Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Perus maanantai.

IMG_0891.webp
 
Yhteyshenkilömme Nicole vaihtui nyt Hamiyetiin. Toisella toimittajalla Tugba oli ihan sexybabe. Tabaklarin ulkonäkö ei selvillä vieläkään, mutta pinkki naarasmerkki viestien lopussa. Eli kundi varmaankin?
 
2 leikkaussalia 7 turmaleikkausta 6 potskulle noin 5h aikana.

Kelpaako @Invisus?

Kuulostaa kovalta mutta sanoisin paskapuhetta koska päivystyksessä joskus olleena niin kyllä se 1 potilas vie sen 1h45min vaikka kävisi vain hakemassa sairasloman kuumeen takia. Onneksi nykyään on oma ilmoitus. Mutta emäntä pistettiin just perjantaina Jorviin päivystykseen niin 7h myöhemmin oli joku hoitsu tullut kauhistelee et sut piti kyl heti laittaa tiputukseen et sä viel tääl käytävillä pyörit? tais yhteensä mennä 13 tuntia sillä päivystysreissulla.
 
Varmaan vähän paikkakunta kohtaista, mutta ainakin lähimpään päivystykseen ei kannata lähtä yrittäämään, muutoin ku et oot vähintään hetken ollut todistetusti kuollut ja kertaalleen elvytetty lanssikuskien toimesta. Muutoin se päivystyskeikka on alkaen 16h.

Tämä toki ei ole henkilökunnan vika, liian vähän väkeä, liian paljon kaikkea ylimääräistä paskaa hoidettavana ja aivan liian isolta alueelta asiakkaita ovella jonossa.
 
Back
Ylös Bottom