Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
On tämä vanhaksi tuleminen kyllä perseestä, ku aina kolottaa.

Pari päivää jo oikea ranne oireillu (oli itsekseen yön aikana päättäny mennä särki) ja tänään ei meinannu pystyä pultteja aukomaan rouvan audin jarruista ku pisti niin perkeleesti. Piti lopulta vasaralla ja lenkkiavaimella aukoa, ettei tulis vääntöä ranteeseen.

Nyt vois joku keksiä sen nuoruuspillerin.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Kävin lauantaina uimassa. Unohtui raportoida.

E9395E3B-89A7-4BCE-896B-42128A16EFC1.webp


@Sylverö valitettavasti ei näkynyt tohtori Chrisiä.
 
Kukas tuo Heka on ja mitä se tekee valtaistuimella?

Talvimetsässä kyllä taikaa paitti plussakeleillä, jolloin uppoo ikävästi.

Pitäskö ostaa lumikenkä? Tai jopa kaksi?

Mietintö päättyy.
 
Joo ikääntyy tämäkin temppeli, toistamiseen viikon aikana jotain käy polvilumpiossa ja täysin yllättäen esim jalan nostaminen, ns. Askeleen ottaminen aiheuttaa tosi voimakasta kipua. Jalan liikkeet on tosi rajalliset ja "hidastetut". Mitään akuuttia kipeetä ei tunnu painelemalla mutta heti kun jalan nostaa irti maasta niin tuska alkaa.

Kuten ekallakin kerralla, pahin kipu kestää noi minuutin ja sit kaikki helpottaa yhtä nopeasti kuin alkoikin. Help pakkiksen tohtorit ja tohtorittaret.

Mutta näin muuten oli eka kerta kohta viikkoon kun kävi liikkumassa. Siinä missä emäntä on tosi kipee, niin itselläni oli vain (mies)flunssa ja on rankkaa kun ei kehtaa valittaa kun toinen tekee lähes kirjaimellisesti kuolemaa.
 
Niska-/hartiasärky on mukavasti lievittynyt ja päätäkin voi kääntää lähes normaalisti. Panadolia, Etoricoksibia, Sirdaludia ja Mobilatia. Jostain syystä en saa sähköpostilla enkä puhelimella yhteyttä akupunktiohoitajaan. Toivottavasti hän ei ole lopettanut toimintaansa 😳 Kävin kerran fysioterapeutilla, joka tekee myös akupunktiota, mutta sillä ei ollut samaa vaikutusta kuin akupunktiohoitajan käsittelyssä, joka tökki neuloja runsaasti myös jalkoihin, käsivarsiin, kämmeniin ja jopa korviin selän lisäksi.
 
Back
Ylös Bottom