Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
Kaikenlaista, onkohan tällä forumilla tullut pyörittyä vajaa 15 vuotta ja jostain syystä tänä vuonna joutunut ignoremaan 4 henkilöä, ja sitä ennen koko tuona aikana yhteensä... odotas kun lasken... 0. Ajattelin että tässä on varmaan vaan ikää tullut kun ei kiinnosta väitellä interwebsissä, mutta ei, kyllä porukka voi jostain syystä ihan äärettömän huonosti. Mulla on varsin hyvä kyky tulla toimeen myös ihmisten kanssa jotka on eri mieltä, ja sellanen henkinen hatun nosto aina kun joku perustelee vielä kantansa hyvin ja rakentavasti. Mutta joo, varmaan parempi pysyä vaan tässä offarilla ja random SPD pyörähdykset pari kertaa viikkoon.

Muihin off-topic asioihin, tiistaina saan vihdoin kunnon sohvan asuntooni, ja nykyinen levitettävä puinen "mummolan sohva" pääsee tyttären huoneeseen. Noh on siinäkin makoilua voinut harrastaa mutta istuminen on kuin kirkossa =D
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Tein tässä iltapäivällä samoja hommia.

Säännöllisin väliajoin tehtävä vähän isompi siivous, muuten talli on kohta sekasin ku maltsun kirjanpito.
Joo, kyllä se 3-6kk riippuen tallissa touhuttujen askareiden määrästä itsellä semmonen pakollinen väli. Toki jos sais kalut omille paikoilleen aina työskentelyn päätteeksi, niin vähempikin riittäis.
 
Tätytyypä antaa tälle tuotteelle iso suositus:


Jatkat vielä hetken epäterveysviikonloppua jja vedän nämä tuulensuojaan:

 
Noi Votkinin makkarat on jotkut ollu pirun hyviä. Meillä oli pupissa aikanaan joku tsekkimaustettu, käsittääkseni noiden makkara, mutta se vaihtu sitten johonkin toiseen, joka ei ollu enää ihan yhtä hyvä.

Vois testata tuota, kun saa grillin pestyä. En tiedä millä hiekkapuhaltimella tuokin pitäs vetää.. jäi vähän sen näköiseksi viime kesältä.
 
^ joo, tuohan se on ollu resepti, kun ei oo muuta keksiny. Rasvata tarvii varmaan kanssa ritilät ja parilat.. silavaa käytävä ostamassa.
 
^ joo, tuohan se on ollu resepti, kun ei oo muuta keksiny. Rasvata tarvii varmaan kanssa ritilät ja parilat.. silavaa käytävä ostamassa.
Kerran seurannu vierestä, kun grilliä on lähdetty kesän jäljiltä pelkästään pesemään hankaussienen, pesuaineen ja veden kera. Vitullinen sotku ja eihän siitä puhdasta tullu. Käytännössä menee lähinnä sen rasvatöhnän levittelyksi se.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom