Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
Jaa nii ne on kohta vissiin jotku olympialaisetki. Jonku "kohuotsikon" näin Aussien edustushameista, ja kuvankin. Mikäs niissä, oikein hyvän näköset minusta. Vai onko vika se, ettei riitä pyllistys eikä edes kumarrus, pitäs käsin nostaa helmaa että yleisö pääsee etsimään stringejä persvaosta?
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Ite taas tuntuu että niitä kuvakulmia on alettu vähän niinku sensuroimaan. Ennen kamera ajautui aina sinne nais-pyllyjen kohdille mutta nykyään ehkä vähän vähemmän. Aika kultaa muistot tai sitten wanha cunnon; ennen oli kaikki paremmin.
 
Aamugymi.

Screenshot_20240727_085115_Instagram.webp
 
Vittu mikä savotta palauttaa UPSilla se hemmetin Ridgen korttikotelo. Ois ollu halvempi, niin oisin myyny tai antanu eteenpäin, mutta kai tuo 110€ pitää ny koittaa saada vaan takas niiltä, niin voi ostaa vii.. jotain hyödyllistä niilläkin.

Mutta pitää varmaan sotkea porukoille, että saa printattua jonkun hemmetin labelin, joka pitää jotenkin ohjeiden mukaan taitella ja teipata pakettiin. Ja sen jälkeen tarvii mennä säätään johonkin UPSin toimipisteeseen, joka onneks on tuossa kohtuu lähistöllä, jos nyt ei tuu vielä jotain mutkia matkaan, mihin ton paketin voi jättää..
 
Jos ne on tehny jo pesän säkkiin, niin mihin siinä toista säkkiä tarvii? Vakavissani kysyn.
Niin, en tiedä mistä tuo on auki ja saisko tuosta kiinni vaan sillai, että sais tukittua sen niiden kulkureitin ja kannettua sillai metsään. Ei siihen muun takia mitään päälle tarvii kuin sen, ettei ois sata pimpiäistä kimpussa, kun lähteekin koti liikkeelle.

muoks. en ny muutenkaan tiedä tuosta.. emäntä oli sitä mieltä, ettei kohta uskalla mennä tuosta takaterassilta pihalle tai kissojen kanssa, mutta en minä oo ampiaisia tuossa huomannu tai noteerannu mitenkään. Jotain yksittäisiä lentää, kun kävelee tuota takamettää kohden. Varmaan pärjäis sinne syksyynkin, että lähtevät ominensa.
 
Eilen näytin kaverille miten tein kyykkyjä salilla ja en tiedä mitä onnistuin tekee polvelle. Oli illan kipeä, mutta asettui yön aikana. Heräsin pari tuntia sit ja totesin alaselän olevan kipeä. Kyllä tämä tästä!
 
Tehtiin eilen kuivakuppausta. Selkään- ja jalkoihin. Suom.huom.
On komiat mustelman selässä. En tiedä auttoiko. No ei ainakaan pahentunut.
Eilen sauvarinnettä 2h, hellettä +29. Juoksujalka edelleen polvesta kipeä ja mustana.
 
Viimeksi muokattu:
Back
Ylös Bottom