Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Tuollako heillä pääkonttuuri?
IMG_5751.jpeg
 
Ken ei oo nähnyt, niin tuo ysiltä tuleva Tulimyrsky varsin viihdyttävää ysärihömppää, jos ei aika ole pahasti kullannut muistoja.

Myönnettävä, että itellä näkemäti myös Schindlerin lista, mutta ei jaksa kyllä millään tälle iltaa.. aivan tööt ja junalle lähdettävä aamulla ennen seiskaa.
 
Woltissa ei oo kyllä yhtään hyvää ravintolaravintolaa. Just tilasin jonku pastan ja risoton ja tää pasta on ku jonku teekkarin aamuyöllä tekemää nistipataa. Vetistä pastasoosia ja risotossa herne-maissi-paprikaa
Piti tähän jotain länkyttää, mutta jäi tuossa aikaisemmin.

En kyllä ite tilais kauhean mielelläni en pastaa, enkä ehkä varsinkaan risottoa kotiin kannettuna.. nuo ei oo kauhean hyviä, kun yhtään jäähtyy / seisoo ja imaisee vielä jonkun pahviboksin maut itteensä ja tuommoiset vetäs ite mieluiten raflassa, että tulee suoraan keittiöstä.

Muuten täällä kyllä saa Woltista ihan mainiotakin sapuskaa. Toi lähikinkki on ollu mahtava, mutta on tuossa pari varsin asia pizzeriaakin, kun tekee mieli läskeillä, vaikka on se valikoima toki vähän rajattua täälläkin, mitä kotiin saa tai viittii tilata, ettei tule ihan skeidaa.

muoks. tjaa, tämmönen hidas kun on, niin taisit tarkoittaa tällaisia ns. vähän fiinimpiä mestoja, joista sais kotiinkin safkaa. Ei niitä liikaa ole täälläkään, mutta tosiaan tuo edellinen siinä minusta vähän ongelma, ettei noi ehkä oo kauhean hyviä enää sit, kun joku polkee niitä kolme varttia mulle himaan.. varmaan toki riippuu vähän mestasta ja safkasta..
 
Viimeksi muokattu:
Huomenna pitäs mennä kuunteleen tän kaverin kitaraklinikka:




En oota, että jäis ihan hirveästi soitannollisesti lapaan, mutta hauska kyllä kuulla, mitä kaverilla on kerrottavaa ja kuulla livenä soittoa.
 
Ken ei oo nähnyt, niin tuo ysiltä tuleva Tulimyrsky varsin viihdyttävää ysärihömppää, jos ei aika ole pahasti kullannut muistoja.

Myönnettävä, että itellä näkemäti myös Schindlerin lista, mutta ei jaksa kyllä millään tälle iltaa.. aivan tööt ja junalle lähdettävä aamulla ennen seiskaa.
Mietin just että kumpaa katsoisi...

Jälkimmäinen toki nähty parikin kertaa, tuosta Tulimyrskystä ei varmoja muistikuvia.
Olikos Russelilla tässä ollenkaan takapiiskaa🤔
 
Ihan hemmetin hyvä asennusolut. Maltaisen makea, ei juurikaan humalaa, alkoholi pikkuisen polttelee muttei juurikaan maistu.

Vahvistaa edelleen mun linjaa oluen lämpötilasta = alkoholi% + 3 (ei koske litkuja jotka on pakko juoda max kylminä).


katso liitettä 263914
Tuota oli ilmaantunut paikalliseenkin Alkoon, mutta olin jänishousu ja valitsin yhden tölkin sitä saman valmistajan 8,6% tavaraa.

Obolon (ainakin se 8,6%) on mielestäni maultaan ja olemukseltaan kovin samantapaista kuin vastaava itänaapurin vahva Baltika (joka nyt on tietysti kadonnut valikoimasta tietyistä syistä), mutta hieman vähemmän makeaa. Ilman mitään slava ukraini-pisteitä pidän enemmän Obolonista, tämän pienemmän imelyyden takia.
 
Oliks tuo Obolon joku tumma tuhti lager siis? Edellisissä lätinöissä unohtu omalta osalta täsmentää, että vaaleat lagerit siis juodaan melkein aina kylminä. Tummia kyllä on, joita voi olla syytä juoda lämpöisempinä, että saa kaiken irti mausta.
 
Viimeksi muokattu:
Ei nyt jostain tule kuvat läpi, mutta voitte kuvitella ihan iteksenne kuvauksen mukaisen kuvan:

Miltä näyttää grillin (ei kaasukeitin) valurautaritilällä sivulämmössä hiilien hehkussa hitaasti paistuvat mehevät makkarat, jotka nautitaan pihahommien päätteeksi kera suuhun sopivien alkoholijuomien.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom