Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
Mitä enempi ikää tulee sen parempaa. Koko ajan nauttii enemmän. Pienistäkin asioista saa iloa ja tuntee itsensä ja tietää miten on hyvä olla. Nuorena parikymppisenä haaveili ja toivoi aina enemmästä, eikä oikein osannu nauttia hetkestä. Nyt on kaikki mitä tarvii. Eritoten seski on huimaa.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Ei kauheesti kerro että nääs jos 21% nousee syövän riski tatuloinnista, niin onko se paljo vai vähä. Jos alkuperäinen riski oli tosi pieni niin parikytäpinnaa ei sekään oo juuri mittään. Että senkun tikkaa. Vähänku ruuan kevytvaihtoehto 20% kevyempi. Jos alkuperäinen oli sitä ihteään, niin ei kevytkään välttämättä kauheen terveellinen ole :LOL:

Tulee tatuoitua imusolmukkeet samaan hintaan?
 
En nyt lähde yleistämään parin ihmisen otannalla, mutta on tullut tunne että etenkin kohtuu nuoret naiset (alle 30v) vaihtelee duunia ihan lennosta vai elänkö mä vaan jossain kuplassa missä mieskavereilla on lähes poikkeuksetta jo tässä iässä sellaisia vähintään 10v yhdellä työnantajalla uria? Jos jätän opiskeluiden aikaiset työt/kesätyöt laskematta, niin olen 40v iässä ollut kolmella työnantajalla töissä. Tiedän että jos tekisin kauluspaitahommia niin tämä EI olisi optimi palkkakehityksen kannalta, (olikos siinä joskus laskettu että 3v välein vaihto parasta?) mutta sitten kun tullaan nuoriin naisiin niin alle 30v iässä saattaa olla jo helposti yli 10 työpaikkaa, ja lopputilejä otetaan tosi heppoisin syin -mielestäni. Onko se jokin keskittymishäiriö ES energiajuoma sukupolvessa, vai onko kyseessä "valveutuneempi minäkuva" ja tietää vahvemmin mitä tahtoo? Vai onko työnantajat vaan perseestä ja mieluiten nimenomaan naisvaltaisilla hommilla kierrättää väkeä vauhdilla ettei kenellekkään tarvii ainakaan mitään ikälisiä maksaa? Siis tämä sama ilmiö voi olla myös nuorilla miehillä, mutta mulla ei ole juurikaan sellasta keskustelukokemusta heidän asioista kuin ryömiehistä jotka avautuu tyttöystävistään.

Nuoret naiset ovat usein määräaikaisuuksien limbossa, koska kohtu on työnantajalle edelleen hitokseen pelottava elin. Nuoret miehet tuntuvat omalla kokemuksellani myös saavan tittelirulettia hommissaan paremmin käyntiin, jolloin naiselle ainoa vaihtoehto sen muuttamiseen on muuttaa käyntikortista myös firman nimi.

mutta imo 10 v urat saman firman palveluksessa alkaa olla harvinaisempia kyllä.
 
Nuoret naiset ovat usein määräaikaisuuksien limbossa, koska kohtu on työnantajalle edelleen hitokseen pelottava elin.

Näitä törkeitä peräkkäisiä määräaikaisuuksia on edelleen hoitoalallakin tolkuttoman paljon, vaikka hoitureista on pulaa. Työnantajilla ei paljoa järki määrää.

Joitakin vuosia sitten KYSin asenne oli, että tulijoita on jonossa Vuorelan rampille asti (noin 10 km) eli jos ei kelpaa sijaisuus ja työolosuhteet, niin se on voi voi ja otetaan seuraava jonosta.

Jonnekin se jono on hävinnyt.
 
En ota kantaa mikä kenellekin on tai pitäisi olla riittävä korotus. Määräaikaisuushan siinä se isoin riski on ja sen takia joutuisi joka tapauksessa etsimään uutta hommaa varalle. Käytännössä tuossa saisi sen 1,5v aikaa siihenkin, eikä tarvitse välttämättä rypeä vitutuksessa.
No minä otan vielä lyhyesti. Nettona pari kolme sataa lisää käteen vaatis 500€ bruttokorotuksen, mitä ei tuu noissa olosuhteissa saamaan. Pari kolme hunttia bruttona lisää, niin satku lisää nettoliksaan ja todennäköisimmin tarjotaan vanhaa liksaa tai pienempää tuohon positioon budjetoitua.

Sit oot määräaikainen ja kuuntelet todennäköisesti samat vanhat vittuilut ja kunnon etenemismahdollisuuksia ei ole. Että jos se elämänilo noilla spekseillä löytyy, niin mikäs siinä, mutta en saa ite tuosta mitenkään päin fiksua diiliä :D

p.s se on good riddance, niin ku Green Dayn biisissä (anteeksi kielipätemiset)
 
Näitä törkeitä peräkkäisiä määräaikaisuuksia on edelleen hoitoalallakin tolkuttoman paljon, vaikka hoitureista on pulaa. Työnantajilla ei paljoa järki määrää.

Joitakin vuosia sitten KYSin asenne oli, että tulijoita on jonossa Vuorelan rampille asti (noin 10 km) eli jos ei kelpaa sijaisuus ja työolosuhteet, niin se on voi voi ja otetaan seuraava jonosta.

Jonnekin se jono on hävinnyt.
Hoitoalalla vakituisten irtisanomisaika taitaa olla myös työsuhteen pituudesta riippumatta 2vkoa ja monessa paikkaa työolot on niin huonot, että ehkä ne koittaa tolla myös paikata sitä vaihtuvuutta? Vaimo oli edellisessä työssä lastensuojelussa kolme vuotta ja johtajia lukuunottamatta koko henkilöstö vaihtu useampaan kertaan tuona aikana.
 
1000027782.jpg


Ite tuo eturivin hintti valkoviinin kanssa.
 
Luulisi että tuo kohdun pelko alkaa hissuksiin ainkin kokemaan inflaatiota, kun jälleen omassa kuplassa, miehetkin ottavat ihan mieluusti nykyään kaiken laillisesti tarjolla olevan isyysvapaan vastaan. Vielä 15v sitten oli tosi yleistä että ei käytetty edes sitä sen ajan "2viikkoa isyysvapaata" vaan jurnutettiin töissä sekin.
 
Jos jätän opiskeluiden aikaiset työt/kesätyöt laskematta, niin olen 40v iässä ollut kolmella työnantajalla töissä.

nokitan: 45v ja vaikka lasken kesätyötkin niin lukema on tasan kolme. Jätin laskematta onely palkattomat työharjoittelut, semmoisia kertyi kaksi kpl.
 
... työnantajaa oli jo ennen ku

valittee kerralla hyvät niin ei tarvi vaihdella

koko opiskeluajan olin samalla kesät ja talviviikonloput ja koulujen jälkeen en ole vaihtanut kertaakaan #21v samaa palvonut
 
Minä kun niin laiska, etten jaksa juosta rahan perässä

nykyisessä aloituspalkka 1230e/kk

pienet kun on menot niin ei tarvi suuria tulojakaan
 
Kyllä on julkisuuden tarve suurta, kun kohtukuolleesta lapsesta täytyy kuvien kanssa kertoa täysin tuntemattomille. Luulisi noin järkyttävän tapahtuman aikana olevan ihan muut asiat mielessä.

Onko yksityisyydentaju jotenkin hävinnyt?
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom