Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Kesä on tullut takaisin. Kauniisti paistaa ilta-aurinko, mutta ei ole kuuma. Kerrassaan miellyttävää sateisten ja koleiden päivien jälkeen.

Perjantaipuheenaihe näyttää taas olevan perinteinen 😖 No, minä voin raportoida huomenna olutfestivaaleilta. Todennäköisesti siellä ei ole tarjolla yhtään raittiusolutta, joten osallistuminen tulee halvaksi.

Tässä vielä söpö kuva Neiti Kesäheinästä:
20240614_160451.jpg
 
Kesä on tullut takaisin.
Hetken oli hyvä kesä, ny taas paahtaa ja porottaa.
No, minä voin raportoida huomenna olutfestivaaleilta.
Miksi?
Todennäköisesti siellä ei ole tarjolla yhtään raittiusolutta
No tuskin on. Joten toistan kysymyksen, miksi?

Jos haluat löytää sen partaisen voimamahan, niin sitte. Mutta jotenki aattelisin, ettet halua sen mahan olevan perso oluelle, niin... Taitaa olla "hieman" väärää kohderyhmää tuolla.
 
Näkeehän sen vokotin asenteesta että työnantaja/työyhteisö arvostaa.
Juuuu. Se on just nimenomaan sitä työntekijän arvostamista, kun muistetaan lomallakin soitella töistä :D Ettei nyt vahingossakaan järjestetä töitä niin, että ois sijaiset, jotka ois perehdytetty hommiinsa ja sais lomalaiset lomailla rauhassa.

Ja vokottikin kun tajuais jossain kohtaa jättää vastaamatta niihin puheluihin, niin jonkun pitäs opetella noi hommat ja ei tarvis enää ite tehdä lomalta. Sen verran kannattas minusta itteensäkin arvostaa, että pitää noista lomistaan kiinni.
 
Mikä/kuka on pastori Silli?

Kukapa se maneereilleen mitään voi, mutta tuota... vähän niin kuin olisi piilokamerasketsissä mukana, kun keskustelukumppani lipoo kokoajan huuliaan samalla kun kyselee, "oletko kauan ollut täällä, oletko sille ja sille sukua, missä asut, asutko yksin" jne.

Huulirasvan käyttö saattaisi auttaa. Tai sitten ei.

Oliko tän näköinen? Pastori Silli
katso liitettä 264001
 
niin ne sijaisethan sieltä juuri soittelee, kunneivät osaa

ja joskus vaan pääsee itte niin paljon helpommalla kun tekee itte vs. yrittää puhelimessa tai tekstiviestillä antaa ohjeet
aikaakin tuhrautuisi siinä sättäillessä paljon enemmän kun ite "silmät kiinni" "lihasmuistista" tekemällä
 
Neppailtu just ny
Tuli perille, mutta tuo sun postipalvelu jostain syystä hylkää gmailista lähetetyn viestin.. koitan ihmetellä, että mikä mättää..

Jos ei onnistu, niin heitän uusiksi viestiä, mutta tosiaan pistän aamusta tarkempaa speksiä tuosta laitteesta, kun saan postia tuleen läpi.

muoks. jos on joku toinen maili, niin vois olla helpoin
 
Juttelin taannoin yhden viinejä + muita litkuja maahantuovan tutun siitä, miten edustettuja tuotteita saa Alkon valikoimaan. Kuulosti niin jäätävältä prosessilta, että ihmettelen miten siellä ylipäätään on jotain pulloja hyllyillä.
Mutta sikäli kun olen ymmärtänyt, jos alko jonku ottaa valikoimiinsa niin se ottaa paljon. Tyyliin yksi suurimpia tsamppanjan ostajia maailmassa.

Ja mites ne kyrön pojat kerto? Kun voittivat sillä ginillään jotain niin alkosta soitettiin tyyliin "me otetaan kaikki".


katso liitettä 264386
Ei näytä enää paljoa puuttuvan! Jospa tämän jaksaisi loppuun asti hoitaa!
#loppuonlähellä
 
Tuli perille, mutta tuo sun postipalvelu jostain syystä hylkää gmailista lähetetyn viestin.. koitan ihmetellä, että mikä mättää..

Jos ei onnistu, niin heitän uusiksi viestiä, mutta tosiaan pistän aamusta tarkempaa speksiä tuosta laitteesta, kun saan postia tuleen läpi.

muoks. jos on joku toinen maili, niin vois olla helpoin
Heittelin viel gmailist tohon temp postiin viestiä jos sitä kautta kulkee sujuvammin.
 
Lidl, s-market ja k-supermarket kaikki saman katon alla edullisimman ostoskassin saa jos jaksaa asioida kaikissa. Lidlin valikoima suppea toki sieltäkin ostaa jotain. Äss marketissa asioin pääsääntöisesti, mutta plussa tarjousten perässä juoksen toisinaan supermarketissa.

Mitä tulee prismaan ja cittariin niin on cittarissa paljon monipuolisempi tarjonta ja keskon ruokakaupoissa yleensä paremmat personoidut tarjoukset. Cittarissa myös huomannut että sieltä löytyy paremmin myös paikallista tuotetta.

K-marketit sitten taas on ihan sika kalliita. Joten sieltä usein vain pientä täydennystä.
 
Back
Ylös Bottom