Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
12/12.

Sehän olisikin sopivasti nelisen päivää vapaata ja star citizen ilmaiseksi kokeiltavissa. Kaupan sangriaakin olisi kokeiltavissa.
 
Neljä siirtyi sisätiloihin. Katsotaan selviääkö yksikään ensi kesään.

20230904_211706.jpg
 
Onko vakiot vai onko fixattu jotain ja jos on, niin kenen toimesta?
KKC short tukkeja on 2kpl. T3 tuli tehdassovitteisena ja CZ453:n on Olkkoselta hankittu sovittamattomana ja suomessa seppä teki tukkiin raudoille kolot, petasi ja vaihtoi ruuvien tilalle jämyt kuusiokolopultit. Kalliitahan nuo ovat, mutta keveitä, siroja ja äkkiä saa äkkinäinenkin säädöt kohdilleen. Ja tosiaan seppä voi sovittaa mihin tahansa aseeseen, jos ei ole valmista tarjolla. Nyt on pienarilla pystystä ammuttaessa hyvä harjoitella. Ampuma tuntuma on hyvin lähellä T3 308 kivääriä. Pienarilla on oikeastaan vaikeampi osua.
 
Tuli mieleen tämä pv:n huutokaupassa myyty LC

Tuotteen hinta reilu 13k.

Tuo PZJ taitaakin olla suht harvinainen malli, kun on 5-pyttyisellä koneella, mutta ei toki pelkästään selitä hintaa. Ruosteeton runko/kori tähän lisäksi ja huutokiima päälle, niin "soppa" on valmis. Toivottavasti meni oikeaan käyttöön ja tarpeeseen kotimaahamme, eikä Nettiautoon tai ulkomaille myyntiin +25k hintapyynnöllä. Tervolan huutokauppa oli ennen itsellekin vakiotapahtuma käydä, mutta meni tavallaan pilalle, kun päivä siirrettiin lauantaille.
 
Back
Ylös Bottom