Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
HS Turku | ”Minuahan niissä piireissä kutsutaan kukkahatuksi”, sanoi suojelukoiraskandaalissa syytetty poliisille https://www.hs.fi/kotimaa/turku/art-2000009366525.html

Tämä akka ja muut asianomaiset linnaan ja elinikäiseen eläintenpitokieltoon heti.
Toi oli tosiaan noista kai kevyimmästä päästä. Vittu että kyllä vituttaa tuollaiset ihmiset ja vielä enemmän ne kouluttajat, jotka yhä jakavat tällaisia koultuskäytäntöjä oikeina ja suurina viisauksina.

Tossa viteoo näistä eläintenhakkaajista:
 
Sitten vastineena vähän kevyempää kamaa. Vaikka @vokot lle.


Vika lause kruunaa kyllä kotona saadun aivopesun 😂
 
Täällä kun kokoontuu Sohvallaröhnöttäjien Veljeskunta, niin sanokaapa mikä olisi käyttömukavuudeltaan paras nojatuoli?

Ei jaksa millään lähteä v:nä huonekaluliikkeisiin koeistumaan jokaista 2h.
Tyylitietoisen ratkaisu: Eames Vitra + rahi. Sen verran halpakin, että voi ostaa huoletta sokkona.

Toki viereen vielä joku pieni sivupöytä, jossa säilyttää xante-lasia.
 
Tälle suositus, olen koeistunut. Huom ovi/ikkuna väh 250x210cm että saa sisään.
1A1FCF8B-337B-4B42-A483-1DF0BF24ED8C.jpeg
 
Tää viikko menny kyllä nopeesti. Hu jo pe. Pian on kesä ja sitten heti joulu.

Pahus. Tänään siivosin ja laitoin joulutontut laatikkoon. Kohta joutuu jo rovehtimaan ne takaisin 🙄

Toi oli tosiaan noista kai kevyimmästä päästä. Vittu että kyllä vituttaa tuollaiset ihmiset ja vielä enemmän ne kouluttajat, jotka yhä jakavat tällaisia koultuskäytäntöjä oikeina ja suurina viisauksina.

Joo. Ja tuon akan puolustuspuhe 😠
Eiköhän nämä otteet ole asia, joka noissa piireissä on hyvin laajalti tiedetty ja hyväksytty.
 
Rohkia veto kun paripäivää noussuna reippaasti ja osari lähestyy (2vko). Toivotaan että tulee rolexi! Holdaajalla verenpaine matalampi katotaan jos vaikka parin vuoden päästä jossain. 🤷‍♂️

sanos nyt amerikankirjeenvaihtaja paljonko rajahinnaksi huomenna kun myyn?
 
Nyt on kyllä riskikeroimet venytetty äärimittaan. Meinaatko että huomenna nousee, käyrät?

En siis epäile, etteikö toimi, vehkeet.

nousi tänään jo, vaikka aamulla heti pois, jos ei hermo kestä odottaa mitä päivä,tuo,tullessaan
 
Hätäpäissäni tilasin Seiko Astron GPS:n arjen haasteisiin. Muistelen että jollakulla täällä on sellanen. Onko ihana? Käykö kuten luvataan, vai meneekö akku vaihtoon puolen vuoden välein? (Kerkiäis vielä peruun, jos on ihampaska).

Minulla seiko solar, ollut vuosia, akku kestää, ja käy aikaa & titaania niin on höyhenenkevyt
 
Toi oli tosiaan noista kai kevyimmästä päästä. Vittu että kyllä vituttaa tuollaiset ihmiset ja vielä enemmän ne kouluttajat, jotka yhä jakavat tällaisia koultuskäytäntöjä oikeina ja suurina viisauksina.

Tossa viteoo näistä eläintenhakkaajista:
On ihan oikeita tilanteita mihin pitää puuttua - ja sitten on tämän kohun seurauksena kaikenmaailman oman elämänsä poliiseja vahtimassa ihmisiä. Tästä kohusta on seurannut hyvin paljon negatiivisia asioita.

Esim. Yritetään keksiä kohua tilanteesta, jossa sitä ei ole. Jossakin eläinrääkkäykseksi leimatussa videossa omistaja oli ollut maassa häntää heiluttavan edessä, silittänyt sitä molemmista poskista ja samalla lässyttänyt: "Ootpa sinä tyhmä koira! Voi kun sinä oot tyhmä!" -Kuka tahansa koiraihminen joka olisi nähnyt tilanteen (tai näki videon), olisi todennut vain, että siinä on omistajan ja koiran yhteinen lässytyshetki, ei mitään kummempaa.
En sitten tiedä olisiko koiran pitänyt, sen sijaan että se oli tyytyväinen omistajalta saadusta huomiosta, loukkaantua tyhmäksi haukkumisesta? Näinä aikoina varmaankin. Joka tapauksessa, videon kuvaaja osoitti kyllä tällä tempauksella ettei tiedä koirista yhtään mitään (ei niillä puhutuilla sanoilla ole mitään merkitystä, vaan äänensävyillä ja -painoilla).

Esim. Ihmiset eivät uskalla julkisilla paikoilla komentaa koiriaan. Kaikki eivät uskalla, vaikka komento olisi kovaääninen "EI!", koska nykypäivänä ketä tahansa voidaan somessa maalittaa täysin tekaistuin perustein.
Onnea vain niille, jotka eivät uskaltaa komentaa koiraansa julkisella paikalla - varsinkin, jos kyseessä on isompi kuin 20 kg:n rotu.
Sitten kun uutisoidaan koirien ongelmakäyttäytymisestä, niin onko vika koiran? Vai omistajan? Entä mikä on Oikeutta Eläimille -ryhmän vastuu yleiseen ilmapiiriin vaikuttamisesta niin, että sen tuloksena voi olla ongelmakoiria?

Esim. Suojeluharrastuksen harrastajamäärät ovat romahtaneet. On täysin väärä olettamus, että muutaman ihmisen toiminta edustaisi kaikkien harrastajien toimintaa. Suojelu on hieno laji ja saksanpaimenkoirille rodunomainen; Rodunomaisella kokeella varmistetaan, että käyttölinjaisten koirien jalostusmateriaali pysyy laadukkaana ja saksanpaimenkoira pysyy saksanpaimenkoirana. Jos ei ole harrastajia, ei tule koetuloksia. Ihmiset eivät uskalla harrastaa, vaikka täysin eettisesti harrastaisivatkin, koska pelkäävät kuvatuksi tulemista ja somessa maalittamista.

Esim. Olen itsekin havahtunut tähän: Minun ja koirani tottistreeniin kuuluu palkaksi pienen purutyynyn kanssa leikkiminen, siihen iskeminen, tyynystä taisteleminen ja sen kanssa rauhoittuminen. Saatan myös vapauttaa koiran meidän omaan leikkiin, jossa se saa riekkua ja hyppiä minua vasten ja minä tönin sitä kauemmas. Se on tässä irti ja voisi toki mennä muuallekin mutta meistä molemmista on kivaa leikkiä tuota meidän pystypainia - väitän, että kuka tahansa koiraihminen, joka näkisi leikkimme sivusta näkisi heti, että kyseessä on hauska leikki.
Viime kesänä olin yleisellä parkkipaikalla koiran kanssa treenaamassa. Huomasin hyvin varhaisessa vaiheessa, että läheisellä nurmikolla istuneessa nuorisoporukassa kuvattiin meitä kännykällä. Kuvaamisesta tietoisena mietin koko ajan, että "älä koske koiraan." Normaalisti tyynystä taistellessa saatan taputtaa sitä kylkiin tai rauhavaiheessa silittää päästä. En tehnyt kumpaakaan, siirryin vain vapauttamaan koiran maassa olevalle tyynylle. En myöskään uskaltanut vapauttaa sitä kertaakaan leikkimään meidän "pystypainileikkiä", siitä olisi halutessaan saanut leikkaamalla vaikka minkälaisen videon.
Ilmeisesti en tehnyt mitään väärää koska mitä ilmeisimmin en päätynyt someen. -Mutta on ihan helvetin stressaavaa, kun kenellä tahansa on nykyään oikeus toimia "poliisina" ja syyttää ketä tahansa mistä tahansa.

Esim. Tänään lenkillä meitä vastaan tuli omistajansa kanssa pienempi koira. He pysähtyivät odottamaan, että menisimme ohi. Pieni koira alkoi räksyttää jo siinä. Koirani meinasi alkaa reagoida tähän räksyttämiseen, nosti niskavilloja ja häntää pystyyn. Kielsin kovaäänisesti ja komensin jatkamaan matkaa. Kun olimme tämän pienen koiran ja omistajan kohdalla, pieni koira räksytti entistä enemmän ja yritti hyökätä meitä päin. -Minun koirani meinasi tässä vaiheessa reagoida ja päästi jonkin kurkkuäänen: minä otin sitä kaksin käsin kyljestä kiinni ja karjaisin, että "PERKELE meillä EI reagoida!" -Ja jatkoimme matkaa. Kun oma koirani jatkoi matkaa nätisti, kehuin sitä. Pieni koira kuului räksyttävän meidän perään vielä kauan.
Varmaan tein jonkun mielestä väärin mutta voin sanoa, että koirani voi kulkea ihan missä vain, ihan normaalissa pannassa.
 
On niin sakeeta että melkein tekis mieli käydä katsomassa.

Bonk museolle myös vahva suositus.
Hienoja koneita, jotka ei tee mitään. Muuta kuin on hienoja.
 
sanos nyt amerikankirjeenvaihtaja paljonko rajahinnaksi huomenna kun myyn?

Jaa-a, nasdaqin futuurit näkyy jo ennen meitin pörssin avausta. Mikäli ovat vihreällä niin qt voi jatkaa rallia ja tavoitteet ylöspäin. Jos punaisella, niin ilman tappioita ulos voi olla ihan hyvä lopputulema. Toki hyvä muistaa että trend is your friend ja se on nyt ylöspäin. Pelaisin jos oikeasti tietäisin, vaan kun en oikeasti tiedä, niin jumitan pitkää peliä.
Nordean suositus taisi vaikuttaa päivän nousun kulmakertoimeen:
75C7AA0D-BA56-46A6-9863-DA2AA3406F5B.png
 
Back
Ylös Bottom