Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
Eikö sullakin ole yleensä ollu mukissa muita oluttyylejä, joissa onkin niitä nyansseja ja makuja ja jotka kestää sen tuhdimman prosentin paljon vaaleita lagereita paremmin maistumatta viinalle?

Kun puhutaan vahvoista lagereista kuten tämä niin:

1) juot kylmänä, maistuu pelkkä alkoholi aka vitun pahaa

2) juot sopivan lämpöisenä, alkoholi puraisee pikkuisen, maussa tuntuu vivahteita , pehmeyttä, pyöreyttä

Kumman valitset?

Tietenkin kylmänä koska laakerit aina juodaan kylmänä, niin on aina tehty ja niin tehdään nytkin. Vitut siitä mausta, miehet ei valita, perkele!
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Kun puhutaan vahvoista lagereista kuten tämä niin:

1) juot kylmänä, maistuu pelkkä alkoholi aka vitun pahaa

2) juot sopivan lämpöisenä, alkoholi puraisee pikkuisen, maussa tuntuu vivahteita , pehmeyttä, pyöreyttä

Kumman valitset?

Tietenkin kylmänä koska laakerit aina juodaan kylmänä, niin on aina tehty ja niin tehdään nytkin. Vitut siitä mausta, miehet ei valita, perkele!
On varmaan ensimmäinen kerta, kun muuten niin leppoinen mies ottaa kierroksia mistään. O_0
 
Voimia Sylverölle ja kisulle niin hyvää viimeistä matkaa kuin vain mahdollista.

Kiitos. Ollaan kohta lähdössä lääkärille. Elsaltahan löydettiin munuaisten vajaatoiminta marraskuussa -22 eli siitä lähtien olen kyllä tiennyt, että tämä päivä on edessä, mutta näin nopea voinnin romahtaminen ja oireiden voimistuminen yllätti täysin.
 
Kumman valitset?
Tää on oikeasti melkein sama, ku keskustelis siitä, että vesijohtovesi kannattaa vetää huoneenlämpöisenä, niin maistuu putkien mineraalit paremmin läpi..

Enkä valitse kumpaakaan, kun noi viinalla myrkytetyt vaaleet lagerit ei oo minusta kauhean häävi oluttyyli ja vielä huonommin noi toimii itelle mihinkään maisteluun.

Saksalaiset tekee hyvin noi pikkaisen vahvemmat vaaleat. Niissä on yleensä hyvä, tuhti mallasrunko tukemassa sitä prosenttia, mutta ei noissakaan prosentit tuppaa paljoa yli kutosen nousemaan.
 
Arvelin, etten nyt hetkeen kaljaa tilaile, mutta onhan se pakko kun hyviä tuli tarjolle. Mukaan muutama vahva IPA, nehän kun juo tällä kelillä kaikessa rauhassa niin maku muuttuu lasillisen aikana. Saa ne viinapotkut ja aromit yhtä lailla 😉
 
Tulikos sieltä jo vai vasta tulossa taas jotain vastuun lisäystä (hankaloittamista) kun/jos tilailee ulkomailta alkoholia?

Itse en nykyään tuo ees laivalta sitä koppaa, ei ole alkoholiongelmaa, mutta oon huomannut että jos jättää ostamatta 24 olutta, niin jää muuten myös juomatta 24 olutta!
 
Aivan joo, nää oli aika hyvässä alessa täälläkin. Alle kolme kiloa uutena. Mutta kun speksirunkkari + aasi, niin ei ois voinu miettiäkään ite kuin vitosta.. joka sit heti jo 4,5 kiloa.
Juu. Mulla ei ole edes teoriassa mitään käyttötapausta, mihin nelonen ei riitä.

PS. Ei se ollutkaan mikään ylivuotinen, ei tosta edes ole 2024 mallia oli vaan erikseen kirjoitettu että 2023 Tero, mutta niin se on siellä valmistajankin sivulla
 
Tulikos sieltä jo vai vasta tulossa taas jotain vastuun lisäystä (hankaloittamista) kun/jos tilailee ulkomailta alkoholia?
En oo sellasesta tietoinen. Nythän kai suunnitelmissa ennemminkin saattaa kotimaassa säännöt etämyynnin osalta samalle tasolle kuin EU:ssa, onhan se älytöntä että voin tilata Hollannista laatikon kaljaa mutten kotimaiselta pienpanimoyrittäjältä.
 
En oo sellasesta tietoinen. Nythän kai suunnitelmissa ennemminkin saattaa kotimaassa säännöt etämyynnin osalta samalle tasolle kuin EU:ssa, onhan se älytöntä että voin tilata Hollannista laatikon kaljaa mutten kotimaiselta pienpanimoyrittäjältä.
Joo kävin Teiskossa viinitilalla niin he sanoi että kotimaiselle viinille on vielä kaljaakin hankalammat oltavat. Tai siis suomi taisi olla EU maista ainoa joka ei saa käyttää termiä viini noissa marja/rypäle pohjaisissa tuotteissa.
 
Kuinka iso humi sedällä on ja mitä löytyy sisältä? Oma varasto tällä hetkellä noin 30 kpl ja kulutus viime vuosina ollut suuruusluokkaa sikari kerran kahdessa/kolmessa vuodessa, joten taitaa riittää loppuelämäksi. Jokunen Cohiban robusto ja Montecriston kakkonen, Olivalta Serie V:tä ja muita Nicaragualaisia.
2 viinikaappia (toinen pieni) ja 2 pienempää humia. Sisältä löytyy vaikka ja mitä, ylivoimaisesti eniten Nicaraguan tuotteita. Pientä inventaarioheittoa saattaa olla, mutta vähän yli 700 näyttäisi Excelin mukaan päivän luvulta.
 
IMG_9558.jpeg

Elsan muistolle.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom