Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
Tanniinien olemusta voidaan kuvata esim. seuraavilla adjektiiveilla:
  • hienojakoiset, kevyet, pehmeät, tasaiset, silkkiset, samettiset, tasapainoiset, pyöristyneet, latteat, jauhemaiset, kalkkiset, kuivaavat, kiristävät, hyökkäävät, raskaat, pysyvät, vihreät, rankamaiset, puumaiset…
Juu u...Miltähän maistuu hyökkäävä tanniini?
Ei paljoa miltään muulta kuin niiltä tanniineiltä. Niinku hiekkapaperia nuolis.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Kerron kuvalla.
Olin menossa keittämään munia ja paahdin oli hellan päällä, unohdin junnun just paahtaneen leipiä ja siirtääksesi paahtimen yhdellä kädellä laitoin sormet sen sisään..
 

Liitteet

  • 20230930_195134.jpg
    20230930_195134.jpg
    150,7 KB · Katsottu: 36
Niitä tummia suklaitakin on monenlaisia, itse varsin tykästynyt niihin kun saa samat lohtu serotoniinit pienemmällä annoksella kuin maitosuklaasta.
En itse ymmärrä kuka syö Fazerin sinistä ja vastaavia, paitsi jos on just näitä eri makuja kuten lontoon rae tai korvapuusti jotka kerran pari vuodessa ok.

🙋‍♂️ Fazerin sininen, rainbow suklaahippukakku ja valion peruspahviloota jäätelöt herkkuina. Ei tuu mittään jos ostaa jotain parempaa syön välittömästi kaiken ja massiivivalaskalaolo. 3kg tuli kun ostin niitä pehmosia muoviloota jäätelöitä mitä helppo lappaa naamaan suoraan siitä rasiasta.
 
Viime suklaa, mitä ite ostin, oli jotain vähän arvokkaampaa mitä lie design-suklaata Tampereelta. Jotain tryffelipallosia. Olivat kyllä aika hyviä, joskin sen verran äiteliä, ettei noita montaa tehny mieli vetää, jos kahvin kanssa otti.

Mutta noi kaikenmaailman 80% mitä lie tummasuklaat on ollu ihan kammottavia kaikki. Sitä odotellessa, että tulee joku syötävä vastaan.
 
Näihin painonpudotushaasteisiin, niin muistakaa, että kaikessa tekemisessä on tärkeintä paha mieli.
Pleikkarilla (ehkä toimii jollain muullakin) pelaaminen on parasta diettaamista. Tänäänkin mennyt puhelinta väijyessä ehkä 8h Baldur's Gatea pelatessa, eikä ole tullut mieleenkään syyä sinä aikana..
 
Pleikkarilla (ehkä toimii jollain muullakin) pelaaminen on parasta diettaamista. Tänäänkin mennyt puhelinta väijyessä ehkä 8h Baldur's Gatea pelatessa, eikä ole tullut mieleenkään syyä sinä aikana..
Mää aattelin pelata ton alle vanhan Divinity Original Sin kakosen, mutta ei oikein lähde.. ja jos toi on tosiaan samaa sorttia, niin saattaa jäädä iteltä kokonaan väliin.

Jedi: Survivorin aloitin, mutta tänään meni sit päivä musahommia säätäessä ja soitellessa.
 
Nyt on vahva olo, mullahan on siis vasemmassa jalassa plantaarifaskiitti ja oikeassa jalassa massiivinen ihovaurio.
Äsken laitoin sormet kuumaan leivänpaahtimeen (älkää kysykö miksi) mutta tuntuu todella vahvalta kun enää 1/4 osa raajoista täydessä toimintakyvyssä.
Yritä pitää edes kieli kunnossa jos ms tennishame tulee kylään ensi viikolla.
 
Back
Ylös Bottom