Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Usein tulee pohdittua, että mitäs järkeä tässä kahvin kittaamisessa oikein on?

se on se tapa

viikonloppuna join kaksi puolikasta kuppia

la aamuna

etes ma aamuna ei ollut pää kipiä, mutta silti tavan vuoksi tuli kaksi puolikasta kuppia juotua
 
Tuota unenlaatua pohdin, paranisko se,

olen satavarma että paranis, haluatko kuulla esinmerkin?:

la siis join kaksi puolikasta kuppia aamupäivällä, la ekun siis su panin maata noin nklo 0400 ja heräsin noi 1330

kun ruumiin pirit olivat pienissä määrissä sunnuntaina panin maata jo noin klo 2150 ja nukuin hyvin ma-aamuun saakka

jos olisin mennyt sunnuntaina kahvittelemaan olisi ollut aivan turha haaveilla tuollaisista unista su-ma yönä
 
Tuota unenlaatua pohdin, paranisko se, kuten Kajsnallakin. Vähän tulee pyörittyä ympyrää ja pääkoppa käy kierroksilla. Jalat naputtaa jotain blast beattia kun pitäis lampaita laskea. Eikä ne lampaat voi kiltisti hyppiä aidan yli järjestyksessä montaa sekuntia.

Myös tämä jälkimaku suussa kahvin jälkeen alkanu tökkiä. Olisko tää jotain koronan vittuilua, menny makuaisti jotenkin? Tai siis "psykosomaattista".

Kahvin keiton jälkeen usein se kuppi asettuu vaan pöydälle, eikä sitä etes muista juoda. Pääasia että se on keitetty, ja se on siinä kupissa.
Mä en nykyään juo kahvia enää klo 13 jälkeen ja kyl parantunu uni. Ei oo enää semmoista samanlaista levottomuutta ku menos sänkyyn.
 
Chemexillä kupponen kahvia aamulla, iltapäivällä ehkä toinen. Toimistolla jos istuisi, niin olisi muki nenän edessä lähes jatkuvasti. Syksyn tullen tulee vaihdettua enemmän teehen.
 
V***tusaatana että vihaan kaikkia tunnuslukuja ja salasanoja 🤬

Jopa uuteen treenipaikkaan päästäkseen pitää naputella koodi ovenpieleen 🙄 Siinä tietysti nousee kyllä kätevästi aggressiotaso ennen harjoitusta. Paikka on muutenkin kamala. Jos sitä rahaa paloi jo 50 miljoonaa, niin olisiko ns kamppailutiloja voinut eristää toisistaan väliseinillä. Nyt kaikki on yhdessä hallissa, jossa pahimmillaan on kolmen eri seuran treenit osittain samaan aikaan. Melutaso on järkyttävä. (Tapan ne kaikki.)

Tänään Masa-kissa hoksasi, että Aino-neidin raksukupissa on tarjolla jotain maistuvampaa. Ainon raksukuppina toimii nyt jeesusteipillä kiinnitetty muovinen pakasterasia vaatehuoneen hyllyllä. Sinne päästäkseen Masa-kissan pitäisi käyttää nostolavaa.

Eli joku päivä kotiutuessani on janneniska meillä hommissa 😆

Yli kahteenkymmeneen vuoteen ensimmäistä kertaa nykyinen (äärimmäisen ammattitaitoinen) tsykiatri laittoi lähetteen, jotta tutkitaan lääkeaineiden määrät veressä. Ihan valtavaa edistystä! Kivaa, että tämä erikoistumisala muistaa olevansa osa lääketiedettä eikä perustu sössöttämiselle ja yhteisille askartelutuokioille 💚
 
Back
Ylös Bottom