Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
Se ois tänään taas pyöräilypäivä, jotenkin kyllä tekis mieli vaan makaa sohvalla ja kattoa olympialaisia, mut kai se vaan on mentävä. Onneks sit alkaakin kevyempi viikko, tulee kyllä ihan tarpeeseen
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Pitäis alottaa leuvanveto just nyt kun asiakas häipyi häiritsemästä. Ja se toinen #palkallinen sekin tuli juuri tehtyä. Onneksi asiakas ei sitä ehtinyt häiritä.
 
Eri palkkaluokan hommia, missä käydään omalla työajalla huorissa.

Lampelalla ihan hyvännäköistä hyppyä. Menisivät ny toinen edes finaaliin.
 
Lomani aikana juna ei nähtävästi ole hidastanut ollenkaan, lähinnä päinvastoin, joten tässä saa ottaa jollain leijonaloikalla hommista kiinni.

Onneksi offarilla näyttää meno olevan suunnilleen siinä pisteessä kuin kolme viikkoa sittenkin. Sir Kenwood on tehnyt paluun, mainiota.
 
Meinaatko, että on enempi pörssisetien touhua?
No kyllä se varmaan todennäköisempää on, kun käydään vähän tekemässä vähän isomman rahan pisnistä jaappaniassa, että pitää lähteä isännän kanssa käymään love hotelissa. Kuin sillon, kun meikäläinen lähtee käymään Treella konttorilla.

En tosin tunne tarjontaa Tampereellakaan, vaikka ois vilkastakin.
 
En tosin tunne tarjontaa

kuuntelisti sinäkin rariota

Justiina perjantaina raario suomessa haastateltiin jyväkylän ammattilaista, notta rallien aikaan: asiakasta piisaa
 
kuuntelisti sinäkin rariota

Justiina perjantaina raario suomessa haastateltiin jyväkylän ammattilaista, notta rallien aikaan: asiakasta piisaa
Jaa, varmaan pitäs kuunnella, jos kiinnostais rallit tai Jyväskylän maksulliset, mutta kummastakaan ei tainnu olla nyt puhetta.

--

En ois ihan heti uskonu, että tää britti Cauldrey putoaa seipään finaalista.. eikö tää hypänny tyyliin 592 tai 595 aika vasta.
 
Kissa siellä non stop kaasukammiossa?

20240805_132423.webp
Tilanne hallinnassa
 
Nykyisten piilolinssit aiheuttamista kaksoiskuvista yritetään nyt päästä eroon siten, että toiseen silmään haetaan mahdollisimman tarkka näkö kauas ja toiseen lähelle. On niin eriparia olevat silmät, kun toisessa on miinusta noin 6 ja toisessa 2,5, lisäksi hajataitto ja karsastus, niin aivot eivät vaan muodosta yhtenäistä kuvaa. Saavat silmät sitten harottaa ihan luvan kanssa yksilöllisesti. Jospa tämä kikkakolmonen auttaisi. Ärsyttää asia kyllä 😖
 
Back
Ylös Bottom