Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
Useimmiten noi Androidin appikset on luokkaa vitosen, maksimi kympin kertamaksu. Se nyt on aivan se ja sama, jos softa on hyödyllinen. Noissa ilmaisversioissa pomppii sit jotain mainoksia rasittamassa tai jätetty olennaisia featureita veks, niin turhaan semmoisten kanssa pyristelee.

Kk-maksullisten kanssa oon tarkempi.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
20220826_120942.jpg

Tämmöinen haravasysteemi on ihan näppärä. Varsinkin sitten, kun aletaan myyntiin poimimaan mustikkia ja puoloja. Nyt alkaa olla kohta viimeiset mustikat käsillä. Ihan jees tosiaan tienaisi, jos olisi ansiosidonnaisella ja suoramyynnillä poimisi marjaa. Monet mersut ja kerrostalo-osakkeet onkin näin tienattu.
 
Ai teillä oli ihan paperia? Meillä pyyhittiin kuule klapeihin. Jos nekin loppu niin sitten käytiin kihnuttamassa persettä ulkona nurmea vasten kuten koirat.

Ai. No meillähän ei edes paskannettu! Ei nimittäin ollut varaa ruokaan niin ei tullut ulostettakaan. Ehkä jouluna pystyi pienen papanan tuottamaan, jos saatiin naapurilta puolikas lanttu lahjaksi!
 
Tarviiko sitä oikeasti mitään merkkailla mihinkään jos

jos kuntoilusalilla käy säännöllisesti niin aivan sama mitä sielä tekee

tämä on Minun ajatusmaalima

en ole ikinä merkannut mitään mmihinkään, enkä hakenut mitään progressioita, vaan tehnyt juri sitä mikä silloin on sattunut huvittamaan

mutta pyrin käymään gymillä 4 kertaa/viikossa, niin näen että tuo vuodesta toiseen säännöllisyys on enemmän se juttu kun merkinnät ruuutuvihossa

tämän vuoden saldo: 98kertaa piipahtanut
 
Pitää lähtä kuulon tutkimukseen. Kaulan paisetaudin kontrollissa mainitsin kuinka pari päivää aiemmin hävisi osa kuulosta toisesta korvasta. Jos häviäminen on ihan todellista niin saa alkaa varmaan kunnon kortisonikuurille. Voin sitten syödä esim kaiken ja valvoa seuraavan viikon putkeen. #jee

Khih khih.

Kohta alkaa Piporadio kuulumaan tohtorillakin.
 
Pitää lähtä kuulon tutkimukseen. Kaulan paisetaudin kontrollissa mainitsin kuinka pari päivää aiemmin hävisi osa kuulosta toisesta korvasta. Jos häviäminen on ihan todellista niin saa alkaa varmaan kunnon kortisonikuurille. Voin sitten syödä esim kaiken ja valvoa seuraavan viikon putkeen. #jee

loppu_on_lähellä
 
joka välttää tarpeeseen.

Tämä just se tärkein. Samahan tuo työkaluissa, että satasen rimpula monesti välttää tarpeen vs tonnin ammattivehjes.

Itseähän olen vanhempi johtava konsultti mikälie, niin tärkeintä tässä busineksessä on että tehdää vain ja ainoastaa se mikä välttää asiakkaan tarpeen. Ei yhtään yli :D Koska ylilaatu maksaa ja on pois tuloksesta. Asiakas maksaa vaan siitä minkä tilaa.

Sitten takaisin siviiliin, kivalla on hinta. Siks maksaa tonnin ammattivehkeestä vaikka satkun vehjes välttäis. Ku on kiva tehä kunnon vehkeillä. Samahan se treeniäppi.
Tai auto! Meillä kakkosautona 10v vanha koppero manuaali, uittukun tekis mieli hassaa rahat johkin kivaan. Mutta tolla käyny alle 20km lenkkejä lounas haku tai treenit onely.
 
Mistähän kannattais tilailla läppäriin uutta akkua? Näppäränä ajattelin vanhaan koneeseen kokeilla vaihtaa akun, koska kone toimii muuten hyvin, mutta on kannettavaksi aika hyödytön pelkällä verkkovirralla käytettäväksi. Uus täytyis siis joka tapauksessa ostaa, niin ei ole suuri menetys, jos prosessissa paskon vanhan koneen.
 
Pientä ostoslistaa on jo kasattuna kaikelle kivalle

- lisäosia kirjahyllyyn, toimintatonni
- roboimuri 1,4k€
- suihkunurkka, ei hajua hinnasta
- TV-tuoli, max 5k€
- PS5, F1 2022, ratti ja polkimet, jotain 2,5k€
 
Normaali kuulokäyrä kummiski.. :eek: No hyvä niin, mutta uskaltaako sitä kotona sanoa, olis helpompi kun voi todeta ettei kuule?
Meillä ainakin mutistaan toisesta huoneesta seinien läpi ja päälle vittuillaan, kun ei kuule.

Ei tuo omiin korviin ratkea.
 
Normaali kuulokäyrä kummiski.. :eek: No hyvä niin, mutta uskaltaako sitä kotona sanoa, olis helpompi kun voi todeta ettei kuule?
Sano korvalääkäri vielä että harvinaisesti päästiin jopa "nollakäyrälle" eli harvinaisen hyvin kuulee.
 
20220826_135430.jpg

No niin. Kun tämmöinen yhteiskunnan loinen ja sossun elätti saa muutaman killingin, niin heti rynnätään leveilemään 🤬. Tälläkin rahalla olisi saanut lanttua useamman kilon!!! Perkele. Viikon päästä taas nyyhkitään, kun tili on tyhjä eikä huoraaminenkaan onnistu, koska ruma ja lihava.

Törkeyden huipentumaksi aion seuraavaksi siirtyä nauttimaan tapas-baariin lisäsuolukkaa sekä tämän vuoden ensimmäisen oluen 😮 Se on espanjalaista ja hyvää. Raipati rai 🥳

Sitten pienessä pöhnässä siirryn taidemuseoon - sinne pääsee tänään maksutta.

Loppuillasta miekkataksi roudaa mielenterveysongelmaisen puliämmän valtion majoitukseen.

Kuvassa kaupungin yksi parhaista hodareista (Hodarikoju).Tietysti kasvisversio. Hodarikojulta koira-asiakkaat saavat ilmaisen nakin.
 

Suositut

Back
Ylös Bottom