Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
12c31e66-0d32-49cb-8ece-a60b00e811bd_COVERM_01.jpg
Tää on kyllä aina vaan kova.

 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
^ pitäskin käydä viemässä fillari huoltoon, ennen kuin ruuhkautuvat taas huollot, jos eivät jo ole ruuhkautuneet. Nimim. ite liian tumpelo, eikä kyllä oo oikein välineitäkään.

muoks. tai kun ei tota saa oikein järkevästi pestyä ite. Enkä oo jaksanut perehtyä vaihteiden ja jarrujen säätöön. Ketjut ja rattaat nyt putsaa ja öljyää itekin.
 
& paikallista pienyrittäjää pitää tukea, älä vie mihinkää xxl tai muuhun ketjuun
Joo, tommonen paikallinen, pienempi pulju tuon on aina huoltanut. Tuppaavat vaan ruuhkautumaan aika pahasti aina pyöräilykelien alkaessa, jos on vähänkään myöhässä ite.

Cold White Light kova levy.
 
ennnen lenkkiä #pelkkä ja neulan juoksustusta 33rpm
Yllättävän paljon bassoja muuten tällä levyllä. Mullahan on tämmönen akustisesti korkeintaan välttävä kerrostalo-olkkari, jossa on kyllä paksua mattoa, vilttiä ja sohvaa, mutta kaikki seinät paljaana, niin meinaa ruveta kumisemaan, vaikka Genen huonekorjaus toki käytössä. Huonekorjaus tiputteleekin tiettyjä bassotaajuuksia 10-15dB.. :)
 
mites Rautiaisen kylmä tila soi huoneistossasi?
äkkiä miettimällä taitaa olla meikäläisen levyhyllyssä se TheBasso levy
 
mites Rautiaisen kylmä tila soi huoneistossasi?
Helpompi kuulostais olevan matalien taajuuksien suhteen. Pikaisesti arvioiden kuulostaa siltä, että tästä on kyllä leikattu jotain noita ihan matalimpia taajuuksia veks, mitä Cold White Lightilla taas on. Enpä ollu pitkään aikaan kuunnellukaan tämän ajan Rautiaista :)

muoksista. ja näissä mun kajareissahan lähtee vaste tippumaan nopeasti 35hz jälkeen, ettei nää oo yksinään ihan parhaat pöntöt bassofiilistelyyn. Saatanan kovaa nää kyllä soi, jos sille on tarvetta :D
 
Viimeksi muokattu:
"Perushelppo toimenpide ja huomenna pääset kotiin. Pari parin sentin pituista arpea tulee ja nekin huomaamattomilla alueilla."
Ei menny ihan näin... :ROFLMAO:
Olenkohan mä outo kun mun mielestä arvet lisää vain katu-uskottavuutta? Paitsi naisten raskausarvet.
 
Oletan, että moni täällä on pääosin liian vanhoja. Mutta muistaako kukaan 2000-luvun alussa olleita beyblade hyrriä joilla kisailtiin toisia vastaan se kummalla hyrrä pysähtyi ensimmäisenä hävisi.

Perustuu samannimiseen mangaan/anime sarjaan. Pelaakohan nykylapset enää noilla?
 
Back
Ylös Bottom