Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Eikös ollutkin @Ritari Ässä ennen kunnollista.

Niukasti on ajeltu 43 vuoden aikana.
 
Hauet ovat nousemassa valtaan.. #hehe
f78639f17fc2b06850c0fc553f93505e08acd88fd90964cb8684724a3f52c226.jpg


IL: Hauki hyökkäsi Weetin kimppuun hurjin seurauksin – Lääkäri nauroi

"Sairaalahenkilökunnan mukaan tapaus oli kesän hauskin tähän mennessä."

#lääkärit



:unsure:
 
Voihan hitto muuten. Ei millään tahdo tän oman aika raskaan sairausepisodin jälkeen lähteä enää työasiat maistumaan.
Täysin ymmärrettävää ison operaation jälkeen että muutenkin vähän prioriteetit ja arvojärjestystä menee uusiksi.

Ei nyt liity tähän oikeestaan muuten kuin tuo aivojen "uudelleen reititys" mutta itsellä on sellainen 1% ujo kiinnostus täysin hallittuun LSD kokeiluun kaikkien dokumenttien jälkeen missä tldr: kerta kokeilulla on saatu koko elämän kestäviä uusia synapseja rakennettua. Enkä tarkoita nyt täydessä tuubassa jossain saksalaisessa varastossa trance bileissä =D Ja siltä varalta että joskus minustakin tulee presidentti, niin korostan tuota 1% kiinnostusta.
 
Vielä yks kysymys @TJJ onko niistä hyalyrooni (vai mikä nyt olikaan, ei yhtään hankalampaa nimeä taas keksitty) pistoksista muuta iloa, kun lompakko kevenee?

Osalle on ihan hyväkin hyöty. Mutta ei kaikille. Ja kuka hyötyy, kuka ei...se selviää vain kokeilemalla..

Eli perinteinen 50/60.

Nyt on polvi tankattu liukuvoiteella. Vähän tuntuu turpeelta, mutta niin kai pitääkin. Odotellaan vaikutuksia.

Kerrankin tais osua sinne voittavalle puolelle. Tajusin eilen etten hetkeen ole kiinnittänyt mitään huomiota tuohon enemmän oireilleeseen poloveen, niin ilmeisesti liukuvoide toimii. Toivottavasti vaikutus kestää kauan.

Oliko @TJJ näillä joku aika miten usein voi lisätä, jos/kun vaikutus alkaa hiipumaan? Se on varmaan taas ihan yksilöllistä, että kauan yhden piikin vaikutus kestää ja kuinka kauan näiden kanssa pystyy sitkuttelee ennen kun ei enää helpota eloa?

Nyt kahvi ja sit aamulenkki
 
Oliko @TJJ näillä joku aika miten usein voi lisätä, jos/kun vaikutus alkaa hiipumaan? Se on varmaan taas ihan yksilöllistä, että kauan yhden piikin vaikutus kestää ja kuinka kauan näiden kanssa pystyy sitkuttelee ennen kun ei enää helpota eloa?
No jos hyötyä on kuukausia niin 6-12kk aikavälit on ihan ok, kauhean järkevää parin kuukauden välein tuollaisten pistely ei ole, vaikka ei sekään kiellettyä sinänsä ole, mutta hyöty jaa niin lyhyeksi, että onko siitä sitten vastaavaa iloakaan.

Kauanko niillä pärjää..

consult-my-crystal-ball.gif


Jotku menee vuosia, jotku ei.
 
Kun kukonlaulun aikaan herää, niin puolilta päivin on jo lehmät lypsetty, voi kirnuttu, kasvimaa kitketty, sukat parsittu, kangasta kudottu. Mitä ihmettä sitä tekee loppupäivän?

Äänistä päätellen kissi on taas parvekkeella tekemässä pölkkyhommia. Jos innostus jatkuu samana, niin jouluun mennessä pölkystä ei ole kuin tikkukasa jäljellä.
 
Back
Ylös Bottom