Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
Eilen koitin just saada noita räkäjarruja iteltä rajattua samalla tapaa kuin tuolla ekalla tyypillä.

Ja sitten kävi näin?

ed1efe551cb05ebfd925d06dfc984293.jpg
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Ali Gordon, joka on katsottu ilmeisen sopivaksi parranmuotoiluhärpäkkeiden myyntiin
Tuon pidempi ei kyllä tarvitsisi ollakaan. En yleensä tykkää parrasta yhtään mutta näen kyllä, että trimmattuna: ehkä.
 
Ytk on työttömyyskassa, saa sieltä vissiin jotain lakimiespalveluakin mutta ei ole perinteinen paikka jossa liiton miehet lähtee isolla lekalla heti liikkeelle kun joku liiton jäsen kokee saaneensa vääryyttä.
Ytk:lla on nykyään myös erillismaksulla yhdistys, josta myös oikeusturvaa ja lakipalveluita.
 
Mää tilasin just lapsilukkoja kaappien oviin talouden kissoja varten... Toinen näistä saa kaikki kaappien ovet auki ja on milloin kattilakaapissa (sisältää myös allekirjoittaneen murot sekä viinat :D), milloin roskiskaapissa tai jopa tuolla korkealla olevassa kuiva-ainekaapissa varastamassa namuja.

Se taitaa olla mahdoton tehtävä, että tuon sais olematta hyppimättä keittiön tasoille.. mitään voi enää jättää mihinkään, kun yksi on lipomassa tai juomassa altaasta tai millon mitäkin.
 
Itsellä ollut käyttöä luottamusmiehelle.
Itellä yhestä entisestä paikasta kokemusta, isot yyteet käynnissä, niin luottamusmies tuli multa kyseleen miten nää asiat pitäs mennä... Enkä kuulunu siihen(kään) liittoon. Vastasin, että lakikirjassahan se lukee. Vähä saatoin avata, että mitä siellä lukee.
 
^^ Siitähän ei olisi kenellekään haittaa, että lukaisee oman alansa TES:in, jos sellainen on ja lukee jonkinlaiset perusteet työoikeudesta (plus yrittää sisäistää, mikä tulee minkäkin sääntelyn kautta, mistä voidaan sopia, mistä ei jne.). Työoikeudessa jonkin matkaa mukavampi, jos on joku tiivistänyt valmiiksi paketiksi, mutta voi kai noita yrittää Finlexistäkin lukea tyyliin työaikalaki, työsopimuslaki, vuosilomalaki jne.
 
Huu nous: voiko opinnäytetyötä tehdä koska vaan. Eli onko pakko olla koulu loppusuoralla?

Ois motivaatiota ja ehkä aihekin.

Pitänee koittaa saada joku tietävä ihminen kiinni sähköpostilla.
 
Back
Ylös Bottom