Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
Protip: jos posket ei meinaa mahtua maanantaiaamun teamsiin, niin ottaa päätä vähän kauemmaksi kamerasta.

Konttorille menijöille: tuplatsekki kotona, että paita oikein päin + imodium, jos palaveripäivä ja meinaa tussi piirtää yhtä soittoa.
Jos teette sen virheen, että poistuessnne hetkeksi koneen äärestä vaikkapa hakemaan kahvia ja jätätte kameran päälle, kannattaa muistaa, että joissakin yhteyksissä pelkkä kulmapaita ilman housuja ei välttämättä ole riittävän muodollinen asu.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO


Most viral pathogens in humans have animal origins and arose through cross-species transmission. Over the past 50 years, several viruses, including Ebola virus, Marburg virus, Nipah virus, Hendra virus, severe acute respiratory syndrome coronavirus (SARS-CoV), Middle East respiratory coronavirus (MERS-CoV) and SARS-CoV-2, have been linked back to various bat species.
 
Täällä sellainen herätys että palautan hoitokoirat tänään ilman ihan niiiin kovaa ikävää. 9 aikaan päätti koira sitten kusta 4 eri huoneeseen, 3 eri matolle ja sitten kiireellä pahimpaan kaatosateeseen ulos niin "en voi pissata kun täällä sataa".

Noh, eka pyykkikoneellinen menossa kolmesta, ja tulikin sitten extempore lattioidepesu tähän aamupäivän agendaan.
 
Lauantaina kaverin 40v pippalot ja ihan kiitettävästi tuliki näköjään juhlittua. Nyt on kyllä sellanen olo, et ihan hetkeen ei naksautella. Jos vaikka koittais keskittuu tuohon urheilemiseen. Ehkä jossain vaiheessa vähän kalastushommeleita
 
Jos teette sen virheen, että poistuessnne hetkeksi koneen äärestä vaikkapa hakemaan kahvia ja jätätte kameran päälle, kannattaa muistaa, että joissakin yhteyksissä pelkkä kulmapaita ilman housuja ei välttämättä ole riittävän muodollinen asu.
Joo, tuo pätee konttorillakin, jos menee maanantaiaamuna herkässä mielentilassa ja vähän huonolla unilla.
 
"Edellinen kesti melkein 30 vuotta tämä alle 2 vuotta".
No se edellinen oli made in West Germany ja tämä nykyinen made in China. Jos sulla kuitti tai takuulappu niin saat uuden.
 
Ai että, juuri tipahti postiluukusta Johnn Wick chapter 4. Nyt täytyy kipittää kauppaan ostamaan naposteltavaa+virvokkeita.
 
Hervoton ryysis apteekissa. Käännyin ovelta pois. Ilmeisesti maanantaiaamupäivä on äärimmäisen suosittu asiontihetki.
Samahan se kyllä on laboratorioissa: kaikki änkäävät maanantaisin verikokeisiin. Pääsee sitten marmattamaan, kuinka pitää jonottaa ainakin tunnin verran. Loppuviikosta iltapäivällä pääsee melkeinpä suoraan neulalla tökittäväksi.
 
Niin piikille. Aivan.
Screenshot_20240902-131826_Samsung Internet.webp

Masa-kissalla on terveystarkastus ensi viikolla. Otetaan verikokeita, tarkistetaan hampaat ja mitataan vyötärönympärys.
 
Maailmanlopun lenssu ja oikea sairasloma.

Eilisestä alkaen katsottuna kolmesta eri sarjasta uusin tuotantokausi - tenava sopivasti hoidossa isovanhemmillaan, niin on ollut mahdollisuus häiriöttömään sohvalla pötköttämiseen.

Tästä voisi jopa nauttia, jos henki kulkisi eikä joka paikkaa kolottaisi.
 
Ja varmaan sen 300€ het selällään tehdään mitä tahansa..

Ihanan halpaa eläinlekurissa juokseminen..

Olen käyttänyt yli 20 vuotta kissoja samalla eläinlääkärillä. On itsenäinen yrittäjä eli ei mikään ketjupaikka, ja hinnat ovat edullisia. Vastaanotto on vaatimattoman näköinen verrattuna ketjupaikkoihin - sisustus pysynyt koko ajan samana, niin ei tarvitse maksaa lisähintaa seinistä. Muutenkin asiallinen paikka. Ei varmasti ehdoteta kovalla hinnalla terapiaa ja kukkaisyrttikylpyjä Masan paino-ongelmaan!
 
Back
Ylös Bottom