Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Eikö ton munan idea ole että siellä poltetaan tyyliin yksi hiili ja iso läski on siellä vaikka yön yli hitaasti paistumassa?

Kyllä.

Mutta näin aloittelevana munapäänä, en uskalla jättää sitä yön yli yksin. Ettei lämmöt karkaa ja 4kg lihasta jää jäljelle rusina.
 
Kyllä.

Mutta näin aloittelevana munapäänä, en uskalla jättää sitä yön yli yksin. Ettei lämmöt karkaa ja 4kg lihasta jää jäljelle rusina.
Ehkä operaatio on parasta suorittaa päivällä valvotuissa olosuhteissa?
Äijillä on ainakin joskus ollut tuolla weber ketjussa kovat jutut miten saa pidettyä pitkään matalat lämmöt hiiligrillissä.
Ei sama päde tähän mutta kuitenkin.
 
Erottaako jäsen Kajsna rusakon ja jäniksen?

Merkitään pöytäkirjaan.
Erottaa. Maalaistollo.
Tätä menoa se juoksee molemmat kiinni ja katkoo niiltä luu, korjatakseen ne sitten, ajankuluksi.
Aijaijai, tämän päivän juoksentelu oli nii hidasta, että ei toivoa. Pohdin lenkillä, että pitäs tehä välillä jotai lyhyitä 50-100m vetoja. Edistäisi pupujen nappaamista!
 
En tiedä kiinnostaako ketään, mutta 6,4kg on tuo toinen kissanjötkäle. Ei tuo mikään läsö ole, mutta jonkin matkaa näköjään yli tavallisten kissojen keskipainon.

Pitäs nähdä livenä joku Maine Cooni, jos ne voi olla päälle 8 kiloa, että minkä kokoisia ne oikein on.
 
Ehkä operaatio on parasta suorittaa päivällä valvotuissa olosuhteissa?
Äijillä on ainakin joskus ollut tuolla weber ketjussa kovat jutut miten saa pidettyä pitkään matalat lämmöt hiiligrillissä.
Ei sama päde tähän mutta kuitenkin.

Ehkä olisi, ja onkin. Ja siksi suoritan munailun, heti aamusta alkaen. Herätys, muna työkuntoon, lihan trimmaus ja maustaminen. Sitten pannaan liha lämpimään ja aletaan pitämään lämpöjä. Ei pitäs olla, eikä toissapäivän pohjalta ole temppu eikä mikään. Hiilet, savustuspuut ja sytytyspalat on jo ladattu.

Ja makkarat on kaapissa siltä varalta että Vituix-Män tulee kylään.
 
Ehkä olisi, ja onkin. Ja siksi suoritan munailun, heti aamusta alkaen. Herätys, muna työkuntoon, lihan trimmaus ja maustaminen. Sitten pannaan liha lämpimään ja aletaan pitämään lämpöjä. Ei pitäs olla, eikä toissapäivän pohjalta ole temppu eikä mikään. Hiilet, savustuspuut ja sytytyspalat on jo ladattu.

Ja makkarat on kaapissa siltä varalta että Vituix-Män tulee kylään.
öö.. maustaminen kai pitäs suorittaa jo tänään?
Toiset kutsuu sitä kai nimellä marinointi? (ei sanna marinointi)
 
IMG_20200228_091847.jpg
@Max131 tää oli varmaa jotai 6.4 kuvassa. Tohon jos miettis vielä muutaman kilon tiivistä kissaa, alkais olla jo iso :ROFLMAO: Ei puhuta minusta. Oma paino kuvassa 67 ja jotain.
 
Back
Ylös Bottom