Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
katso liitettä 217688
@Max131 tää oli varmaa jotai 6.4 kuvassa. Tohon jos miettis vielä muutaman kilon tiivistä kissaa, alkais olla jo iso :ROFLMAO: Ei puhuta minusta. Oma paino kuvassa 67 ja jotain.
Kyllä :D

Tuo teidän kissa on kyllä pitkäkarvaisempaa mallia, että vähän ehkä hämää, mutta suunnilleen samaa kokoluokkaa näyttäisivät olevan. Holtittoman pitkä tää meidänkin elikko, kun vetää pitkälleen johonkin (useimmiten tohon olohuoneen karvamatolle). Tai jos on tuollai velttona sylissä (sen aikaa ku malttaa olla).
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Ei vittu voiko joku niin paljon töhöillä, että on tunnin pidempään töissä vaikka ei tarvetta. Muistikuva oli, että vuoro loppuu yhdeksältä ja yllätyin kun hoksasin että vuoro olisikin loppunut jo kasilta.
Meinasin lopettaa pe lyhyeen, lopetinkin, 14:30, ja sitte vielä ovensuussa toinen jalka ulkona raatasin työasioita öbaut 14 minuuttia. #tyhymä
 
öö.. maustaminen kai pitäs suorittaa jo tänään?
Toiset kutsuu sitä kai nimellä marinointi? (ei sanna marinointi)

Kyllä nuo amerikan petterit, useimmat, ohjeistaa ihan vaan mausteet pintaan, muna kuumaksi ja liha munaan. Noin tunnista yleensä puhuvat ja kirjoittavat. Oikeastaan liikuttavan yksimielisesti. Sillä mennään tämä, jos ei ole hyvä kokeillaan seuraavaa yön yli marinoiden.
 
Kyllä nuo amerikan petterit, useimmat, ohjeistaa ihan vaan mausteet pintaan, muna kuumaksi ja liha munaan. Noin tunnista yleensä puhuvat ja kirjoittavat. Oikeastaan liikuttavan yksimielisesti. Sillä mennään tämä, jos ei ole hyvä kokeillaan seuraavaa yön yli marinoiden.
Jos multa kysytään niin pitäisi tehdä sekä että. Eli marinoidaan ja ennen rilliä vedetään pintaan mausteet.
 
Nythän sen voisit viedä rilliin niin oisi lounaalle valmista?
Missä mun uni taas?

On jo.

Screenshot_20200425-065316_QuickPic.jpg
 
Mulla oli sellainen savustin/grilli/loimustin härveli ja kerran koitin tehdä siinä jotain naudan sisäpaistia.
Oli hienosti miedolla lämmöllä monta tuntia ja idea&ajatus että tulisikin hieman kuten savustettu mutta ei varsinaisesti ja lopputulos olikin minusta hyvä.
Yllättäen toinen ei pitänyt siitä ollenkaan niin jäi sitten siihen sen touhun jatkaminen.
Miksei mulla ole kesämökkiä? Nyt kyllä olisi sellainen hetki että voisi lähteä mökille, toisaalta enmä taida edes haluta kun se on vain yksi työmaa lisää.
 
Pitäs päästä maistamaan jotain oikein hyvin tehtyä pastramia. Jotainhan saa nykyään kaupastakin, mutta epäilen, että on ihan sellaista, mitä se voi parhaimmillaan olla.

Ja huomenta vaan. Kiekonheittoa ohjelmassa.
 
Back
Ylös Bottom