Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Veikkaanpa, että ko. taloudessa asustelevalle Nais-imiselle maistuu tohtorin munan sisältö. Suorastaan imaisee naamioon, ja myös nielee.
En voi koskaan olla käyttämättä tilannetta hyväkseni jos joku naisihminen sanoo muksuille että kaikki mitä on suussa pitää nielaista. Ei tarvitse kuin intensiivinen katse hymyn kanssa niin alkaa tulemaan aterimia silmille :X3:
 
Kahvi on pahaa eikä edes piristä. Piristymiseen tarvitsee apteekkitavaraa.

Eihän se todellisuudessa piristä, oikeastaan sekoittaa elimistöä ja väsyttää. Mutta hyvää se on.

Mä en tiedä miksi taas kolottaa lihaksia ja väsyttää eikä jaksaisi tehdä mitään. Veto pois eikä ajatus luista. Eilen juuri puhelimen välityksellä työterveyshoitajalle kehuin, että ei ole mitään kipuja ollut olisi pitänyt koputtaa puuta.
 
Eka kerta tänä keväänä, että hölkötys ei tuntunut täysin perseeltä eikä henki meinannut lähteä. Ehkä tämä vielä joskus tästä, jos liikkuvasta massasta saisi ensin muutaman kilon pois.

Screenshot_20200425-120413~2.png
 
Suodatinplöröstä tulee jossain vaiheessa stoppi ja krapulainen olo. AeroPressillä pihautettua menee ilmomielin eikä huonoa oloa tule lainkaan. Lienee johtuvan uuttoajasta ja siitä, paljonko kahviin uuttuu happoja.
Kauanko tapaat uuttaa?

Markettikahveista Robert Pauligin dark roast on hyvää.
 
Eka kerta tänä keväänä, että hölkötys ei tuntunut täysin perseeltä eikä henki meinannut lähteä. Ehkä tämä vielä joskus tästä, jos liikkuvasta massasta saisi ensin muutaman kilon pois.

katso liitettä 217696
Ihan sopiva tahti.. pitäis kans ens viikolla aktivoitua juoksemisen suhteen. Taitaa toista kuukautta jo ainakin olla etellisestä juoksuaskeleesta. Niin se vaan jää, kun on futikset tauolla.

Huomaa myös torsossa.
 
Kauanko tapaat uuttaa?

Markettikahveista Robert Pauligin dark roast on hyvää.
Sellaisen minuutin ympäripyöreesti. En vähempää, mutta touhuan aina muuta samalla, niin voi joskus venähtääkin. Painallus on aina ripeä.

Ennen jaksoi kikkailla enemmän, mutta oikeastaan ainut erikoisempi temppu on se, että teen väärinpäin kasattuna. Eli en kasaa kupin päälle, vaan väärinpäin altaaseen. Lopuksi vasta suodatin ja sen pidike paikalleen josta komea voltti minuutin kuluttua mukin päälle. Muistelen, että ohjeissa oli niin päin, että kasataan suodattimet paikalleen ja lopuksi vasta laitetaan mäntä paikalleen. En kuitenkaan tykännyt siitä, kun osa kahveista valui kuppiin jo ennen kuin uutto oli valmis. En myöskään enään sekota millään veden ja kahvin seosta, vaan reipas veden kaato porojen sekaan riittää.

En muista oonko maistanut, pitänee vilkasta ja laittaa testiin, jos en ole käynyt läpi tuota kahvia.
 
Onks jollain Telian netti? Täällä ei toimi netti eikä myöskään telian nettipalvelu, että näkis, oonko kenties jättäny jotain maksamatta.
 
Back
Ylös Bottom