Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
1000029760.webp

Viikonloppuna kaikki sit piristämään parisuhdetta.
 
. Mitä ihmettä sitä tekee loppupäivän?

.
Selkää, tänään treenataan selkää.
Ensin pitää grillata ruokaa ja sitten mennä jumpalle.
Satujumpan jälkeen päiväunet.
Sitten taas ruokaa.
Ruohon leikkaus (jos posti ehtii tuods koneeseen terän)
Sittehän voikin katsoa ölynpialaisten sekoilua ja laittaa unelle
 
Vihdoin muistin ostaa pariston palovaroittimeen kun huomasin aiemmin ettei se toimi. No ei toimi edelleenkään. Ostettava siis myös uusi aparaatti. Nyt laitan sen kyllä parempaan paikkaan kuin eteiseen eli lähemmäksi keittiötä. Tai ehkä ostan kaksi!
 
Saatte myös ottaa ruokapöydällä. Ei tartte edes kysyä lupaa.

pikkujuttu: en ota kotona vaan valvovan silmän alla, onely

jos Koskella istun ehtoolla pöydälle ottamaan niin omistajatar voi mainita
 
ei ole ollut noin 25vuoteen
Ei varmaan tarvii hirveästi kotivakuutuksesta kysellä korvauksia tulipalon jäljiltä, jos tuo pelastuslain vaatimus (toimivasta varoittimesta) ei itessään vielä kiinnostele.

muoks. joskin laki ilm. muuttui tämän vuoden alusta niin, että vastuu asennuksesta ja toiminnasta on rivi- ja kerrostaloissa taloyhtiöllä.. tiiä miten tuo patterin vaihto tulkitaan
 
Jos se sun kämppäs kaikkine tavaroineen palaa ja siinä sivussa naapurikämppäkin, niin kyllä se alkaa kiinnostamaan, että saako vakuutuksista jotain vai meneekö omasta pussista omat ja mahdollisesti naapurinkin vahingot.
Toki jos sattuu palamaan samalla itse niin ei paljoa ressaa.
 
muoks. joskin laki ilm. muuttui tämän vuoden alusta niin, että vastuu asennuksesta ja toiminnasta on rivi- ja kerrostaloissa taloyhtiöllä.. tiiä miten tuo patterin vaihto tulkitaan

Vaihdoin itse pariston vanhaan hälyttimeen varmaan vuosi pari sitten. Hälyttimellä tuli viime vuoden lopulla suositeltu vaihtoväli täyteen (lukee siinä laitteessa). Mahdollisesti juuri tuosta lakihommelista johtuen taloyhtiön huoltohenkilö kävi vaihtamassa uuden hälyttimen kaikkiin asuntoihin. Toki sikälikin järkevää, että joka kämpässä on samanikäinen laite, niin kaikissahan niissä tuli se vaihto samaan aikaan ajankohtaiseksi.
 
Kun kukonlaulun aikaan herää, niin puolilta päivin on jo lehmät lypsetty, voi kirnuttu, kasvimaa kitketty, sukat parsittu, kangasta kudottu. Mitä ihmettä sitä tekee loppupäivän?
Onko kakun kuorruttaminen hallussa?

Äkkiä sen oppii anyway.

Täällä ois kuorruttajalle töitä.

IMG_0626.webp
 
Back
Ylös Bottom