Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Puraisin eilen sen verran kovaa kieleen, että nyt ihan tönkkö. Kukaan saa selvää mitä yritän sönköttää, mutta se nyt ihan normaalia.
 
Rillasin eilen 8 tuntia naudan briskettiä. Oli ensimmäinen, mutta ei todellakaan viimeinen, tuollainen pitkä hauduttelukokeilu. Nyt lähtee tilaukseen savustusputkilo Bastardiin, niin saa lihaa sillä maustettua myös. Ei viitsinyt työntää savustuspönttöön nautaa, kun on savustettu vain kalaa sillä ja kertakokeiluna lihaa, joka sitten nappasi ikävää lohiaromia itseensä jostain.

Ja lyhyempi työviikko. Kelpaa.
 
@maltsu

#geeli
#harvia
#myy

tavoitehinta, 31

Inderes tavoite 30 euroa. Oli 28 euroa. Vaihtoivat helmikuussa mallisalkun Harvian Nesteeseen. Harvia sen koommin +20% ja Neste -20% kokonaismenetys muhkea seuraamalla heidän suositusta.
Amerikan Yhdysvalloissa harvialla on tilaa kasvaa ja heillä rahaa ja energiaa lämmittää saunaa, saunan terveyshyödyistä paljon juttua ameriikassa, se on in! Hinta hieman piukea nyt mutta jos tippuu niin kyllä pitkään salkkuun. En myy mutta lisäyksiä tehdään jos halpenee lähemmäs 35 eurua. Ameriikan kasvu oli kaunista ja toimenpiteitä tekevät sen lisäämiseksi edelleen.
 
^ Kerran kuussa? Pöh. Minä käytän kaikenlaista teollisuustuotettua jännäpilleriä ihan päivittäin.

On ollut tuottoisa aamupäivä: kylppäri on siivottu ja sieltä on poistettu kaikenlaista vanhentunutta tai huonoksi havaittua tuotetta.

Lisäksi paistettu perunarieskaa, pyyhitty enimmät hiekat ja pölyt lattioilta sekä hoidettu huonekasveja.

Kissa on nukkunut koko ajan, mikä tietysti kuuluukin kissan virkaan.
 
Ammattikuvaajan kuvat tuli! Huomaa kyllä, että oli ammattilainen ohjaamassa ja kuvaamassa! Nätti edelleen, myös ammattikuvaajan linssin läpi.
smilie_girl_276.gif

Tosin huomaan, että kasvot ovat leventyneet. Kuun puolivälin työreissun jälkeen voisikin aloittaa taas synttäridieetin... :nolo:
 
Viikonloppu kaljaa ja grillimakkaraa niin nyt on ihan laadukas vesipöhö. Ehkäpä pieni terveysbuusti olisi paikoillaan.
 
Viikonloppu kaljaa ja grillimakkaraa niin nyt on ihan laadukas vesipöhö. Ehkäpä pieni terveysbuusti olisi paikoillaan.
Sama, vaikka eilen toverien suosittelemista ruokalajeista toteutuikin vain 2/3. Olin odottanut jo isompaakin turvotusta loppuillan janon perusteella. Katotaan kohta miten penkki kulkee ja otetaan toinen lomaviikko rennosti, kesäkuun korvilla sitten joku pieni tiukkaus.
 
ajattelin sillätavalla tyhmäti jos tänään olisin töiden jälkn ennen voimistelua katsomassa käynyt ereästä mopedia, ilmajäähdytteinen Vcylinder, mutta ruohonliekkaajakoneen huoltoMiehet ilamootti että kones olisi huollettu niin pitääki polkupyöräillä ensin kotiin ja henkilöautolla käydä noutamassa hyvä kone pois
 
ehkä sitten ennen huomista voimistelua mopedin katsastus? &mopokuumeen
 
Minun henkilökohtaiseen tavoitteeseeni olisi vielä viitisen kiloa. Maaliskuussa alkanut masennusjakso lopetti kaiken ei-pakollisen liikkumisen ja ruokailu oli ihan mitä sattuu. Tuskin se niinkään on nostanut painoa, mutta olo on pöhöttynyt ja yhdet uudet housut hieman puristavat masusta - olisi kiva mahtua niihin paremmin. Toisaalta ei sillä kilomäärällä nyt ole niin merkitystä vaan sillä, että tuntuu hyvältä, joten vaaka saa pölyttyä jossain sohvan alla lähikuukaudet kaikessa rauhassa. Johonkin keski-ikäiselle sylverölle ominaiseen kilomäärään paino asettunee ja se on hyvä paino, joka sallii ajoittaisen herkuttelun, rennon ruokailun ja pitää strategiset mitat suunnilleen samoina vuodesta toiseen.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom