Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
aop-sahkotuoli-greensville-jarrett-virginia.jpg



Sähkötuoli on rennon ja omia polkujaan kulkevan sisustajan valinta! Tässä tuolissa istuessa tylsäkin elokuva aiheuttaa kihelmöintiä, varsinkin jos muistat pistää töpselin seinään.
 
kynpin alkupanoksella tehdä kuustonnia voittoa: mahtolisimman ripeästi

ensimmäinen tonni oli helppo, mutta nyt on vähä tahti hiipunut

Voidaanko nyt siis katsoa, että osakespekulanttien hilpeä veljeskunta on aloittanut pienimuotoisen kilvoittelun, kenellä ensiksi rollerahat veivattuna?
Onko ketä muita mukana?
 
Voidaankoko nyt siis katsoa, että osakespekulanttien hilpeä veljeskunta on aloittanut pienimuotoisen kilvoittelun, kenellä ensiksi rollerahat veivattuna?
Onko ketä muita mukana?

omega
 
oman elämänsä poliiseja vahtimassa ihmisiä. ...eläinrääkkäykseksi

Iso osa ihmisistähän on nykyään täysin vieraantunut eläimistä, ei tunne niitä muualta kuin söpöistä instavideoista, pitää niitä pelkkinä pehmoleluina joita pitää paijata ja joille pitää jutella mukavia vähän kuin ihmiselle eikä siitä eläimestä, vielä vähemmän esim. spesifisti tietystä koirarodusta, ja sen lajityypillisestä käyttäytymisestä, ymmärretä mitään. Sitten, kun tämä porukka tosiaan rupeaa poliiseiksi ja eläinoikeusaktivisteiksi, niin tässä sitä ollaan. Vaimo, joka on maalla syntynyt ja eläinten keskellä lapsuutensa viettänyt, totesi joskus että esim. maataloutta koskevissa eläinten olosuhdekohuissakin mekastavat usein ihmiset, jotka eivät ole ikinä oikeaa lehmää nähneetkään ja joilla ei ole mitään käsitystä siitä, millaiset ne eläimen kannalta hyvät olosuhteet käytännössä ovat tai eivät ole.

Oikeat eläinsuojeluongelmat ovat asia erikseen, mutta nämä tietyt huuhaapoliisit eivät niiden tunnistamista ja ratkaisemista edistä millään tavalla.
 
Kattelin noita, mutta ennole varma pääsisikö niissä haettuun Kummisetä-tunnelmaan.

Tuoli on tarkoitus sijoittaa niin että siitä voi katsella takkatulta.

Viereen pieni pöytä, johon pullo Jaloviinaa, lasi ja 9mm with a full magazine.
https://www.newport.fi/shop/huonekalut/nojatuolit/chesterfield-nojatuolit/nojatuoli-club-caledonian

Stressless toimii erittäin hyvin, mutta on ehkä Kummisetä-tunnelman sijaan enemmän 1970-luvun Säästöpankin haarakonttorin pankinjohtaja -tunnelma.
https://kruunukaluste.fi/tuote/stressless-ruby-lepotuoli-rahi-pikatoimitus/
 
Stresslessiä kattelin itekin tohon olkkariin viihdejakkaraksi, mutta ei läpäissyt hallituksessa hyväksyntäprosessia. Tyylillisesti tuo edellisen postin ylempi paljon hienompi, mutta jalat tarvii saada ylös röhnätessä ja riittävästi kallistusta, mistä päädyin aikanaan noita stresslessejäkin kattelemaan.

Ois toi ylempi nojatuoli silti hieno johonkin kirjasto- / takka- / musahuoneeseen, jossa vois käydä päivän päätteeksi (tai alkajaisiksi) lukemassa Financial Timesin ja ottamassa siivun hyvin iäkästä Maccallania.

Itelle tällä hetkellä työtuoli akuutimpi. Oon puntaroinu, viittiskö investoida Herman Millerin Embodyyn, jolloin varmaan joutus kampeaan ittensä Helsinkiin koeistumaan..
 
viidenkympin sohvan omistajana noista hinnoista vain, että: huhhuh ja vielä kerran huhhuh

eikä siitä sen enempää
 
Minulla ollut onely yksi sohva, ja on etelleen: mutta se onkin made in finland, laatu kestää

enemmän istuttu kun astuttu: huomattavissa määrin!
 
Minäkin perus Suunto miehenä kauhistelen kellohifistien touhua, mutta joo, jos pitäisi valita niin mieluummin pari tonnia sohvaan kuin kelloon, ajan nyt näkee kaikkialta muutenkin, sohvalla taas tulee vuodenajasta riippuen vietettyä paljonkin aikaa.

Mutta Juu jokainen pistää rahansa asiaan joka tuottaa itselleen hyvän fiiliksen.
 
Hah, kävin vääristämässä tilastoja. Tilastokeskus laitto kirjettä, että mut valittu Aikuisten PISA eli Kansainvälinen aikuisten taitotutkimus PIAAC.
Ajattelin, että mikäjottei, oon mä hetken mielijohteesta muuttanu pohjoissiperiaan tai alkanu kouluttaa ilmavoimissa aselajia mistä ei kokemusta ynnä muuta. Sovein haastatteluajan ja kävin tekemässä.

Sikke oli tunnin haastis ja lopuks 60 kysymyksen testi mikä otti toisen tunnin. Ei mitään vaikeita tehtäviä, mutta keskittiyä piti silti. Laskemista, luetun ymmärtämistä ja ongelmanratkomistehtäviä. Tässä kun 15 vuotta työkseen päivittäin laskenu talouslukuja, lukenu soppareita ynnä muita lähteitä ja ratkonu ongelmia niin ei mikään paha rasti. Olen varma että sain kaikista kaikki oikein. Tuloksia ei näytetty.

Mutta mitä vaikutuksia tällä sitte. Edustan hyvin pyöreesti tuhatta ikäluokkani imistä. Nyt on tuhannen henkeä helevetin lahjakkaita aikuisten taidoissa: matemaattis, luetun ymmärtämis ja onkelmanratkasussa. Ja vaatimattomia myös.

Jos en väärin muista niin suomi oli toisiks paras ekassa vaiheessa vuosia sitten. 2024 julkaistaan tämä vaihe. Lehdet kirjoittaa ja uutiset kertoo sitten. Jännä nähä mihin sijoittuu.
 
Back
Ylös Bottom