Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
4 vuotta vanha sänky. Molempien nukkujien puolet mennyt kuopalle. Oon pohtinut uuden sängyn hommaamista, mutta se maksaa. Toisaalta hyviä unia ei voita mikään!

Tai sitten vaan uudet patjat? Jos sitä sänkyä ei ole vielä runtattu piloille tai ei ole joku runkopatjaviritelmä.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Kävin hakeen vähän paikallisesta konditoriasta leipää (mallas) sekä munkkeja.

Kannatusmielessä, jotta on putinki pystyssä myöhemminkin. Mistä muuten maailman parhaat kermamunkit saisi, jos menisi nurin.
 
Katoppa @Kuparikatto kun joku on käsityönä dokumentoinut kaikki tehdyt huollot ja korjaukset vihkoon.


e: "1348h, jäähdyttäjä pesty"
 
Ylipistosairaalan(?) evalin palkka ei kyllä päätä huimaa, varsinkin vielä jos ei päivystä.
Juu, eipä pahemmin tule ylimääräistä. Koronan takia on "onneksi päässyt" päivystämään, saa vähän lisätuloja. Akuutille kaipaisivat päivystäjiä myös, täytyy miettiä lähdenkö uhraamaan vapaa-aikaa sinne.
 
En tiedä enää nykyään, mikä sänky ois hyvä.. Vanhemmilla asuessa oli kivikova punkka ja yleensä max 18 astetta lämmintä kämpässä. Nukuin hyvin ja selän kanssa ei ongelmaa.

Sen jälkeen poikamiesbunkkereissa sänkynä useimmiten joku 120 senttinen pomppulinna ja kämpässä liian kuuma (ja aika usein myös rapula). Nukuin kohtuullisesti miinus rapulat ja kesähelteet, kun piti käydä 9 kertaa päivässä suihkussa. Selän kanssa alkoi olemaan ongelmaa.

Nyt emännän kanssa tuollainen semikova, kun ei osaa enää ihan kivikovalla nukkua ja edelleen meinaa vähän selkä oireilla. Unen saannissa tai laadussa ei toisaalta suurempaa vikaa.
 
Muistan, kun me käytiin ostamassa uusi petari sänkyyn. Lopulta kun mieluinen löytyi, hain myyjän ja kyselin ko. patjasta.
Kävi ilmi, että ko. patjaa sai vain pakettina sängyn kanssa yhdessä.

Kysyin mieheltä, että "vai ostetaanko sänky?"
Vastaus: "Patjaahan me tultiin hakemaan mutta ihan sama."
Pohdiskelin siinä ääneen, että "onhan se sänky jo hieman vanha kuitenkin..." (tiesin, että turha lähteä puskemaan, miehen pitäisi itse totutella ajatukseen)
Katsoin myyjää, koska toivoin apuja tilanteeseen.
Täysin ilmeetön hiljaisuus!
Sitten mies kommentoi jotain tyyliin; "otetaan vaan se petari, niin päästään lähtemäänkin joskus."
Edelleen katsoin myyjää. Ei mitään.
Siis, jos hän olisi ollut MYYJÄ eikä rahastaja, olisi heti tarttunut koukkuuni ja alkanut kysellä mieheltä, että siis minkä ikäinen se sänky on, että eihän siinä nyt perkele enää nuku kukaan!

Siinä sitte kolme aikuista ihmistä tuijotti sänkyä hiljaa.
Minä mietin, että alanko myydä sänkyä miehelle vai en. Mies varmaan mietti, että päästäisiinpä jo lähtemään. Myyjä varmaan toivoi, että lähdettäisin häiritsemästä.

Päätin, etten jaksa alkaa myydä sänkyä, koska kesti aikansa että sain ylipäätään houkuteltua miehen huonekalukauppaan. Kysyin, että mitä petareita on saatavilla yksistään.

Autossa vtutti niin paljon myyntihenkilön myyntitaidottomuus että toivoin, ettei saanut provikoita ostoksistamme.
 
Juu, eipä pahemmin tule ylimääräistä. Koronan takia on "onneksi päässyt" päivystämään, saa vähän lisätuloja. Akuutille kaipaisivat päivystäjiä myös, täytyy miettiä lähdenkö uhraamaan vapaa-aikaa sinne.

Veikkaan yliopiston eval palkaksi noin 3,7t€? En jaksa tarkistaa sopimuksesta..
 
Alkaa tuo ikivanha hästenssi olemaan aika isolla kanjonilla, mutta raaski ostaa uutta. Toisaalta jos vaihtaisi takaisin 80cm punkkaan niin saisi makkariin lisää tilaa kaikelle tärkeälle romulle.
 
Sänkyhän on vaan lodju missä se patja sijaitsee,miks ihmeessä rupeis ihan hyvää laatikkoa uusimaan ku pitäs vaan patja vaihtaa.Ymmärtääkseni Draculallekkin kelpas samaa arkku vuosisatoja,multia vaan välillä vaihdettiin.Ja sekin vaan matojen vaatimuksesta!
 
Back
Ylös Bottom