Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Tulipa tehtyä hyvää ruokaa!
Perunaa, sipulia, paprikaa ja tomaattia uunivuokaan. Sekaan chiliruokakermaa ja suolaa. Ei tule turhaa tiskiä ja ruoka valmistuu ihan itsestään.
 
009094353454.webp
 
Joo, aina salin jälkeen 300g entrecote rosmariini- ja valkosibaliöljyssä huljutellen, rosmariinit omasta tarhasta jne. Lopuksi tietysti hauiksen suutelu peilin edessä.

Ite esim. tänään lounaaks muutama paistettu muna ja jotkut munanuudelien jämät keitin kaveriksi, kun kaapissa suunnilleen valo. Ts. tarttis varmaan kaupassa käydä, jos ei saa delegoitua emännälle, mutta soittotunnille pitää lähteä eka..
 
Aamupalaksi ranskalaista punnerrusta australiassa. Päälle brunssi melkein suomalaisittain sisältäen mm. kaurapuuroa. Omia ryynejä (kaura tai muitakaan) en tuonut mukana kuten kanarialle mennessä on tapana, kun lentokentällä saattaa joutua siihen tosi-tv ohjelmaan.
 
Aasialaiset ihmiset on parhaimpia! Niiltä löytyy kassista elintarvikkeita koko suvulle ja eivät koskaan ole kuulleetkaan mistään tuontirajoitteista. Pitääkin katsoa pari jaksoa.
Eihän ne rajoitukset koske kiinasta tuotua ruokaa! Sieltä saa myös tulla turistiviisumilla maahan ilman paluulippua matkalaukut täynnä kauluspaitoja ja kulmahousuja katselemaan nähtävyyksiä viikonlopuksi.
 
Back
Ylös Bottom