Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
3169F50C-CC88-4955-AAE8-7764E1D6F65E.jpeg

Nastarenkaita ja nahkasatulaa odotellessa.
 
Puoltoista viikkoa sitten oli viisurin leikkaus ja aika moneen muuhun alan operaatioon menisin mieluummin, mutta vielä toinen olisi edessä. 1/4 viisaudella saan kuulemma pärjätä jatkossa. Onhan tuo viisurin poisto toisaalta yksi keino painon pudotukseen, kun pehmeää ruokaa kylmänä/huoneenlämpöisenä vetelee leikkauksesta viikon verran ja mieluiten lähinnä pillillä...
Kai tuo vaihtelee ilmeisesti aika paljon.. joillakin on puoli päätä turvoksissa ja sitten esim. naapurissa asuva kaveri ei ollu juuri moksiskaan.

--

Ruokatilaus sisässä. Selkä ei kestä enää tuolissa nökötystä ja soittoreeniä, joten sohvalle röhnään.
 
Kaikki viisaus on poissa. Suoraan tulleet lähti suht. kivutta. 90 astetta poikittain olleet poistettiin Tilkassa leikaten ja sai viikon loman - ihan syystäkin.
 
Ollu lähelläkään, niinku itekki kommentoi, vähä liukkaat renkaat mutta liipillä korjasin...
Vähä kyllä latistaa tunnelmaa, ku ei tätäkään lajia enää telkkarista voi katella.

Jahka junnu kasvaa pikkukakkosesta ohi, voi hävittää koko toosan, se ei kyllä häiritte, pääseepä siitäki.
 
joillakin on puoli päätä turvoksissa ja sitten esim. naapurissa asuva kaveri ei ollu juuri moksiskaan.

Minulta kaksi viisuria poistettu. Tuppo suuhun ja takaisin duuniin, kun oli aika keskellä päivää. Ei tarvetta kipulääkkeelle, ei turvotusta, ei mustelmaa. Pari päivää pureskelin ruokaa varovasti. Ei laihduttavaa vaikutusta siis 😒
 
Ei tullu mitään ihmeempiä kipuja viisaudenhampaan poistosta, operaatio itsessään ei ollu kyllä miellyttävä kun se hammas vielä jotenki hajos, kauan meni muistan että h-lekuri kysy kun lopulta valmista ”et kai mitenkään järkyttynyt?”. 😂 Mutta jotain osas kuitenkin kun kivut jälkikäteen ei pahat ollenkaan, eikä muutakaan hämminkiä. Ihan hyvin olis voinu mennä töihin seuraavana päivänä.
 
Hitsi kun ei mistään ole löytynyt vanhaa Lunta Tupaan (Smith&Jones) sketsiä missä hammaslääkäri isoilla pihdeillä voimalla yrittää repiä viisaudenhammasta irti. Sitte lopuksi irtoaa. Koko kallo nimittäin jää pihteihin, potilaan hartioille jää vain sellanen nahkalörtsy silmämunilla.
 
Noista neulalla tökkimisistä, niin munuaisbiopsia (eli koepala) oli vähän ehkä haitarista. Ei se puudutuksen kanssa tuntunut kuin vähän omituiselta tuolla sisuskaluissa, mutta kun ois pitäny maata paikallaan ties kuinka kauan ja kusta sorsaan ja tosta jälkimmäisestä ei meinannu tulla kyllä yhtään mitään. Lopulta laskivat sit oikeaan vessaan seisovilteen kusemaan, että pääsi lorauttamaan veret.
 
Back
Ylös Bottom