Itellä näyttäs tolta:
Aamiainen klo 10
Täysjyvä kaurahiutale 50g
Raejuusto 200g
Omega-3 kolme kapselia
Kaksi mukia kahvia maidolla
Sali klo 12
EAA 20g
Whey-80 50g
Glutamiini 10g
Lounas klo 15
Naudan marmorifileetä 180g
Maustevoi
Lämmin perunasalaatti missä vähän paistettua perunaa, aurajuustoa, vihreitä papuja ja salaattia, ehkä joku 250-300g
Muki kahvia maidolla
Välipala klo 17
Maitorahka 250g
Omena 140g
Pari mukia kahvia mustana
Päivällinen klo 20
Broilerin ohut fileeleike 180g
Green Crocers Country Mix 200g
Iltapala klo 22
Täysjyvä kaurahiutale 50g
Raejuusto 200g
Omega-3 kolme kapselia
2500 kcal, p235/hh153/r92.
Dieetillä mennään vieläkin. Aika reilut safkat, mutta tänään jalkareeni ja pyörällä työpalaveriin ja kaupungilla kulkua päälle. Lounas oli hiukka tavallista juhlavampi kun sai palaverissa safkat firman piikkiin. Yritetään tuolla nyt pärjätä aamuun asti, mutta jos meinaa nälkään kuolla tässä iltaa kukkuessa vielä niin rahka tai pari keitettyä munaa sitten naamariin vielä.
E: Normilounas on yleensä 200g jauhelihaa, kanaa, possua tai lohta ja saman verran kasviksia. Ehkä annoskoot hieman runsaahkoja dieettiruokavalioksi, mutta hyvin ainakin tähän mennessä tippunut.
Mitä mieltä laudan ruokaexpertit, puuttuuko tuosta jotain oleellista bodailumielessä kun syö? Kun alotan massat niin otan varmaan toiselle aterialle ainakin täysjyväriisiä/-pastaa ja ehkä maltoa palkkariin. Nyt mennyt normipäivinä energiajakauma suurinpiirtein 40%-20%-40%, vaikka ihan perus kaloridieetti on tarkoitus ollakin, että en ole hiilareita nyt niin radikaalisti rajoittanut.