Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
Minua alkoi vtuttamaan hela helsingfors börs sen verta, että laitoin kaikki laput lihoiks ja käytän tulevissa muissa pääomatuloissa verohyötyihin. Etitään maailmalta sit (toivottavasti) vähän tuottosampia kohteita.
En muutenkaan ihan hahmota tätä intohimoa kotimaan pörssiin, kun muualla niin paljon enemmän mahdollisuuksia. No ok, on itelläkin muutamaa osaketta, mutta 90+% salkusta on muualla.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Vaikka nyt ei piljartikeppi mahtuiskaan, pöytä lähtis joka tapauksessa myyntiin heti
Vaikka ite tykkäis varmaan sillon tällön palloa lyödä, jos ois pöytä ja tilat, niin möisin kyllä itekin tuollaiset design-lavat hemmettiin (jos ne ny jollekin ylipäänsä kelpaa) ja ostaisin Diamondin tai Brunswickin kunnon pöydän tilalle.

Junnuna ja aktiivipeliaikoina se oli vähän niinku haaveissa, että vielä joskus oma pöytä, mutta vähän karissu nuo.. mieluummin joku kunnon musatila, oikeastaan vois olla erikseen sekä jonkinlainen musankuuntelu- ja kotiteatteritila sekä jonkinlainen studio- / bändisoittotila. Noihin saiskin äkkiä meneen oikeastaan niin paljon rahaa kuin vaan ois käytettävissä.
 
Äläs nyt Gonza ku rakastan suunto kelloani kun träkkää friban niin eilenkin kävin heittää 18 + 9 väyläisen, niin kello näytti että palautusta vaaditaan 36 tuntia ja kaloreita paloi tuhansia =) kelpaa mulle et kello vähä koittaa tsemppaa!

Niin notta 36 tuntia tarvii palautua ku käy kierroksen fribaa? Joo’o.
 
Woltissa ei oo kyllä yhtään hyvää ravintolaravintolaa. Just tilasin jonku pastan ja risoton ja tää pasta on ku jonku teekkarin aamuyöllä tekemää nistipataa. Vetistä pastasoosia ja risotossa herne-maissi-paprikaa
 
samalla tuli uuden morsiammen sielunelämä tutummaksi

pitää ajaa yli 3000 kierroksella niin on aivan mahtava

alle tuon on väliltä aivan mahdoton-aivan kamala-kamalahko, riippuen moottorin lämpötilasta ym.

aivan mahdoton tuntuu olevan kun moottori on kuuma jo käynnistettäessä, alle rajan jos yrttää ajella niin prötää ja pätkii ja paukkuu
Jos ja kun kyse on arvelemastani laitteesta, käyttökelpoinen kierroslukualue on lyhyehkö jos alle 3000 kierroksen ei voi ajaa ja pitkäiskuisuus rajaa yläkierrokset alas. Konsepti oli kyllä mielenkiintoinen, kun vehjettä tutkailin tarkemmin joskus 15v takaperin
 
Niin siis, kun kirjotin viestin, johon reagoitiin jokaisella mahdollisella tavalla yhden kerran.

Onko toista yhtä ristiriitaista vastaanottoa viestille vielä nähty. :unsure:
Aaa, en ole kyllä kiinnittänyt ikinä huomiota miten näihin kokonaisuudessa reagoidaan.
 
Pettymys on vastaavalla tasolla kuin vuonna 2022, kun ajattelin koittavan hetken jolloin aika on pelkkää kakkosta.

Juhlin vain 200 vuotta liian aikasin...
 
Ihan hemmetin hyvä asennusolut. Maltaisen makea, ei juurikaan humalaa, alkoholi pikkuisen polttelee muttei juurikaan maistu.

Vahvistaa edelleen mun linjaa oluen lämpötilasta = alkoholi% + 3 (ei koske litkuja jotka on pakko juoda max kylminä).


1715962527419.png
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom