Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
5c243f9d4c2026e3ef7c0be4fb2e5cb6.jpg
 
niin ne sijaisethan sieltä juuri soittelee, kunneivät osaa

ja joskus vaan pääsee itte niin paljon helpommalla kun tekee itte vs. yrittää puhelimessa tai tekstiviestillä antaa ohjeet
aikaakin tuhrautuisi siinä sättäillessä paljon enemmän kun ite "silmät kiinni" "lihasmuistista" tekemällä
Kuka niille sijaisille on sun siviilinumeron antanu? Ei ainakaan työnantaja, ku sehän ei sitä tiedä...
 
Juuuu. Se on just nimenomaan sitä työntekijän arvostamista, kun muistetaan lomallakin soitella töistä :D Ettei nyt vahingossakaan järjestetä töitä niin, että ois sijaiset, jotka ois perehdytetty hommiinsa ja sais lomalaiset lomailla rauhassa.

Ja vokottikin kun tajuais jossain kohtaa jättää vastaamatta niihin puheluihin, niin jonkun pitäs opetella noi hommat ja ei tarvis enää ite tehdä lomalta. Sen verran kannattas minusta itteensäkin arvostaa, että pitää noista lomistaan kiinni.

Niin no vapaaehtoisuuteen tuo vokotin vastailu ja varsinkin tekeminen perustui, eikä sitä edes haettu vaan neuvoa, mutta vokot mieluummin saman tien teki. Mutta tuskin tekisi jos kokisi että työnantaja fittimäinen ja ei kunnioita. Ehkäpä kummankin selkä tulee raaputetuksi, tietysti työnantajan pitää pistää korvan taakse ja tarjota jotain vastineeksi ja jotenkin se kiitollisuus osoittaa. Eli kumpikin hyötyy. Tietysti en varmaksi osaa sanoa että niin on, mutta kuten sanottu veikkaan että firma sen kiitollisuuden osaa osoittaa kerta vokot teki ilman harmistusta.
Nää on aika eri asioita kattooko ihan pikkufirmasta lähtien missä kaikki joustaa ja ehkä sitä täysin osaavaa sijaista on mahdotonta palkata loman ajaksi tai sitten jostain ison firman isosta henkilökunnasta ja monen kerroksen väestä. Ja täytyy osata tietää keneltä voi kysyä ja keneltä ei. Mutta siis joo, ihan kokonaisten työtehtävien suorittaminen lomalla on kyllä aika paljon pyydetty, ei pitäisi ihan kevein perustein tehdä.
 
Jumalauta!

Kuudes jakso mastercheffiä, mysteerilaatikko, ympärillä ne neljä tuomaria. Joku niistä jo kommentoi tyyliin "näytätte ilahtuneilta", ja mie että varmaan ovat, ku ei näy enää j. lo. paikanpäällä, niin eiköhän se jostain tupsaha yhtäkkiä kuin Aladdinin öljylampun henki esittelemään laatikkoa.

Vaikken paljastuksista tykkää, niin sanokaa ny joku, että tämä on viimeinen kerta ku tuo pallinaama ruokienpilaaja on tässä ohjelmassa. Muuten meni kyllä entinen lemppariohjlema suoraan roskikseen...
 
Full frontal nudity offarilla!

(Piti oikein tehdä faktantarkistus, näköjään kyseinen artisti on saman ikäinen kuin minä. Niin se aika rientää.)
Joo sori Mike jos luet tätä ei ollut tarkotus kokeilla rajoja mut toi oli vaan niin hyvä kuva Terasta. On nykyäänkin ihan kivassa kondiksessa, ei ole onneksi mennyt kiristelemään naamaaa tai pumppaa sitä botoksia täyteen.

tera-patrick-440nw-9768027ba.jpg
 
Back
Ylös Bottom