• Rekisteröidy ja osallistu keskusteluun. SHABOOM

Kokkausketju, reseptit

Liittynyt
3.6.2010
Viestejä
13 254
Kaupunki
60°59′45″N, 24°27′55″E
Reseptiketju, niin laitetaan "resepti".

Vitun hyvää.

Kanan rintafilee, maustamaton, Kariniemen on hyvää, ei oo lisätty vettä. Paloiksi, saa olla isohkoja. Syvälle lautaselle 1 pss Santa Maria Fajita mausteseosta. Kanan palat sinne ja pyöritellään kauttaaltaan.

Paprikaa ja sipulia pilkotaan vaikka yhdet. Riittää puolikkaatkin. Saa olla isoa tekstuuria.

Paistetaan kanat ja kasvikset öljyssä.

Basmatiriisiä lautaselle, kanat ja kasvikset päälle.

Ja se mikä tästä tekee ns. vitun hyvän, päälle lisätään valkosipulista jugurttikastiketta. Parhaiten toimii paahdettu valkosipulinen jogurttikastike. Kannattaa guugletella joku hyvä.

Ite tein sellasen, mihin tuli 150g maustamatonta Valion jugurttia, yks vs-kynsi murskattuna, suolaa, mustapippuria, kaks tl hunajaa. Kaikki sekasin ja jääkaappiin maustuun.
 

-kake-

urpo
VIP
Liittynyt
14.9.2011
Viestejä
863
Mysli

Yllättäen olikin rusinat loppu, niin lisään ne perästä ja muutenkin tässä voi säveltää omien halujen mukaan.

Tarpeet:
- Kaurahiutaleita
- Öljyä
- Hunajaa (ei pakko)
- Pähkinöitä (maun mukaan)
- Rusinoita ja muita kuivahedelmiä (maun mukaan)

mysli2.jpg

Murskaa pähkinät

mysli3.jpg

Sekoita pähkinät ja kaurahiutaleet, tässä ehkä noin 3dl pähkinöitä ja 5dl kaurahiutaleita

mysli4.jpg

Hunajaa ja öljyä sekaan (tässä noin 1/4dl hunajaa ja 1/2dl öljyä)

mysli5.jpg

Uuniin noin 20 min 200 astetta

mysli6.jpg

Anna jäähtyä

mysli7.jpg

Loput kamat sekaan ja purkkiin odottamaan syömistä

mysli8.jpg

On muuten hyvää! Varsinkin kun laittaa sinne sellaista, mistä itse pitää :)
 
Liittynyt
28.7.2007
Viestejä
6 324
Liittynyt
28.7.2007
Viestejä
6 324
Erilaisia patoja tullu kokkailtua viimeaikoina...

Possun sydän-sisäfile pataa


Keittolihapataa


Lammaspataa
 

Jm1

Liittynyt
27.4.2005
Viestejä
7 847
Ylös