Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Jos nyt puhutaan siitä 23% sikanaudasta niin vaikee kuvitella sitä tappelua broisku j lihan tappioks. Se on jo nii etovan näköstäki se sika-nauta 0_o ja jotenki jäätävä se rasvan määrä, puolet painosta tirisee seinille ku paistat sen. Paisti/naudanjauheliha paljon lihaisamman olosta mut aika kallista (näin opiskelijan näkökulmasta).
En ole noita kovin montaa eri merkkiä kokeillut. Finnmaxin heraa ja jotain muuta on ollut. Sitten tuota Fastia. Vähän olen vertaillut aminohappokoostumuksia ja proteiinimääriä. Hintaa kertyy äkkiä jos tilaamaan alkaa ja varsinkin, jos ei tilaukseen ole tulossa, kuin yksi pussi heraa. Jatkan asiaan perehtymistä ja vertailujen tekemistä.
Kaikkein paras jauheliha kaiken kaikkiaan taitaa olla naudan jauheliha, mutta sika-nauta tulee hyvänä kakkosena. Juuri tuo 23%. Hiljattain maistoin myös jotain 6-8% jauhelihaa ja oli jotenkin kuivaa. Mutta tosiaan, tosta sika-naudasta lähtee paistaessa hirveä määrä rasvaa ja muita nesteitä, mutta kaavin ne aina lusikalla pois. Kerran mittasin että kuinka suuri määrä sitä rasva-neste sekotusta lähtee ja taisi olla 120g. Ja tosiaan se oli pääosin rasvaa. Eli kaloreita poistuu siinä huomattavasti. Oma veikkaukseni on että kaloreita tippuu vähintään 200kcal verran. Eli näin 400g sikanaudasta oletan tulevan about 600-700kaloria. Tosin mulle sillä ei ole mitään väliä. Hyvää bulkkiruokaa.
Hiljattain tuli ostettua lidlistä ekaa kertaa se inferno pizza sekä inferno sipsejä ja nyt kaduttaa. En edes tykkää mistään tulisesta mutta joku silti pakotti ostamaan noita. Plussaa siitä että maistuvat hyvälle, ainakin sen vähän aikaa mitä kerkee maistamaan kunnes tulisuus vie kaiken maun. Hyh. Sipsit tosin eivät niin tulisia olleet, mutta hyviä.
Eilen nappasin lidlistä 10% sikanautajauhelihaa. Pitää tänään kokeilla, että millaista on. Edit. lisäilin %-merkin.
Se infernopitsa on kyllä niin överitulinen, ainakin mun mielestä, että oikein nauratti kun sitä kerran söin. Tykkään jonkin verran tulisesta ja tottunut, että kauppojen tuliset ei oo niin tulisia mutta toi kyllä veti jauhot suuhun niin sanotusti.
Infernojen tulisuus vaihtelee erittäin paljon. Koskaan ei tiedä saako juoda litra tolkulla maitoa poltteeseen, vai saako mussuttaa perus salamipitsaa.
Lämmin ruoka herkistää sille tunteelle joka chilistä tulee.Joo ja siitä miten lämpimänä sen syö. Viimeksi tuli vedettyä puoli lättyä suoraan uunista ja polte oli reilua. Toisen puolen söin seuraavana päivänä suoraan jääkaapista ja polte oli huomattavasti laimeampi. En tiedä sitten aktivoiko lämpö jotenkin chiliä toimimaan paremmin?
Mutta kyllä toi sen verran tulinen on ettei kukaan voi tosta sanoa, että ei olisi tulinen. Tai sitten vatsa on rautaa. Kyllä mulla suu vetää, mutta seuraavan päivän vessakeikat on aika ikäviä
Sellasen asian oon viime aikoina huomannut, että jos pääsee vasta illasta Lidlissä käymään, niin rahkahyllyt ammottavat ihan tyhjillään. Tainnu muutkin ihmiset huomata kuinka hinta/laatu-suhde on noissa kohdillaan.