- Liittynyt
- 17.8.2006
- Viestejä
- 15 275
- Ikä
- 34
Kolesterolihiukkasten koolla ei ole väliä - Tervettä skeptisyyttäMun käsityksen mukaan ldl:ssa on tärkeämpää hiutaleiden koko ja terveys kuin määrä. Tuotahan on suomessakin tutkittu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Kolesterolihiukkasten koolla ei ole väliä - Tervettä skeptisyyttäMun käsityksen mukaan ldl:ssa on tärkeämpää hiutaleiden koko ja terveys kuin määrä. Tuotahan on suomessakin tutkittu.
Ite en oo koskaan kuullukkaan rikkinäisistä hiutaleista. Jos se olisi kovinkin suuri ja yleinen murhe, luulisin että enemmän ihmiset ja viralliset tahot siitä paasais.Tuo kirjoitus tosin ei ottanut kantaa rikkinäisiin ldl hiutaleisiin. Hiilarivastaisethan väittävät, että (liika)hiilari rikkoo ldl:aa. Maksa ei kierrätä rikki menneitä ldl hiutaleita ja ne jäävät verenkiertoon pyörimään lopulta takertuen väärään paikkaan. Kaikki rikkinäiset ldl hiutaleet ovat pieniä.
En väitä, että noin olisi. Tuollaista teoriaa on kuitenkin tullut monessa paikassa vastaan.
Ite en oo koskaan kuullukkaan rikkinäisistä hiutaleista. Jos se olisi kovinkin suuri ja yleinen murhe, luulisin että enemmän ihmiset ja viralliset tahot siitä paasais.
Edit. ite oon oppinu että mitä kovempi ja hurjempi väite sitä enemmän se vaatii todisteita. Kyllä viralliset tahot ja ammattilaiset siitä paasais.
Ihan hyvin ainakin itselläni on toiminut. Harvemmin tosin tulee nykyään käytettyä, kun tietää omat "oireet" ketoosille siirryttäessä.Onko porukka käyttänyt ketostixejä? Miten on toiminut?
KOkonaisuus ratkasee. Jos se ruokavalio ei pelkästää 22% jauhelihasta ja majoneesista koostu,, Majoneesia saa syyä. Jopa 22% saa syyä mutta en suosittele. About 10% ite söisin jos pitäs valita. 5 prossane on ehkä jo liian sahanpurua.(tää on mielipide)Ihan hyvin ainakin itselläni on toiminut. Harvemmin tosin tulee nykyään käytettyä, kun tietää omat "oireet" ketoosille siirryttäessä.
Oli puhetta kovista rasvoista, niin kuinka rasvaista jauhelihaa olisi "suositeltava" käyttää? Entä mitenkäs majoneesin terveellisyys?
Ihan hyvin ainakin itselläni on toiminut. Harvemmin tosin tulee nykyään käytettyä, kun tietää omat "oireet" ketoosille siirryttäessä.
Oli puhetta kovista rasvoista, niin kuinka rasvaista jauhelihaa olisi "suositeltava" käyttää? Entä mitenkäs majoneesin terveellisyys?
Ostin ketostixit koska kiinnosti testata. Toinen vuorokausi vasta menossa elikkä ei merkkiä ketosista vielä. Ihan hyvin on kuitenkin mennyt, pikkasen aivot ehkä narikassa mutta muuton keskellä olen eikä energian puute ole vaivannut. Pätkäpaastoan niinkuin olen kauemman aikaa jo tehnyt.
Eilen ihmettelin miten jäädä sen 20g hiilihydraatin alle. Mutta luin tosta 'net carbista' ja sehän helpotti asiaa huomattavasti. Yritän pysytellä ton 30g alla ainakin aluksi. Ajatuksena myöhemässä vaiheessa kokeilla tuota targeted keto tyyliä, koskan tykkään hedelmistä.
Itseä myös kiinnostaa miten keho toimii kun tekee noita 48h+ paastoja ketoosista alkaen. Onko kenelläkään kokemuksia tästä asiasta? Onko tuntunut eroa?
Mihis tää perustuu?Hyvä nyrkisääntö on että 1/3 kovaa rasvaa. 2/3 pehmeetä. Mutta ei tuotakaa joka päivä neuroottisesti tarvii noudattaa.
Jep jep. Niinku seki, ku diabetesliittoki lekurien lisäksi suosittelee diabeetikoille verensokerin tasaisena pitämiseksi runsashiilarista ruokavaliota ja sopivaa lääkitystä.Ravitsemussuosituksista. Sydänliitto.
Rasvan laatu ratkaisee - Sydän.fi jne.
Kun argumentit loppuu, enää jää vain salaliittoteoriat jotta ei menetä kasvoja.Jep jep. Niinku seki, ku diabetesliittoki lekurien lisäksi suosittelee diabeetikoille verensokerin tasaisena pitämiseksi runsashiilarista ruokavaliota ja sopivaa lääkitystä.
Sun kannattais ehkä vetää se pää pois sieltä "puskasta" ja alkaa lueskella objektiivisesti näien riippumattomien juttuja, ja alkaa suhtautua objektiivisesti myös nuien lobbauskoneiston voitelemien juttuihin.
Voi ny vittu. Kukas se sun objektiivinen ja riippumaton sankari sitten on, Antti Heikkiläkö?Jep jep. Niinku seki, ku diabetesliittoki lekurien lisäksi suosittelee diabeetikoille verensokerin tasaisena pitämiseksi runsashiilarista ruokavaliota ja sopivaa lääkitystä.
Sun kannattais ehkä vetää se pää pois sieltä "puskasta" ja alkaa lueskella objektiivisesti näien riippumattomien juttuja, ja alkaa suhtautua objektiivisesti myös nuien lobbauskoneiston voitelemien juttuihin.
Kyseinen tyyppi on todennäkösesii a heikkilän 200euron verkkopalvelussa. Esim kun verrataan fogelholmin tuloja, on todennäkösesti 10kertaa pienemmän mitä a.heikkilän. Heikkilä tehny muistaakseni noin 7 miljoonaa euroa rahaa. Ainii, viralliset tahot on rahan perässä ja maksettuja. Vtu et on näitä ''objektiivisia'' tyhmii ihmisiä.Voi ny vittu. Kukas se sun objektiivinen ja riippumaton sankari sitten on, Antti Heikkiläkö?
Diabeetikoille suositellaan monipuolista ruokavaliota ja hiilarit ovat luonnollisesti osa sitä. Hiilareissa ei ole mitään vikaa, vaikka sun riippumattomat puoskarit muuta väittäiski.
Jos olet miinuskaloreilla, niin mitä kroppa rupee polttamaan, jos ei rasvaa? MItä tapahtuu kun kroppa ei ilmeisesti rasvaa polta? Jumalasta tulee lihava?Kova rasva ja punainen liha. Siinä kaksi termiä joka uppoaa kansaan kuin häkä.
Taitaa olla kumminkin että tyydyttyneen rasvan ongelma nykyihmiselle on vähän kuin tankkaisi dieseliä bensa autoon. Se on energia-rasva ja ongelma vain keholle, joka ei osaa sitä käyttää tai on se tankki jo niin täynnä ettei ole mihin sitä laittaa.
Mistähän se ongelma johtuu, että rasvaa ei enää osata käyttää kropassa. Olisikohan syy jatkuvassa hiilaritulvassa, joka on aina ensin käytettävä eikä rasvan poltolle ole sijaa. Tätä kun jatketaan vuosia/vuosikymmeniä ollaan tilanteessa jossa nykyajan keski-ikäinen on.
On se pirun vaikea laihduttaakkin kun ei se rasvan käyttö oikeen keholta meinaa onnistua. Kiljuva nälkähän siitä seuraa.
Jep, ja silloin ei parane myöskään unohtaa aurinkorasvan käyttöä...Omega kutoset on ihmiselle hyväks
Kun argumentit loppuu, enää jää vain salaliittoteoriat jotta ei menetä kasvoja.
Aika loivasti sanottu, ethän vain oo puolustuskannalla?Olet yksinkertasesti väärässä.
No, mulla ei ole tässä asiassa paljoa kasvoja menetettävänä tällä foorumilla, ku äskeinen tais olla eka kommentti koko aiheesta.
En jaksa enkä halua alkaa aiheesta tinkaamaan, mutta kysyn vaan. Oli se ylipaino millä tahansa hankittua, mihin muotoon keho sen varastoi? Ku työterveyslääkäri kehuu "hienoa, ku oot vuodessa pudottanu painoa 20 kiloa, veriarvotki näyttää paljo paremmilta ny", niin mitä se henkilö käytti ravintonaan 20 kiloa vuoden aikana?[/QUOTE]
Hiilihydraatteja, proteiineja ja rasvaa. Ja ylimääräset kalorit muuttuu rasvaks. Ja lihakseks. ;) Puolustuskannalla ei tarvitse olla. Tarvii vaan näköjää ihmisiä opastaa miten ihmisfysiologia toimii.
Se on ihan totta, hiilarittomalla pystyy pudottaa painoa. Painoa pystyy pudottaa syömällä pelkästään vaikka perunaa. Asiasta muuten toiseen, kansa/heimo nimeltä Tsimane joilla on maailman paras sydän ja verisuoni terveys. Syövät muuten noin yli 70% päivän kaloreista hiilareista. Särähtää joka vtun kerta korvaan tietämättömyys hiilareita kohtaan.