Lidlin hyvät tuotteet

Minä kuulun siihen porukkaan, jolle ei Mupettin viestin ymmärtäminen tuota vaikeuksia.
Hyvä vinkki nuo veriletut ja hyvä on proteiininmäärä /300g (36g). Ei eineksissä ole yleensä kuin muutama hassu gramma proteiinia /60g. Ja enemmän protskua kuin rahkassa.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Pari mulle uutta herkkua, joita voin suositella.

1. Bergmanin naudan 5% jauheliha. Ajattelin, että se on vähärasvaisuuden takia ihan kuivaa. Ja kas, niin sitä taas yllättyi. Sai väännettyä todella täyteläiset ja pehmeät pihvit! Ihan törkeen hyvää. Vielä kun noita löytää silloin tällöin lapulla, niin silloin ostetaan kaikki mitä hyllystä löytyy.

2. Grillimaisterin grillikasvikset {pakaste}. Puolen kilon pussi. Tulee sopivasti pari paukkua. Sisältää pikkusen myös auringonkukkaöljyä ja jokusen perunaviipaleen, eli ei ole makroiltaan täydellinen, jos kovin hifistelee. Mutta ainakaan mun dieettiä ei ole sotkenut, vaikka syön oikeastaan päivittäin.

Lidl, tuo köyhien ameriikka :heart:
 
Liittynyt
17.8.2006
Viestejä
15 063
Ikä
34
Onko kukaan maistanu? Huomatkaa mitä protskuu. Täysin uus tuttavuus lohiproteiini.
1595228528902.png
 
Puolet vaan proteiinia ja maltoa reippaasti. Ei taida kovin hyvä hinta-laatusuhde olla tuossa?
Mä nyt en ihan muutenkaan ymmärrä, että miks lohesta pitää jauhaa proteiinia😫. Kyllä mä mielummin syön sen proteiinin lohesta. 😀

edit. Kilohinta näköjään lähemmäs 40€. 😧 Cittarista saa välillä villilohta puolet halvemmalla.
 
Onko tämä se minkä maun Tomi kuvaili muistuttavan jauhettua saatanaa?

Kyllä juuri sama tuote. Tunnetaan myös nimellä whey saatana.

Tuolta lukemaan kommentteja kyseisestä tuotteesta. Tuo pitäisi julkaista uudestaan. Jopa pussin kyljessä oli maininta että hydrolysoinnista tulee pistävä maku. 🤣


Tossa oma postaus toisesta ketjusta.


Kaikki muut mitä porukka on maininnut ei oikeasti vedä paskan makuisuudessa millään lailla vertoja tuolle alkuperäiselle FAST Whey hydrolysoidulle heralle. Nykyään ei koko maailmasta löydy markkinoilta yhtä pahaa protskua. Ite maistanut yhteensä lähes 100 eri makuista protskua ja kaikki on herkullisia verrattuna siihen.

Sieltä kyseiselle jauheelle omistetusta ketjusta hauskoja kommentteja koskien makua.


Pitää ehdottaa FASTille että tuo tuon uudestaan markkinoille nostalgia mielessä.
 
Osat mitkä ei sellaisenaan kelpaa vaikka visuaalisesti, saadaan tuottavaan käyttöön. Samankaltaista tehdään muissakin liha-lähteissä.

Minkin rehuks ymmärtäis, mutta urheiluravinteena 40€/kg ja puolet sokeria ei kuulosta houkuttelevalta.
 
Viimeksi muokattu:
40e kg ja puolet maltoa🤣? Joo ei jatkoon. Kyllä tuossa rahastetaan lohi nimikkeellä. Hydrolysoitu protsku tippui jo 15 vuotta sitten markkinoilta huonon hinta laatusuhteen takia. Juttelin tästä wrangen toimitusjohtajan kanssa kun vetivät tuotteen myynnistä. Sanoi että valmistuskulut niin korkeat, ettei tuotteella saada voittoa. Käyttäjäkunta niin marginaalinen ja pieni. Palautuminen käynnistyy ihan yhtä tehokkaasti normi protskulla.
 
No on siinä ainaki maut keksitty heti kättelyssä, ei mitään varovaista suklaa/vaniljaa vaan heti syvään päätyyn.

Veikkaan että nämä makujen nimet keksitään ihan jälkikäteen. Yritetään peitellä alkuperäistä makua parhaan mukaan ja sitte mietitään porukalla mikä maku osuis lähimmäs. Jos maku tarpeeksi kummallinen niin laitetaan jotain eksoottisia yhdistelmiä mitkä ei ole kenellekkään tuttuja. Ei ainakaan voi sanoa ettei maistu siltä mitä lukee.
 

Taas ja ulkomaisesta lihasta. Onneks lidlista saa myös kotimaista lihaa. Ihme että ottavat edes myyntiin noita lihoja puolasta ja muualta euroopasta, kun kerta toisensa jälkeen löytyy bakteereja. Kaippa noitakin sitten niin moni ostaa, kun niitä kannattaa tuoda. Itsellä ei tulis kyllä mieleenkään ostaa ulkomaalaista antibiootti lihaa, vaikka muutaman euron säästäis, mutta laatu on sitten ihan perseestä.
 

Taas ja ulkomaisesta lihasta. Onneks lidlista saa myös kotimaista lihaa. Ihme että ottavat edes myyntiin noita lihoja puolasta ja muualta euroopasta, kun kerta toisensa jälkeen löytyy bakteereja. Kaippa noitakin sitten niin moni ostaa, kun niitä kannattaa tuoda. Itsellä ei tulis kyllä mieleenkään ostaa ulkomaalaista antibiootti lihaa, vaikka muutaman euron säästäis, mutta laatu on sitten ihan perseestä.
Mutta eikös sun mielestä raa'an lihan syöminen ollut ihan jees? Ei kai silloin mitkään salmonellat menoa haittaa?
 
Mutta eikös sun mielestä raa'an lihan syöminen ollut ihan jees? Ei kai silloin mitkään salmonellat menoa haittaa?

Ei ole ollut ongelmaa koimaisen kohdalla. Jauhelihaa, maksaa ja sydäntä menee usein raakana. Ulkomaista lihaa en söisi kyllä raakana, mutta en syö sitä kyllä muutenkaan.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom