Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
CD782CDC-4CDC-4E00-AF47-5BF9EFBBB871.jpeg
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Ei tainnu elävää osteria olla, toki tilaan nyt muutenkin aina ilman mereneläviä, joten... Vain menu. Oli hyvä, ei siitä mihinkään pääse. Erityismuisto siirapista tahmeana oleva "ruisleipä".

"Raaka" osteri tuli Naiselle Pariisin Le Dame de Pic:llä (*), se on ainoa kerta kun moinen on nähty ravintolassa. Melkonen räkäklimppi.

Huva, toivotaan että osuu kohdilleen ja täysi viinimenu auttaa aina.
Espalla jossain seafood ravintolassa aikoinaan otettiin oysterit hyi helv. Oli ihan siinä hilkulla pysyykö sisällä vai tuleeko oksu.😂
 
Penkkiä ja hauista seitinohuessa rapelossa, palautusruokana keskinkertainen hamppari. Keskinkertaisuus selittyy grillin ja kunnollisen lihan puutteella, ei naudasta ole mihinkään. Pitäisi olla hirveä tai peuraa. Tai majavaa.
 
Huva, toivotaan että osuu kohdilleen ja täysi viinimenu auttaa aina.
Espalla jossain seafood ravintolassa aikoinaan otettiin oysterit hyi helv. Oli ihan siinä hilkulla pysyykö sisällä vai tuleeko oksu.😂
Kyllä se tuntui paikalta jossa on ihan hyvä olla syötettävänä.

Nyt tarkistin niin kampasimpukkaa oli marraskuussa tarjolla niille joille seafuudia tuli. Sehän nyt toki ei maistu miltään, kuin pyyhekumia söisi.
 
Nyt täytyy taistella etten tilaa foodorasta kymmentä palaa baklavaa. Kaksin käsin kaljaa naamariin ja silleen.
 
Rillikauden avaus ehkä ensi vkl.
Täällä ei ole päätettykään missään vaiheessa. Eli avajaiset joka viikko ympäri vuoden 😁

E. Tänään tein myös hamppareita. Tuli hyvää. Tietty, kun ite tekee. Pikkelöin punasipulia muiden täytteiden kylkeen. Siihen kovin tykästynyt. Hyvää on nam.

Bonuksena, tänään viimeinenkin kulkine sai kevään vahauksen. Toki ensin pesut, raudan ja pien poistot, savetukset ja kiillotukset.
 
Back
Ylös Bottom