Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
:LOL:

Ihmeen helpolla sitä saa "draamaa" aikaiseksi.


Sain "Pastori Sillin" suututettua tässä taannoin, kun hän tuli taas jututtamaan ja vastasin hänelle yhdellä sanalla, en ottanut kuulokkeita pois, enkä alkanu juttelemaan hänen kanssaan. Nyt on taas samassa paikassa ja oli kiukkuisen näköinen, nosti kättä kuiten takaisin. JA TUIJOTTELEE NYT HERKEÄMÄTTÄ. JA NÄYTTÄÄ KIUKKUISELTA.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Minä olen myös erittäin vahvasti sitä mieltä, että valikoima on huomattavasti laajempi ja parempi Citymarketissa kuin Prismassa. Ei täällä paikallisen risman lihatiskistä (tai pakatuistakaan lihoista) saa juuri mitään, kittarista saa kaikenlaisia houkuttelevia herkkuja vakiona+vaihdellen.

Yleishintataso toki ässällä hieman edullisempi. Valikoima huomattavasti huonompi ja hevi-osasto ei ole yhtä tuore.
Näiden on pakko olla yksikkökohtaisia eroja, koska nuo edellä mainitut on aivan päin vastoin täällä näissä lähimarketeissa..

Sen on kyllä huomannu itekin, ettei muut Prismat oo välttämättä niin hyviä kuin tää lähistön.
 
Ei mun peukalo kovinkaan vihreä ole.

20240614_165909.jpg
 
Kommenttina tuohon ite käyttämääni "varastoon" tai "päävarastoon", niin tarkoitin siis Ässän omaa Meira Nova -tukkua, jota ässän rafloissa käytettiin ns. ketjutilauksiin. Ei mitään hajua, miten tilauskuvio toimii kaupan puolella..

En kyllä niele tota parempi valikoima cittarissa, kun lähimarketteja kun vertaa, niin cittari kaikin puolin pienempikin :D ja esim. sen lihatiski aivan kamala verrattuna tohon Prismaan.

Aivan mahtavaa grillikylkeä tai grillattua kassleria saa tuosta Prisman lihatiskiltä. Ei oo viittiny hirveästi ite grillata, kun noi on niin hyviä ja tiskiltä saa tuoretta.
Täälläkin kyllä eri linjoilla. Ei vähiten siksi, että Vihaan ja olen allerginen Prismalle. Pelkästä värimaailmasta ja atmösfääristä tulee oikein sellainen Itäinen tuulipukutavaratalofiilis.

Oluista puhuessa, lähi-Cittarissa on kyllä hyvät valikoimat. Siellä tosin ainakin aiemman kauppiaan aikana Huntersin Mika hoiti yhteistyönä olutvalikoimaa. Ei ole heikentynyt, joten ehkä hoitaa vieläkin. En näkisi tapahtuvan Ääs-kaupassa. Mutta tämä tosiaan yhden kaupan juttu ja varmasti kauppa-/kauppiaskohtaista,mihin on intohimoa. Tuolla myös liha-/kalatiski kyllä hyvä.

 
Itsehän käyn Äss-kaupassa yleensä, mutta kalat ja suurin osa lihoistakin K-kaupasta koska parempi valikoima. Ja pähkinäpatukat. On K:ssa parempi kaljavalikoimakin.
 
Ei mun peukalo kovinkaan vihreä ole.

katso liitettä 264385

Ei noin kehnoa peukaloa ole kellään, pakko olla jotain satiaisia mitkä vie elinvoiman kasveista. Ite pistin nurin nyt aluksi oikein hyvin ja isoksi kasvaneen rawit tsilin, ei vaan tuu hetelmän hetelmää kukat mätänee supernopsaan ja sit alko olemaan lehdissäkin jotain häikkää. Vai oliko keeneissä jotain kun ei yhtään hedelmän alkuakaan tehnyt.
Luontokuvassa Ancho tsili.
IMG_0402.jpeg
 
Tykkään jotenkin tästä Kukon Dry Lagerista. Ainakin näin sikarin kanssa hyvin toimiva ollut useamman kerran.

Pöllinä My Father Gran Oferta Toro:na.

1000009145.jpg
 
Semmoista juttua ei olekkaan, missä en pystyisi alittamaan odotuksia.

Semmonen muistikuva että joskus taannoin kehotin hävittämään vanhat tsilit mitkä oli kipeen näkösiä. Puhtaalta pöydältä odotukset olis kyllä helppo ylittää. Vanhat pöpöt jos pääsee jylläämään heti alusta niin fituiks menee.
 
Semmonen muistikuva että joskus taannoin kehotin hävittämään vanhat tsilit mitkä oli kipeen näkösiä. Puhtaalta pöydältä odotukset olis kyllä helppo ylittää. Vanhat pöpöt jos pääsee jylläämään heti alusta niin fituiks menee.

Vaatisi kaikkien kasvien poistoa. Ja koko kämpän desifiointia. Tosin nuo kaksi vain heikossa hapessa. Muutama parempi alku.
 
Vaatisi kaikkien kasvien poistoa. Ja koko kämpän desifiointia. Tosin nuo kaksi vain heikossa hapessa. Muutama parempi alku.

Joo kaikki kasvit veke ja talven yli ilman rehuja vois auttaa. Talvella kuivassa huoneilmassa pöpöt villiintyy pahiten. Desinfiointi kait mahdotonta… Ite vein työpaikalle taimet kasvamaan kun oli häikkää viime vuonna.
 
Back
Ylös Bottom