Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Tuossa tapauksessa kannattaa panostaa enemmän veteen liukenevaan kuituun, jota saa kasviksista, hedelmistä, jne.
Ihmisen elimistö ei muuten pysty sulattamaan pellavansiemenien kuorta, joten siemenet matkaavat sellaisenaan elimistön läpi, ellei siementä rikota. Eli kannattaa käyttää sitä rouhetta, jos haluaa pellavansiemeniä syödä.
Rukiin kanssa on monien vatsalla ongelmia, joten kannattaa katsella myös muita kuidun lähteitä kuin ruisleipää.
Joo, kaurassa kai on aika paljon liukoista kuitua, mutta muissa viljoissa sitten enemmän liukenematonta. Sen viljan mukana nyt kuitenkin tulee aina sitä liukenematonta, että sikälikin kasvikset voisi olla parempi vaihtoehto.Kauran beta-glukaani on myös liukoista kuitua (löytyy myös ohrasta, ja rukiissa on arabinoksylaania joka niinikään on liukoinen kuitu). Oma puuroreseptini meni hiljattain hieman uusiksi kun keskustelin erään asiantuntijan kanssa: mikrotuksen sijaan väh. 10 minuuttia kattilassa että beta-glukaani ehtii liueta ja vehnäleseiden tilalle kauraleseitä.
).Olisiko mahdollista saada tietää valmisteen nimeä?
Tuossa on vain se vaara että jos ottaa liikaa voi vetästä maalilaukat tai lähteä voltista väärään suuntaan....
