Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Eikös ollutkin @Ritari Ässä ennen kunnollista.

 
1721927691507.webp


Entäs tämä! Menis koulumatkatkin näppärästi junioreilla. Toista se oli kun itse moottoroimattomalla sotkin kaikki talvet 4km tälläisellä lähimmälle pysäkille!
 
Ja miksipä ei samalla kaikkiin kuntosalilaitteisiin.
Sellanen sali oli joskus kauan sitten Espoossa. Luin lehtiartikkelin siitä, laitteet veivasivat liikerataa moottorien avulla ja kuntoilijan oli sitten tarkoitus vastustaa lihaksillaan laitteen liikettä. Eri juttu sitten miten moni viitsi, kun laitteissa oli mahdollista myös vain makoilla ja antaa koneen liikuttaa raajoja.

Ei tainnut olla suksee se konsepti.
 
...kun päätät, että nyt voisi olla hyvä hetki kuunnella, että minkäslaista musaa sen yhden vieressä keikkaa kuunnelleen muusikon bändi soittelikaan... ja ennen kuin se bändi löytyy, niin löytyy juttuja ihmisraadoista. :ROFLMAO:

Ja hyvät muusikot, ei kai sitä teidän musiikkia kukaan tavallinen ihminen löydä (?) pelkästään Soundcloudista, jos ei tiedä, että se on vain siellä tarjolla (löysin, kun tiesin, mutta jos en olisi tiennyt, niin tuskin olisin löytänyt).
 
Soundcloudiin on ainakin superhelppo uppailla kamaa, minäkin oon joskus jotain kitaralurituksia sinne laittanu. En tiiä onko se vähän enemmän semmoinen muusikolta muusikolle -palvelu ja jos haluaa laajempaa yleisöä, niin Youtuubi ja streamipalvelut. Markkinointiahan tarvii musa kuin musa, jos sitä haluaa saada ihmisten tietoisuuteen.

Ja asiasta viidenteen, niin taitaa tulla eksoottinen Haapamäen reissu lauantaina. Sinne sentään pääsee fillarin kanssa toisin kuin Kuopio / Suonenjoki.. Näkyy saavan ruokaa ja varmaan löytyy sen verran mestaa, että saa muutaman tunnin kulutettua.
 
Voihan hitto muuten. Ei millään tahdo tän oman aika raskaan sairausepisodin jälkeen lähteä enää työasiat maistumaan.

On 10+ henkilöä asiantuntijoita johdettavana. Eli ei tartte opastaa työtehtävissä, vaan motivoida, coachata jne. Neljässä eri maassa porukka. Eli myös hitosti erilaista HR sontaa.

Oikein ei vaan jaksaisi enää muistutella aikuisia lomien varaamisesta jne. Olen aina ollut täysillä mikromanageeramista vastaan ja nykyään vielä tuplasti.

Kai kohta täytyy vetää joku kurinpalautustreeni. Ei vaan jaksa kiinnostaa. Se aiemmin mainitsemani psykologisessio siirtyi parin viikon päähän.
 
Back
Ylös Bottom