Feminismin käsitteestä. Feministit väittävät edustavansa tasa-arvoa, eli miesten sekä naisten oikeuksien ajamista syrjintää vastaan. Kuka on oikeasti nähnyt feministin, joka ajaa miesten etuja, rehellisesti? Jos feministit ajat molempien etuja, miksi he eivät käytä itsestään nimitystä tasa-arvon edustajat. Käsite itsessään on niin arvolatautunut, että se kääntyy itseään vastaan. Samoin, miksi on olemassa ”naisoikeus”, kun osuvampi nimitys olisi tasaarvo-oikeus, ainakin jos tarkoituksena on puolustaa kumpaakin sukupuolta syrjintää vastaan. Akateemisissa piireissä on muotia nykyään olla feministi ja jos ei ole, niin on tasa-arvon vastustaja …wtf?
Keinot tasa-arvon edistämiseksi. Keskustelut feminismistä ajautuvat yleensä metsään. Keskustelun lopussa ei tiedetä mistä aloitettiin. Keskitytään vaan väittelemään sukupuolten eroavaisuuksista, eikä tähdätä selkeisiin tuloksiin. Valitus miesten käyttäytymisestä ei ole hohdokasta, jos ei tarjota keinoja puuttua ongelmiin. Haluaisin siis selkeetä ongelma määrittelyä ja ratkaisuvaihtoehtoja, eikä mitää yhyy yhyy naiset on vaan seksiobjeteja miehille, yhyy yhyy miehet ei osallistu kotitöihin kun on erilaiset sukupuoliroolit, yhyy yhyy kaikki miehet on Kanervan kaltaisia nuoria tyttöjä lähenteleviä irstaita sikoja. Eli halutaanko muutosta 1) lainsäädäntöteitse ja miten? 2) yleisiin käsityksiin ja millä keinoin? Esim. keskustelu vanhemmuuden kustannusten jakamisesta molempien työnantajille on selkeällä pohjalla, se tähtää mahdollisesti lainsäädännön muuttumiseen, eikä pidä sisällä moraalista vouhotusta miesten epäeettisyydestä. Ei mulle riitä että tarjoaa ongelman, on tarjottava myös ratkaisuehdotus.
Jos taas valittaa oman miehen (pakkoko oli valita se äijä) saamattomuudesta kotitöissä tai tavasta alentaa naista, ni onko pakko tehdä siitä yleistä ongelmaa miesten keskuudessa. En minäkään lässytä siitä millaisia naiset on yleensä; valitsin itselleni fiksun kumppanin, en tyhmää kanaa.
Naisten palkoista. Selvää kait on julkisella sektorilla naisille maksetaan samoista tehtävistä samat palkat. Jos muuta väittää, ni haluan nähdä kunnolla perusteltua faktaa. Lyhyellä oppimäärällä markkinataloudesta tajuaa, ettei yksityisellä sektorilla voi toimia pitkällä tähtäimellä naisten syrjintä palkkauksessa. Yritykset jotka palkkaavat vähemmän päteviä miehiä, kun tarjolla olisi pätevämpi nainen samalla palkalla, ei menesty niin hyvin markkinoilla. Myytävä tuote on huonompi. Yritykset joissa ei syrjitä naisia työhönotossa, saavat tuotteen valmistettua pienemmillä palkkakuluilla ja voitto on isompi. Nämä yritykset jäävät henkiin, kun taas vähemmän tuottavat kuolevat pois. Markkinatalous pakottaa palkkauksen tasa-arvoon, kunhan annatte sille vain aikaa. Malttia hieman, tasa-arvo tulee sinnekin itsestään. Ei pidä lähteä vääristään markkinoita kiintiöillä = epätasa-arvolla.