Sellainen temppu tuli vielä mieleen, millä saa vaikka rosteripannusta lähes tarttumattoman: Pannu kunnolla kuumaksi, öljyä pannulle ja sit lämpötilaa alaspäin paistolämpötilaan. Teräksen huokoset aukenee kuumassa ja öljy pääsee tunkeutumaan sinne, mikä taas tarkoittaa sitä, että siihen on huomattavasti vaikeampi saada mitään tarttumaan. Tuota voi koittaa hiiliteräspannullekin.
Mutta on se kyllä sanottava, että ei hiiliteräspannusta ole ikinä koko kansan pannuksi. Se vaati niin paljon säätämistä, ettei kaikilla ole siihen aikaa, mielenkiintoa, tietoa tai taitoa. Just Facebookin kirpputorilla näin yhden myynnissä, kun piti olla kuulemma hyvä, mutta ei ollutkaan. Ei varmaan niin, kun kuvasta huomasi, ettei sitä oltu rasvapoltettu ollenkaan. Oli ihan vaalea pinta. En ihmettele jos oli vielä vahatkin pinnassa.