BB PRO Marko Savolainen

On melkoista vääntöä. Mike elämänsä kunnossa, ja harrastanut aerobista enempi kuin ikinä, ja syö nykyään fiiliksen ja mutun pohjalta. Ni miks näistä stressaamaan liikoja. Varmaan moni vaan menny niin syväänpäähän safkan suhteen ja ollut siellä pitkään, niin ei ole helppo palata normaaliin asennoitumiseen. Voi olla yhden sortin henkinen riippuvuus, ja toisaalta myös yksi tapa kokea olevansa jotenkin erityinen ja parempi kuin tavikset jotka syö vaan perstuntumalta.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Ei voi kuin hämmästellä tätä älyn määrää täällä: jauhetaan vettä jauhelihan sekaan ja ihmetellään kovin, että lihakauppias kusettaa kuten se on aina tehnyt? Voi tätä ihmettä suurta?? Entäs realismi? Minä ostan jauhelihaa 2-2,5 kiloa kerrallaan, paistan, maustan sen, ja jaan sen noin 120g annospusseihin pakkaseen. Sama kanalle, joka kypsyy uunissa, jne. Vaikeeta kuin istuen kuseminen, mutta silti liian monimutkaista bodarin keskimäärin ymmärtää, eikö totta? Sitten kun haluan safkaa, niin 100g kukkakaaliriisiä, 120g jauhelihaa, 100g vihanneksia = riittävä ja tuhti ateria, sopivasti prodea jne.. Miksi sitä pitäisi monimutkaistaa tästä? Onko jokin syy, mitä hä? Helpottuuko se lipputankoon kiipeäminen, jos ensin huolella rasvaa sen lipputangon? Miksi niin sitten pitäisi tehdä? Ei ole lainkaan tyhmää optimoida sitä treenisuoritustaan, mutta vielä vähemmän tyhmää on optimoida sitä ravinnonsaantiaan yksinkertaistamalla prosessia, eikä yrittämällä noudattaa jokaisen idiootteja rahastavan ravintogurun neuvoja. :LOL:
Mee nyt hoitoon, aina täällä ulisemassa ku pahempikin incel.
 
Taitaa olla sun päässäs nyt tää homma et vedetää 2,5-3g painokilo ilman muita laskemia. Yhtäkää tekstiä en ole nähny mitä sä jauhat koko ajan
Sitten sun täytyy mennä optikolle. 2g/painokilo pidetään täällä minimiä jonka alle ei voi kehittyä. Kuulema edes treenaamattomat lukiotytöt eivät pärjää jos protskua on 140g päivässä. Tämäkin väite löytyy keskusteluista.
Loppu tulema siis on, että ku prodea otetaan vähän yli tavotteen niin eipä tarvi tälläsilläkään asioilla päätä vaivata
Tarkoitat varman kun et osaa ja viitsi laskea. Väitit esim ettei pizzan kaloreita voi laskea koska pizzojen kokoa ei voi tietää tarkalleen 🤦‍♂️ Olit myös se joka ei laske hiilareiden makroja koska se on "ihan turhaa eikä kiinnosta".
jauhetaa liha ja vettä sekaan niin sehän on kusetusta
Ei pahalla mutta nyt menee jutut jo osastoon Ano Turtiainen. Kunnon salaliittoteoriat. Voihan se liha olla vaikka koiran lihaa jos halutaan kaikkea epäillä ja kaikki kyseenalaistaa.
Mee sanoon toi 'muricaan. Ei o ihan yks bodari joka punnaa kypsänä.
Se on heidän ongelma. Kuten sanoin vain bodari osaa tehdä syömisestä rakettitiedettä.
Tavotteena olis saada edes 200g prodee alas. Jos 2g/painokilo pitäs saada menemään niin se olis n. 52g protskua per annos viidesti päivässä
Paljonko painat ? 5 x 52g = 260g. Tuollainen määrä riittää isoimmallekin bodarille.
 
Ei pahalla mutta nyt menee jutut jo osastoon Ano Turtiainen. Kunnon salaliittoteoriat. Voihan se liha olla vaikka koiran lihaa jos halutaan kaikkea epäillä ja kaikki kyseenalaistaa.

Ei tuo nyt mikään salaliitto teoria ole, vaan ihan yleisesti tiedossa oleva asia.
Ja tota tehdään siis todella monille lihoille, kanalle ja joulukinkulle varmaan eniten.

Tämän voit ihan itse helposti testata.
Osta lihatiskiltä laadukasta naudan 10% jauhelihaa 400g sekä hyllystä vaikka sitä Atrian 9.5% kevyt jauhelihaa 400g paketti.

Paista molemmat erikseen ja punnitse paistamisen jälkeen.
Tuo oikea naudan jauheliha painaa paistamisen jälkeen noin 380g kun taas tuo kevyt jauheliha noin 300g.

Mistä tämä johtuu, no siitä että toiseen on pumpattu vitusti vettä.
 
Sitten sun täytyy mennä optikolle. 2g/painokilo pidetään täällä minimiä jonka alle ei voi kehittyä. Kuulema edes treenaamattomat lukiotytöt eivät pärjää jos protskua on 140g päivässä. Tämäkin väite löytyy keskusteluista.

Tarkoitat varman kun et osaa ja viitsi laskea. Väitit esim ettei pizzan kaloreita voi laskea koska pizzojen kokoa ei voi tietää tarkalleen 🤦‍♂️ Olit myös se joka ei laske hiilareiden makroja koska se on "ihan turhaa eikä kiinnosta".

Ei pahalla mutta nyt menee jutut jo osastoon Ano Turtiainen. Kunnon salaliittoteoriat. Voihan se liha olla vaikka koiran lihaa jos halutaan kaikkea epäillä ja kaikki kyseenalaistaa.

Se on heidän ongelma. Kuten sanoin vain bodari osaa tehdä syömisestä rakettitiedettä.

Paljonko painat ? 5 x 52g = 260g. Tuollainen määrä riittää isoimmallekin bodarille.

Kunnon puutarhatonttu. Taisin sanoa, että senkus soittelet pizzeriaan, että paljos tässä pizzassa on lihaa et voit laskea proteiinimäärät mut sait senkin asian jotenki lennosta käännettyä ihan vituilleen ja sanoin, että jos mä haluan sen pizzan syödä niin en laske mitä se on päivän päälle ja et lasketko sä pizzan mukaan päivän kaloreihin ja paastoot loppupäivän niin ei tullu mitää vastausta. Lopeta nyt toi sönköttäminen. Onko roboz ja saalistaja sama äijä
 
Kunnon puutarhatonttu. Taisin sanoa, että senkus soittelet pizzeriaan, että paljos tässä pizzassa on lihaa et voit laskea proteiinimäärät mut sait senkin asian jotenki lennosta käännettyä ihan vituilleen ja sanoin, että jos mä haluan sen pizzan syödä niin en laske mitä se on päivän päälle ja et lasketko sä pizzan mukaan päivän kaloreihin ja paastoot loppupäivän niin ei tullu mitää vastausta. Lopeta nyt toi sönköttäminen. Onko roboz ja saalistaja sama äijä
Alkaa vaikuttamaan siltä että on saman tyypin nimimerkkejä.
 
Ei tuo nyt mikään salaliitto teoria ole, vaan ihan yleisesti tiedossa oleva asia.
Ja tota tehdään siis todella monille lihoille, kanalle ja joulukinkulle varmaan eniten.

Tämän voit ihan itse helposti testata.
Osta lihatiskiltä laadukasta naudan 10% jauhelihaa 400g sekä hyllystä vaikka sitä Atrian 9.5% kevyt jauhelihaa 400g paketti.

Paista molemmat erikseen ja punnitse paistamisen jälkeen.
Tuo oikea naudan jauheliha painaa paistamisen jälkeen noin 380g kun taas tuo kevyt jauheliha noin 300g.

Mistä tämä johtuu, no siitä että toiseen on pumpattu vitusti vettä.
Näin se on. itse katson aina kaupassa ettei kananfilee laatikossa lue "lisätty vettä ja suolaa".Ei kana tarvi vettä lisää.
Ok,moni sanoo että onpa pieni kusetus,ei merkitystä isossa kuvassa
Vaan kun just isossa kuvassa se merkitys onkin..
Myydään miljoona laatikkoa kanaa niin se tekee kusettamalla ansaituksi saldoksi saman euroin.
Sama se on heraproteiinin kans,ei sinne tarvi kuin kusetusmielessä lisätä glysiiniä ym. jätettä jota saa kiinasta 4€/100kg
Ja jos joku sanoo että sinne lihaan on lisätty vettä että se säilyy tai ei kuivu niin säilöppä itse veteen,ihan mitä tahansa ruokaa..Ja miksi toiset myy ilman vettä ja suolaa sitten?
sLDe2iA.jpg

Proteiinijauhe kusetuksista vähän(Itse ostan aina laadukkainta,en halvinta) esim SELF merkki kusettaa joka tuotteella,niin EAA:lla kuin heralla ihan suoraan kun luette etikettejä,ne myy teille paskaa ja katsovat vielä suoraan silmiin,jengi ostaa kun se on erittäin halpaa muihin verrattuna...:
Kylkeen SELF myy "erittäin halvalla" magnesiumoksidia joka on lähinnä ulostuslääke eikä magnesium kun googlaatte magnesium laatuja...Ja sinkki kans,ainoa toimiva on pikolinaatti ja asetaatti mutta sitäki on vaikka mitä laatua jotka on lähinnä jätettä eikä mitään vaikutusta terveyteen kun se tulee paskana vain ulos.Toki hyviä ostoksia jos on ummetusta.Ehdottomasti sitten suosittelen ostamaan.

"Asioita, joita jokaisen proteiinin ostajan tulisi tietää:
Koko ajan kovenevan kilpailun seurauksena osa urheiluravinnealan toimijoista on lähtenyt etsimään erilaisia keinoja kilpailuedun ja parempien katteiden saamiseen. Valitettava ja silti yhä yleisempi toimintatapa alalla on mm. proteiinituotteiden "terästäminen" (englanniksi spiking) erilaisilla typpipitoisilla aineksilla jauheen näennäisen proteiinipitoisuuden kasvattamiseksi. Myös osa suurista, tunnetuista ja voimakkaasti markkinoiduista merkeistä on tähän toimintaan lähtenyt mukaan. USA:n puolella asia on ollut jo pitkään enemmän esillä aina oikeusjutuissa asti ja siitä voi lukea vaikka tämän linkin kautta: https://www.forbes.com/…/lawsuits-say-protein-powders…/…. Lisäksi hakutermillä: "protein spiking" löytyy asiasta netin puolelta runsaasti lisätietoa.
Vastaavaan toimintapaan törmää Suomessakin, kun asiaan hieman tutustuu. Tämän takia on tärkeää olla tietoinen tietyistä asioista proteiinituotetta valitessaan, jos ylipäätään haluaa tietää mitä oikeasti on ostamassa.
Kuinka voi tietää valitsevansa hyvän proteiinivalmisteen?
1) Unohda proteiinin yhteydessä käytetyt termit, kuten isolaatti ja konsentraatti. Noilla termeillä ei sinällään ole mitään väliä, sillä niille ei varsinaisesti ole mitään virallisia määritelmiä ja osa toimijoista käyttää käsitettä isolaatti melko luovasti. Katso sen sijaan ravintosisältöä. Jos tuote sisältää vaikkapa 80 g proteiinia sadassa grammassa jauhetta, niin mitä väliä on sillä, että kutsuuko tuotteen markkinoija tuotettaan isolaatiksi vaiko konsentraatiksi?
Tekeekö pelkkä nimitys "isolaatti" tuotteen jollakin tavalla konsentraattia paremmaksi ravintosisällön ollessa täsmälleen sama? Juuri yleinen käsitys isolaatin paremmuudesta konsentraattiin nähden on keino myydä heikkolaatuisia tuotteita kovalla hinnalla asiaan perehtymättömille asiakkaille. Kun hinnoittelu on sopivasti ns. oikeiden isolaatteja halvempi, menee moni ansaan ja maksaa hyvillä mielin omasta mielestään halvan hinnan isolaatista, vaikka todellisuudessa saakin rahojensa vastineeksi huonolaatuisempaa tavaraa kuin olisi saanut ns. halvimman mahdollisimman konsentraatin valitsemalla.
Todellinen proteiinipitoisuus olisi tuossa halvassa konsentraatissa todennäköisesti ollut paljon korkeampi kuin tällaisessa terästetyssä isolaatissa.
2) Ravintosisällön lisäksi katso myös ainesosaluetteloa. Hyvälaatuiset proteiinivalmisteet eivät vaadi aminohapoilla täydennystä tullakseen paremmiksi. Jos proteiinivalmisteiden ainesosaluettelossa mainitaan varsinaiset proteiinia sisältävät aineosien (esimerkiksi heraproteiinikonsentraatti, heraproteiini-isolaatti jne.) ja maustamiseen (aromit ja makeutusaineet) ja instantointiin (usein lesitiini) tarvittavien ainesosien lisäksi myös muita (typpipitoisia) aineksia kuten aminohappoja (usein mm. glysiini, valiini, tauriini...), kreatiini, erilaisia "peptidiyhdisteitä" ja muuta vastaava, niin jätä tuote hyllyyn. Yleensähän nämä “täydennykset” on mainittu vain ainesosaluettelossa, mutta niiden todellisia määriä ei ole missään kerrottu. Pahimmillaan esimerkiksi glysiiniä voi olla jopa yli 25 % tuotteen sisällöstä. Tällaista täydennettyä tuotetta ei oikein voi enää pitää kovinkaan tasapainoisena proteiininlähteenä.
Yhteenvetona: osta sitä mitä todellisuudessa haluat. Jos siis oikeasti haluat proteiinia, osta proteiinia, jossa ei ole muita aineita jatkeena. Varsinkaan, jos et tiedä kuinka nuo tuotteeseen lisätyt jatkeet sinua hyödyttävät ja kuinka paljon niitä itse asiassa tuotteessa edes on"
 
Sitten sun täytyy mennä optikolle. 2g/painokilo pidetään täällä minimiä jonka alle ei voi kehittyä. Kuulema edes treenaamattomat lukiotytöt eivät pärjää jos protskua on 140g päivässä. Tämäkin väite löytyy keskusteluista.

Tarkoitat varman kun et osaa ja viitsi laskea. Väitit esim ettei pizzan kaloreita voi laskea koska pizzojen kokoa ei voi tietää tarkalleen 🤦‍♂️ Olit myös se joka ei laske hiilareiden makroja koska se on "ihan turhaa eikä kiinnosta".

Ei pahalla mutta nyt menee jutut jo osastoon Ano Turtiainen. Kunnon salaliittoteoriat. Voihan se liha olla vaikka koiran lihaa jos halutaan kaikkea epäillä ja kaikki kyseenalaistaa.

Se on heidän ongelma. Kuten sanoin vain bodari osaa tehdä syömisestä rakettitiedettä.

Paljonko painat ? 5 x 52g = 260g. Tuollainen määrä riittää isoimmallekin bodarille.
130kg oli tuossa hetki sitten OP penkkienkan aikaan. Nyt oon muutaman kilon tiputtanu. Eikä sekään ollu yhtään mukavaa. 3g/painokilo olis mulla aika määrä prodee mutta tosiaan en oo bodari vaan voimailen.
 
Näin se on. itse katson aina kaupassa ettei kananfilee laatikossa lue "lisätty vettä ja suolaa".Ei kana tarvi vettä lisää.
Ok,moni sanoo että onpa pieni kusetus,ei merkitystä isossa kuvassa
Vaan kun just isossa kuvassa se merkitys onkin..
Myydään miljoona laatikkoa kanaa niin se tekee kusettamalla ansaituksi saldoksi saman euroin.
Sama se on heraproteiinin kans,ei sinne tarvi kuin kusetusmielessä lisätä glysiiniä ym. jätettä jota saa kiinasta 4€/100kg
Ja jos joku sanoo että sinne lihaan on lisätty vettä että se säilyy tai ei kuivu niin säilöppä itse veteen,ihan mitä tahansa ruokaa..Ja miksi toiset myy ilman vettä ja suolaa sitten?
sLDe2iA.jpg

Proteiinijauhe kusetuksista vähän(Itse ostan aina laadukkainta,en halvinta) esim SELF merkki kusettaa joka tuotteella,niin EAA:lla kuin heralla ihan suoraan kun luette etikettejä,ne myy teille paskaa ja katsovat vielä suoraan silmiin,jengi ostaa kun se on erittäin halpaa muihin verrattuna...:
Kylkeen SELF myy "erittäin halvalla" magnesiumoksidia joka on lähinnä ulostuslääke eikä magnesium kun googlaatte magnesium laatuja...Ja sinkki kans,ainoa toimiva on pikolinaatti ja asetaatti mutta sitäki on vaikka mitä laatua jotka on lähinnä jätettä eikä mitään vaikutusta terveyteen kun se tulee paskana vain ulos.Toki hyviä ostoksia jos on ummetusta.Ehdottomasti sitten suosittelen ostamaan.

"Asioita, joita jokaisen proteiinin ostajan tulisi tietää:
Koko ajan kovenevan kilpailun seurauksena osa urheiluravinnealan toimijoista on lähtenyt etsimään erilaisia keinoja kilpailuedun ja parempien katteiden saamiseen. Valitettava ja silti yhä yleisempi toimintatapa alalla on mm. proteiinituotteiden "terästäminen" (englanniksi spiking) erilaisilla typpipitoisilla aineksilla jauheen näennäisen proteiinipitoisuuden kasvattamiseksi. Myös osa suurista, tunnetuista ja voimakkaasti markkinoiduista merkeistä on tähän toimintaan lähtenyt mukaan. USA:n puolella asia on ollut jo pitkään enemmän esillä aina oikeusjutuissa asti ja siitä voi lukea vaikka tämän linkin kautta: https://www.forbes.com/…/lawsuits-say-protein-powders…/…. Lisäksi hakutermillä: "protein spiking" löytyy asiasta netin puolelta runsaasti lisätietoa.
Vastaavaan toimintapaan törmää Suomessakin, kun asiaan hieman tutustuu. Tämän takia on tärkeää olla tietoinen tietyistä asioista proteiinituotetta valitessaan, jos ylipäätään haluaa tietää mitä oikeasti on ostamassa.
Kuinka voi tietää valitsevansa hyvän proteiinivalmisteen?
1) Unohda proteiinin yhteydessä käytetyt termit, kuten isolaatti ja konsentraatti. Noilla termeillä ei sinällään ole mitään väliä, sillä niille ei varsinaisesti ole mitään virallisia määritelmiä ja osa toimijoista käyttää käsitettä isolaatti melko luovasti. Katso sen sijaan ravintosisältöä. Jos tuote sisältää vaikkapa 80 g proteiinia sadassa grammassa jauhetta, niin mitä väliä on sillä, että kutsuuko tuotteen markkinoija tuotettaan isolaatiksi vaiko konsentraatiksi?
Tekeekö pelkkä nimitys "isolaatti" tuotteen jollakin tavalla konsentraattia paremmaksi ravintosisällön ollessa täsmälleen sama? Juuri yleinen käsitys isolaatin paremmuudesta konsentraattiin nähden on keino myydä heikkolaatuisia tuotteita kovalla hinnalla asiaan perehtymättömille asiakkaille. Kun hinnoittelu on sopivasti ns. oikeiden isolaatteja halvempi, menee moni ansaan ja maksaa hyvillä mielin omasta mielestään halvan hinnan isolaatista, vaikka todellisuudessa saakin rahojensa vastineeksi huonolaatuisempaa tavaraa kuin olisi saanut ns. halvimman mahdollisimman konsentraatin valitsemalla.
Todellinen proteiinipitoisuus olisi tuossa halvassa konsentraatissa todennäköisesti ollut paljon korkeampi kuin tällaisessa terästetyssä isolaatissa.
2) Ravintosisällön lisäksi katso myös ainesosaluetteloa. Hyvälaatuiset proteiinivalmisteet eivät vaadi aminohapoilla täydennystä tullakseen paremmiksi. Jos proteiinivalmisteiden ainesosaluettelossa mainitaan varsinaiset proteiinia sisältävät aineosien (esimerkiksi heraproteiinikonsentraatti, heraproteiini-isolaatti jne.) ja maustamiseen (aromit ja makeutusaineet) ja instantointiin (usein lesitiini) tarvittavien ainesosien lisäksi myös muita (typpipitoisia) aineksia kuten aminohappoja (usein mm. glysiini, valiini, tauriini...), kreatiini, erilaisia "peptidiyhdisteitä" ja muuta vastaava, niin jätä tuote hyllyyn. Yleensähän nämä “täydennykset” on mainittu vain ainesosaluettelossa, mutta niiden todellisia määriä ei ole missään kerrottu. Pahimmillaan esimerkiksi glysiiniä voi olla jopa yli 25 % tuotteen sisällöstä. Tällaista täydennettyä tuotetta ei oikein voi enää pitää kovinkaan tasapainoisena proteiininlähteenä.
Yhteenvetona: osta sitä mitä todellisuudessa haluat. Jos siis oikeasti haluat proteiinia, osta proteiinia, jossa ei ole muita aineita jatkeena. Varsinkaan, jos et tiedä kuinka nuo tuotteeseen lisätyt jatkeet sinua hyödyttävät ja kuinka paljon niitä itse asiassa tuotteessa edes on"
Välillä tuntu et sä vaa trollailet täällä ja sit pamautat tällasta asiaa pöytään. Arvostan
 
Hei jauheliha ihmiset! Varsinkin te jotka olette lynkanneet sika-nauta jauhelihan. Itsellä omaperäinen tapa, että aina sika-nautaa. Syynä parempi maku ja hinta.

Mitenkö valmistetaan? Jos vain paistaa ja kaataa ruskitettuna lautaselle niin kuvottavan rasvaistahan se on, eikä sitä syö mörkökään nautinnolla.

-> Ruskista jauheliha -> lopuksi laita levyn lämpö vielä täysille vaikka 20sek ajaksi, jotta rasva oikein tirisee mahd paljon irti lihasta -> kaada jauhelihat nopeasti siivilään ja siivilän alle se tyhjä muovinen jauhelihapakkaus. Heti perään painele paistolastalla jauhelihaa kohtuu voimalla siivilää vasten ja yritä niistää kaikki rasva/ lihaneste ulos, mitä vain lähtee. 500g ennen paistoa punnitusta määrästä saan yleensä noin 80g nestettä/rasvaa pihalle kun olen välillä tuonkin punninnut.

makroja laskiessa olen käsitellyt tuota lihamäärää kuin se olisi jotain 12% rasvaista naudan/paisti jauhelihaa. Enhän minä tarkkaa rasvan määrää tiedä mikä sinne jää, mutta kun aina vakio tapa valmistaa ja kulloiseen ruokavalioon vakio määrä per päivä niin hyvin hommat rullaa eteenpäin oli sitten dieetti tai plussa kalorikausi meneillään.

Maultaan tykkään tuosta enemmän kuin pelkästä naudan jauhelihasta. Se sian rasva sopivissa määrin tekee mielestäni lihasta paremman makuista.
 
Hei jauheliha ihmiset! Varsinkin te jotka olette lynkanneet sika-nauta jauhelihan. Itsellä omaperäinen tapa, että aina sika-nautaa. Syynä parempi maku ja hinta.

Mitenkö valmistetaan? Jos vain paistaa ja kaataa ruskitettuna lautaselle niin kuvottavan rasvaistahan se on, eikä sitä syö mörkökään nautinnolla.

-> Ruskista jauheliha -> lopuksi laita levyn lämpö vielä täysille vaikka 20sek ajaksi, jotta rasva oikein tirisee mahd paljon irti lihasta -> kaada jauhelihat nopeasti siivilään ja siivilän alle se tyhjä muovinen jauhelihapakkaus. Heti perään painele paistolastalla jauhelihaa kohtuu voimalla siivilää vasten ja yritä niistää kaikki rasva/ lihaneste ulos, mitä vain lähtee. 500g ennen paistoa punnitusta määrästä saan yleensä noin 80g nestettä/rasvaa pihalle kun olen välillä tuonkin punninnut.

makroja laskiessa olen käsitellyt tuota lihamäärää kuin se olisi jotain 12% rasvaista naudan/paisti jauhelihaa. Enhän minä tarkkaa rasvan määrää tiedä mikä sinne jää, mutta kun aina vakio tapa valmistaa ja kulloiseen ruokavalioon vakio määrä per päivä niin hyvin hommat rullaa eteenpäin oli sitten dieetti tai plussa kalorikausi meneillään.

Maultaan tykkään tuosta enemmän kuin pelkästä naudan jauhelihasta. Se sian rasva sopivissa määrin tekee mielestäni lihasta paremman makuista.

Kiitos vinkistä. Silti en kaipaa ruuanlaittoon ylimäärästä säätöä ni pysyn jatkossakin siinä 7-10%
 
Sulle riittää hyvin 140g prodea ja aivan hyvin voit ottaa sen sipseistä.
Sulla ei ole perinteiseen tyyliin mitään sanottavaa keskusteluihin. Vittuilua vittuilun perään.
Pitää paikkansa, sinä toki pärjäät tuolla määrällä. Ja otat sen kaurapuurosta.
Ja sama länkytys jatkuu mutta eri nimimerkille🤣 Olet ylivoimaisesti pakkiksen paskin keskustelija. En muista että olisit koskaan sanonut mitään järkevää mihinkään keskusteluun. Soita nimimerkki valkeejärvelle ja pyydä opettamaan keskustelun alkeet. Siinä on äijä joka osaa keskustella.
 
Tein korjauksen siihen kohti missä olet tällä kertaa eniten väärässä. Kiitos tästä huomionosoituksesta!
Ihminen joka ei sano mihinkään keskusteluun omia mielipiteitä on yhtä arvokas kuin kasa paskaa. Kertoo ihan riittävästi tietämyksestä asioihin. Oletko ollut aina tuollainen vittupää vai onko elämä ja treenit noin pahasti kuivuneet🤔 Yksi negatiivisimmista ihmisistä mitä olen nähnyt. Joka viesti on vittuilua ja/ tai valitusta.
 
Back
Ylös Bottom