Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Ts. jos kämpässä haluaa pitää samaan aikaan kasvihuonetta kissojen kanssa, niin saa ihan nähdä vaivaa, että löytää kasvit, joilla kissat ei tee itsaria tai hankkiudu lekuriin.

Minun kissoistani (4 kpl) kukaan ei ole ollut kiinnostunut huonekasveista. Yksi söi mielellään ohran- ja vehnänorasta, muille on kelvannut vain ja ainoastaan kesällä ulkoa tuotu heinä.

20240505_100335.jpg
Ruokalepo ahkeran laiduntamisen jälkeen.
 
Yksi söi mielellään ohran- ja vehnänorasta, muille on kelvannut vain ja ainoastaan kesällä ulkoa tuotu heinä.
Nääkin syö kyllä mielellään ainakin kauraa (ja toki ulkona heinää), mutta kummastakaan ei voi olla varma, etteivätkö pureskelisi jokaisen kasvin, joka tuossa olis tarjolla. Toinen tykkää ainakin pelata katosta roikkuvalla (ei myrkyllisellä) millä lie riippukasvilla.

Mutta jos nyt on satavarma kissastaan, ettei ota ja syö jotain myrkkykasvia tai sen saa laitettua niin, ettei kissa siihen pääse käsiksi, niin kai niitäkin voi sit olla. Ite en ehkä laittas, kun ei oo kauhean hääviä kissalle jotkut rakkulat suussa saatika joku kunnon myrkytys.
 
Siikkeri hitsaa/maalaa/halkoo tai muuten vain remonteeraa.
Hitsaushommaa olisi kyllä, mutta se projekti säästettävä nousuviikolle kun lupaa räntäsadepäiviä, silloin hyvä puuhastella sisätiloissa.

Mutta arvaus osui silti, tänään käytävä vähän valmistelemassa yhtä sisäkaton panelointia.
 
Tänään oli ensimmäinen kerta tauon jälkeen, kun kuntosalilla ei ollut pelkästään paha olo. Oli oikeastaan ihan jees. Taas kyllä kädet tärisee epämiellyttävästi. Tämmöistä ei ole koskaan aiemmin ollut, eikä ne minun painot mitään hirmuisia ole. Todennäköisesti tämäkin on joku vanhenemiseen liittyvä viheliäinen vaiva ☹
 
Kolmas kerta kerrata salilla viiden kuukauden totaali tauon jälkeen toissapäivänä. Mavessa jota en oo tehnyt yli vuoteen 3x150, enkat aikanaan kutonen samalla painolla.

Tänään oli ensimmäinen kerta tauon jälkeen, kun kuntosalilla ei ollut pelkästään paha olo. Oli oikeastaan ihan jees.


Mitä vittua täällä taas tapahtuu kun ihmiset puhuvat treenaamisesta eivätkä normaaleista jutuista? No minäkin sitten, parissa treenissä peräkkäin kokeeksi valakyykyssä 80 kg tankoon ilman kipuja tai liikkuvuusongelmia. Tulkitsen, että melkein pari vuotta kestänyt olkapäävamman kuntoutus voidaan vähitellen katsoa suoritetuksi onnistuneesti. Yllättävää, kun välillä meinasi jo usko loppua ja ikääkin on sen verran että paikat eivät luonnostaan parane kuin kaksikymppisellä.

Sitten tärkeämpiin asioihin eli kattoränniä aitan räystäälle, saunaa ja kaljaa.
 
Sunnuntain puuhastelupäivä edennyt kohtuudella: Talli vaihteeksi järjestelty/siivottu ja samalla koottu vähän ostoslistaa.

Taitaa taas muutama saturainen kadota tililtä kun uusii ruohonleikkuriin terän/öljyt/tulpan, sahaan uus laippa+ketju+tulppa, trimmeriin siimapää+tulppa, uudet setit poranteriä (puu+teräs), sirkkeliin ja pyörösahaan uudet terät, erinäisiä voiteluaineita/rasvoja/bräkleeniä jne. kulutuskemikaalia kassillinen, autonpesuaineita ja rouvan audiin perus öljynvaihtohuoltoromut. Tokihan sitä sit tarttuu kaikkea muutakin hilavitkutinta mukaan joita ei vielä tiedä tarvitsevansa, ku eksyy työkaluhyllyjen väliin.
 
Ootko käynyt Murrilassa saunomassa?
Se on valitettavasti jäänyt kokematta.

Tuosta kuvanottohetkestä jäi mieleen, kun olin juuri työntänyt Sisun keulan tieltä ojan yli sen verran metsän puolelle että saa sekä kyltin että auton kuvaan, niin ohi ajaa sotilaspoliisit ransporterilla.
Olin varma että pysähtyvät, mutta lipuivat vaan kävelyvauhtia ohi ja loivat retkikuntaan vähintäänkin kysyviä katseita.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom