Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Varmaan totta, itselläkin käytetyin veitsi on tämäntyylinen:Kun on kokeillut lyhyempiteräistä japskiveistä niin ei halua koskea enää tuollaiseen yli 20cm kokkiveitseen.
Kyllä tuo De Buyer vaan vaikuttaisi olevan erinomainen pannu. Luultavasti tämä syrjäyttää kaikki teflonipannut, kunhan saa enemmän sisäänajettua ja kokeiltua eri paistomenetelmiä. Seuraavaksi sitten isompi ja korkeareunaisempi pannu.
Voisitko päivittää käyttökokemuksia, ajattelin hankkia. menee hermot :curs: näihin kovanaamoihin etc
Omastani voin sanoa, että hyvältä vaikuttaa. Patinointi vielä raakasti kesken, joten mitään vaativampaa tavaraa pannulle ei ole heitetty tosin. Vaikuttaa kuitenkin sen verran hyvältä jo nyt, että eiköhän tuosta tule kelpo korvaaja pinnoitepannuille jahka kunnolla mustuu.
hyvä kuulla. miten tämä patinointi suoritetaan luin nuita ohjeita myyjän sivuilta mutta onko jotain mitä olisi hyvä tietää? olen noviisi.
Aika työläiltä vaikuttaa de buyerin hiiliteräspannut noiden videoiden perusteella eikä nonstick ominaisuudet pääse varmaan lähellekkään swiss diamondia yms.
Olisiko jollain laittaa hiiliteräspannuista tietoa vaikkapa vuoden parin ajalta ? Mitä eroa on carbone plus ja mineral b pannuilla, ei oikeen löydy tietoa tuolta
eiringin sivuilta.
Vähän arpapeliähän veitsien osto yleensä on. Huomannu tässä kun yrittäny ettiä hyviä juuri tuohon 100e hintaan. Pitäisi ainakin saada kokkiveitsi, vihannesveitsi ja sahareunainen leipäveitsi. Joku veitsitukkikin vielä kaiken päälle :D
Tuli mieleen että onkos joku käyttänyt keraamisia veitsiä? Näytti stokkalla olevan Kyoceran valmistamia malleja. Noiden etuna pitäisi olla tarttumaton pinta, erittäin pitkään pysyvä hyvä terävyys ja keveys. Huonona puolena sitten että terästä lohkeaa palasia herkemmin, jos veitsi ottaa osumaa.
Mä en pysty syömään edellispäivänä paistettua tai edes jauhettua jauhelihaa. Mun mielestä se on syötäväksikelpaamatonta.Ihan sama mikä on paistinpannuna. Turhaa hifistelyä tuollaisilla pelleily. Riittää, vaan paistinpannu on riittävän suuri, niin saa tehtyä 3 päivän jauhelihat tomaattipyreellä ja valkosipulilla. Ei siinä tartte mitään ultrapinnoitapannuja...
Sit helvetin suuri kattila, niin saa tehtyä muutaman päivän potut. Mitä muuta tarviikaan syödä enää?