Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO

Onko @Sylverö jo linjassa?

Tänne on nyt kanttiini pystytetty siltä varalta, että tilanne pitkittyy.
20240725_173528.webp
 
Kyllä se on kesä ja helle parasta. Kotona saa ja pitää olla aikalailla alasti, pihalle ehkä shortseja jalkaan. Nyt ku on +29, niin ei edes pörriäisiä ole haitolle asti.
Kyä näino! Iltavuoroonkin kun äsken polkaisin tunnin fillarilla, niin kylmä ei tullut edes metsän katveessa ja varustukseksi riitti t-paita, vaippapöksyt ja jeesussandaalit.

Ja jos/kun on samanlainen ilta kuin aiemmin viikolla, niin kotimatkallakaan klo 22-23 ei lämpötila laske alle 20 asteen eli silkkaa nautintoa mennen tullen!
 
Tälleen lihavana on kyllä nautinto menetetty joka kerta kun lämpötila ylittää +18c. Selkä on märkänä käytännössä jatkuvasti, syödessä tulee hiki kuin saunassa istuessa ja sisäreisien nahkeus hitsaa nahat irti jos ei pidä pitkälahkeista bokseria jalassa.
 
Jotain ns. oikeaakin asiaa, niin ristus kun on ollu romuna pari päivää. Satulassa aika monta kymppiä, kun kävin heittään alkuviikosta useamman pidemmän lenkin ja kävin vielä tauon jälkeen salillakin toissapäivänä, niin joka paikkaa kolottanu ja väsyttäny saatanasti.

Töihin päässy kyllä ihan ok kiinni, mutta vähän tää arki hakee, kun ei saakkaan enää nukkua ihan miten lystää..
 
Back
Ylös Bottom