Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Sellaisen minuutin ympäripyöreesti. En vähempää, mutta touhuan aina muuta samalla, niin voi joskus venähtääkin. Painallus on aina ripeä.

Ennen jaksoi kikkailla enemmän, mutta oikeastaan ainut erikoisempi temppu on se, että teen väärinpäin kasattuna. Eli en kasaa kupin päälle, vaan väärinpäin altaaseen. Lopuksi vasta suodatin ja sen pidike paikalleen josta komea voltti minuutin kuluttua mukin päälle. Muistelen, että ohjeissa oli niin päin, että kasataan suodattimet paikalleen ja lopuksi vasta laitetaan mäntä paikalleen. En kuitenkaan tykännyt siitä, kun osa kahveista valui kuppiin jo ennen kuin uutto oli valmis. En myöskään enään sekota millään veden ja kahvin seosta, vaan reipas veden kaato porojen sekaan riittää.

En muista oonko maistanut, pitänee vilkasta ja laittaa testiin, jos en ole käynyt läpi tuota kahvia.
Mä myös kasaan sen väärinpäin koska en tykkää kun se valuu kuppiin.
 

Ollu jo pari tuntia ongelmia taskupuhelimella päästä intternjetsiin.
Noni, tattis linkistä. Koitin katella Telian sivuilta häiriöilmoituksia, mutta eipä siellä mitään näkynyt ja kuppaiset sivut muutenkin. Sentään pääsi viimein verkkopalveluun toteamaan, että laskut on maksettu.

Luurissa firman puolesta Elisan netti, niin saa siitä jaettua, jos tulee hätä. Kauhea säätö vaan, jos pitäs alkaa tota streameria ja telkkaria veivaamaan tuohon hotspot verkkoon, niin ei ainakaan nyt jaksa.
 
sekakäyttäjä?

-> maitokappaan, asustukseen sisältyy vielä kolmannen nimeltämainitsemattoman org.Esterin pipo

D328363B-B3D8-412B-A83F-ABAF297AD72F.jpeg
 
Hmm... tänään testasin sellaista asiaa kuin rattaiden istuttaminen takakonttiin, meni rattaat ykkösellä nippuun eikä tarvinnut edes miettiä kuinka onnistuu.
 
Ne saattaa sitten aika helposti unohtua sinne kiireessä. Yleensä aamuisin, kun ne pitäis jättää vaikkapa päiväkodille...
Mä olen kuullut että joku herra eräällä keskustelupalstalla on aina silloin tällöin päivittänyt että löytänyt rattaat kontista vaikka olisi pitänyt olla muualla.
 
Myös täällä oli ongelmaa, kun piti kertoa löydöstä:
IMAG4147.jpg
Pieniä kun mitkä. Maku ihan jees, mutta pettymys, kun sisällä oleva mömmö muistutti enemmänkin suklaavanukasta.

Eli, Omar edelleen makoisin.
 
Verkkokaupasta löytyis niitä reilu 2kg:n pätkislaatikoita. Jos semmosen sulattais ja ruuttais vappumunkkeihin. Ja uittais ne munkit siinä. :unsure: :kuola:
Tuohan kuulostaisi jo suunnitelmalle. Saisi erinomaisia, kun olisi itsetehty taikina.

Edelleen: olen mukana tekemässä sitä kattilan kokoista vappumunkkia. :LOL:
 
Ainiin helvetti, "yks tommone".
Mitenhän sen muistais. Valitettavasti käytettävän kattilan koko rajottaa vähän suuruudenhulluutta. Isossa kattilassa kuluis öljyä hieman liikaa.
 
Ainiin helvetti, "yks tommone".
Mitenhän sen muistais. Valitettavasti käytettävän kattilan koko rajottaa vähän suuruudenhulluutta. Isossa kattilassa kuluis öljyä hieman liikaa.
Samaa mietin juuri, että öljyä menee kyllä isoon kattilaan aika reilusti joten pitää vähän harkita kattilan kokoa.
 
Samaa mietin juuri, että öljyä menee kyllä isoon kattilaan aika reilusti joten pitää vähän harkita kattilan kokoa.

Elkää nyt rajoittako itseänne moisen sivuseikan suhteen, pieni se öljyn määrä isoimmassa mahdollisessa kattilassakin kaiken ihmisen öljyn kulutuksen suhteen, lisäksi se öljy on uusiutuvaa. Jättimunkkia vaan tulille!
 
Back
Ylös Bottom