Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
Katoppa @Kuparikatto kun joku on käsityönä dokumentoinut kaikki tehdyt huollot ja korjaukset vihkoon.


e: "1348h, jäähdyttäjä pesty"
Mulla on sentäs Excel käytössä 😁
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Menin tekee sillee tyhmästi että huomenna tulee guufemma.

Pitikö siinä kirjoittaa joku sopimus, että ei käytä vilkkuja ja perseilee muutenkin tuolla liikenteessä? Monta kertaa tuota miettinyt, kun on noita olympiarenkaiden edesottamuksia seurannut :LOL:
 
Piti vaimon kanssa illalla roudata yksi sohva autotallista sisälle, mutta en nyt jaksanut odottaa iltaan. Kyllä se näköjään yksinkin liikkuu, vaikka onkin hiukan hankalan mallinen nosteltava.
No, nyt voi illalla tehdä jotain järkevämpää.
 
Sen on pakko olla hyvä kun tulee Hamptonista tai siis itse haen kun pitää viedä toi vanha kiulu vaihdossa vaikka jouduin maksamaan siitäkin parisataa extraa että huolii sen.
 
Ai niin, pitää tsekata noi pankkikortin maksurajat ettei käy köpösti.
(on meinaan tonnin käsiraha, meinasin kylmästi kortilla maksaa)
 
Ihmiset (asiakkaat) menee päivä päivältä sekopäisemmiksi niin laitan oman kännykän numeron salaiseksi ja firman numeroon pelkän tiedotteen jossa ohjaan laittamaan meiliä.
Ei tuu meinaan vittuakaan tästä touhusta niiden kanssa puhelimessa. Saa aivan kauheita kilareita jos en myy niille, on sellaisiakin mulkkuja jotka vittuilee ja valittaa ennen kuin mitään edes ostanut niin ei ole järkeä myydä. Tämän jälkeen ne alkaa pommittamaan jopa whatsapin kautta jne.
Nyt yksi veti ihan parhaat, ottaa kuluttaja-asiamieheen yhteyttä kun en myy sille :X3:
 
Screenshot_20200506_174339_fi.polar.polarflow.jpg
10min lämmittelyä, 55 min 6 min/km vauhtia, 5 min löntystelyä.
 
Taitaa olla ainakin etelässä isommissa kaupungeissa noi erikoistuvien lääkäreiden, tk-lääkäreiden jne. palkat suht maltilliset. Sit taas jossain pohjoisen pikkukunnissa maksetaan ilm. kohtuu mukavasti, että joku sinne menee. Sisko kävi tekemässä valmistumisensa jälkeen jotain pätkää ja niistä muistaakseni maksettiin tuollaista 8 kilon luokkaa kuussa. Tai suuruusluokka ainakin tuohon suuntaan, ettei mitään kolmosta.
 
Ensimmäinen jalkatreeni noin kolmeen kuukauteen. Veikkaisin, että huomisaamuna lenkille lähtiessä on hassuja tuntemuksia.
 
Back
Ylös Bottom