- Liittynyt
- 12.10.2010
- Viestejä
- 4 507
Vaai että pizza äppi Aika vähän hiivaa, verrattuna mitä viimeksi käytin 11g, vai mitä se pussi nyt onkaan.Ooni pizza äppi laskee valmiin reseptin annetuilla spekseillä.
Nyt pätkähti semmonen 16h huoneenlämmössä kohotusta (äppin laskurin ohjeella kaikki 0,1g kuivahiivaa) kun tässä illalla tuli tehtyä taikina huomiseksi. Aattelin kokeilun vuoksi tehdä huomenna aamulla vielä toisen taikinan, vertailu maussa ja taikinan koostumuksessa/maussa ja kaikessa muussa.
Aiempien kokeiluiden pohjalta 2-3pv jääkaapissa antaa kyllä paljon makua taikinaan/pohjaa ja aika usein sellaista tulee tehtyä. Tietenkin tämä vaatii omanlaiset jauhot jotka kestää pitkää muhittamista.
Täytyy joskus kokeilla pitää jääkaapissa päivä tai pari. En ainakaan muutaman tunnin, tai alle päivän kohotuksella, ole huomannut maussa mitään ihmeellistä..