraan, että ansiotuloveroprosentti tippuu tuon 2,6% (olisi aika paljon) vai minkä verran tuo vaikuttaa?
 
Päädyin nyt pistämään ns. Rahastotilille puskuriksi jos joskus toiste tarvii rahaa menoihin niin tuo porskuttaa pari kuukautta itsekseen rahaa pois tililtä... jäi siis nesteet nyt ostamatta!

(Paitsi eilen maistoin ekaa kertaa k-kaupan 8% punaviiniä ja ei jatkoon, ihan hirveä häväistys viinejä kohtaan ja vaikka viinejä fiilistelen niin tämä ei ole mitään snobeilua vaan uskaltaisin jopa julistaa faktaksi)
 
Back
Ylös Bottom